XMLTV Importer חדש עבור SAGETV - לא עוד קונפיגורציה ידנית!
אני יתחיל בזה שכמובן שאני מודה לכל מי שפה עושה עבודה נפלאה אני לא יודע מה הבנת מההודעה שלי אבל:
1:אין לי שום טענות לפורום להיפך,הטענות היחידות שלי הם למפתחים של sagetv.
2.יש לי יס מקס.
3.אני מצליח לקנפג ולעבוד עם 5 Sagetv כולל EPG.(למה תמיד צריך לריב עם זה)
אני מספיק שנים בתחום(מ-85) כדי לדעת שאם קצת רצון אפשר לתת מוצר "תפור" יותר טוב הכל עניין של תחרות.
4.לעדי תודה רבה כמו שאני שם לב אתה תמיד עונה לעניין ובסבלנות.
1:אין לי שום טענות לפורום להיפך,הטענות היחידות שלי הם למפתחים של sagetv.
2.יש לי יס מקס.
3.אני מצליח לקנפג ולעבוד עם 5 Sagetv כולל EPG.(למה תמיד צריך לריב עם זה)
אני מספיק שנים בתחום(מ-85) כדי לדעת שאם קצת רצון אפשר לתת מוצר "תפור" יותר טוב הכל עניין של תחרות.
4.לעדי תודה רבה כמו שאני שם לב אתה תמיד עונה לעניין ובסבלנות.
היות ומוצרי PVR כגון MCE ו-SAGETV מבוססי EPG (בלעדיהם התוכנות לא רלונטיות) החברות המייצרות את תוכנות ה-PVR חייבות לאפשר ללקוחות שלהם גישה ישירה ומיידית ללוח משדרים בתשלום/ללא תשלום לפי החלטה שלה.
המצב כיום הוא שבארה"ב אין בעיה עם לווחת המשדרים, התמיכה היא מובנית בתוך התוכנות הללו - ללא צורך בקונפיגורציה מייאשת לפרקים ולתכמונים נוסח XMLTV.
התמיכה לארצות כגון קנדה ואירופה עם לוחות משדרים זה הנושא שכיום מתמודדות אתו החברות - וכל זאת כדי להגדיל את מספר המשתמשים. ישראל - בסדר עדיפות אחרון - גם בגלל מספר הלקוחות הפוטנציאליים הקטן וגם בגלל בעיות העיברית - השפה "ההפוכה".
אבל, בארצנו הקטנטונת אנשים לא כלכך סבלניים וגם תכמניים
אשר חפשו דרך איך כן להפעים את התוכנות (אני מדבר על תקופה של 3-5 שנים אחורה) ולייצר תמיכה אישית של לוח משדרים.
אז נכון שזה לא קל, ונכון שזה מעט מבלבל לקנפג - אבל יש תוצאות.
זה תופס כמובן גם ל-MCE וגם ל-SAGETV.
לגבי GB-PVR - אם אני לא טועה אין לו תמיכה פנימית בשרות EPG אוטומטי והוא מסתמך על XMLTV בלבד (תקנו אותי אם אני טועה!) ולכן התמיכה בו היתה מסדר עדיפות גבוהה והתוצאה מובנית ו"קלה" יותר להפעלה.
זו דעתי בכל אופן...
אורן.
המצב כיום הוא שבארה"ב אין בעיה עם לווחת המשדרים, התמיכה היא מובנית בתוך התוכנות הללו - ללא צורך בקונפיגורציה מייאשת לפרקים ולתכמונים נוסח XMLTV.
התמיכה לארצות כגון קנדה ואירופה עם לוחות משדרים זה הנושא שכיום מתמודדות אתו החברות - וכל זאת כדי להגדיל את מספר המשתמשים. ישראל - בסדר עדיפות אחרון - גם בגלל מספר הלקוחות הפוטנציאליים הקטן וגם בגלל בעיות העיברית - השפה "ההפוכה".
אבל, בארצנו הקטנטונת אנשים לא כלכך סבלניים וגם תכמניים
אז נכון שזה לא קל, ונכון שזה מעט מבלבל לקנפג - אבל יש תוצאות.
זה תופס כמובן גם ל-MCE וגם ל-SAGETV.
לגבי GB-PVR - אם אני לא טועה אין לו תמיכה פנימית בשרות EPG אוטומטי והוא מסתמך על XMLTV בלבד (תקנו אותי אם אני טועה!) ולכן התמיכה בו היתה מסדר עדיפות גבוהה והתוצאה מובנית ו"קלה" יותר להפעלה.
זו דעתי בכל אופן...
אורן.
לי יש SAGETV (קנוי!!) כולל CLIENT וגם PLACESHIFTER ואחרי מאמץ התקנה קטן הכל עובד פיקס - כולל EPG בעברית שמתעדכן אוטומטית כל לילה, גישה מרחוק ב-HTTP, וכל מי שראה יס מקס מקנא בי - אין בכלל מה להשוות...
זה אכן לא פשוט אבל ברגע שעובד - אפילו האישה מבסוטה - וזה אומר הרבה....
זה אכן לא פשוט אבל ברגע שעובד - אפילו האישה מבסוטה - וזה אומר הרבה....
http://sage-community.org/index.cgi/wiki/WebServerzovirax כתב:איך עושים גישה דרך HTTP?arielshu כתב:גישה מרחוק ב-HTTP,......
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
פשוט מעולה !!!! זה כול כך שימושי בשבילי .... תודה!!
אורן - בקשר ל PLACE SHIFTER זה בעיה כי בכל מקום שאתה רוצה לעשות ניהול הקלטות מרחוק צריך להתקין את התוכנה.
הממשק של ה HTTP הוא מעולה כי אין צורך בלהתקין כלום - רק להכניס את האייפיי לכתובת וזהו ...
אורן - בקשר ל PLACE SHIFTER זה בעיה כי בכל מקום שאתה רוצה לעשות ניהול הקלטות מרחוק צריך להתקין את התוכנה.
הממשק של ה HTTP הוא מעולה כי אין צורך בלהתקין כלום - רק להכניס את האייפיי לכתובת וזהו ...
בדקתי את התוכנה - היא עוזרת הרבה בהתקנה. יש לסגור את תוכנת SAGETVSCHEDULAR גם כי אחרת XERCES יתפס. שנית התוכנה בעצם מריצה את הEPG על ידי שמבצעת לו SCHEDULE - לא נראה לי שהיא מבצעת דבר אחר מעבר לסידור הPLUGIN כהלכה וממשק נוח להגדרת מיפוי של התוכניות.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
אורן - אני עובד עם XMLIMPORTER - שווה ליצור קישור שלו גם באתר שלך. זה פשוט מסלק את הבעיתיות של SCHEDULE ושל עדכון הערוצים כולל עדכון המשמעות של קוד 0000 איו צורך לתקן את הSAGETV PROPERTIES ידנית למטרה כזו!
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -