קבלו תיקון:
אני אלך כבר על HD204uI סמסנוג .
מישהו התנסה איתו?
הסיבה ששללתי את WD זה לא בגלל המחיר, אלא בגלל שאם אח"כ אני ארצה להשתמש בכונן בתוך QNAP יהיו לי בעיה איתו
הסבר:
http://www.qnap.com/pro_compatibility.asp
תגובות לביקורת: מזרימדיה Popcorn Hour A-210
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
התמיכה הקיימת הינה עבור זיהוי 3D תחת מעטפת mkv. הפורמט הנפוץ במעטפת זאת הינה זוג תמונות ברוחב של 960 כאשר הן ניצבות אחת ליד השנייה ויחדיו הן מרכיבות תמונה ברזולוציה של 1080p. הסטרימר יודע לזהות זאת לפי מרכיב מסויים בשם הקובץ ואז עבור כל פריים, מוצגת קודם כל התמונה הימנית ולאחר מכן השמאלית (או ההפך, זה תלוי). מכיוון שהרזולוציה הסופית הינה כאמור 1080p, היא נתמכת בדור המעבדים הנוכחי ואין צורך במחבר HDMI 1.4
קבצים שנקראים FULL SBS, מכילים זוג תמונות ברזולוציה של 1080p אשר יחדיו מרכיבים תמונה ברוחב של 3840 ולכן לא נתמכים בסטרימרים הנוכחים אלא רק ב- HTPC.
קבצים שנקראים FULL SBS, מכילים זוג תמונות ברזולוציה של 1080p אשר יחדיו מרכיבים תמונה ברוחב של 3840 ולכן לא נתמכים בסטרימרים הנוכחים אלא רק ב- HTPC.
סליחה על ההקפצה אבל ממש עניין אותי לדעת האם צריך לקנות דונגל שמתאים במיוחד למכשיר או שאפשר לקנות כל כרטיס רשת אלחוטי שתומך בטכנולוגית N?
עוד שאלה רציתי לדעת האם אפשר לראות דרך המכשיר תכנים אינטרנטיים כמו בבוקסי? (סגנון מאקו YNET וואלה)
תודה על העזרה...
עוד שאלה רציתי לדעת האם אפשר לראות דרך המכשיר תכנים אינטרנטיים כמו בבוקסי? (סגנון מאקו YNET וואלה)
תודה על העזרה...