עזרה בבחירת נגן CD- נקנה, עכשיו רמקולים - נקנו וגם הגברה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #21 

כן כן . . .שמעתי את זה כבר , לדעתי זה די דומה.באופי של הצליל זה בטוח דומה.לדעתי הפוקל הרבה יותר מוסיקליים

lambda פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #22 

בסופו של דבר רכשתי את B&W 685 ביחד עם בונוס קטן, ה Rotel RA 05 ביד שניה, במצב כמו חדש (לפי הנאמר) עם עוד אחריות של שנה וחצי.
הרמקולים והמגבר ב 4500, מה שנראה לי עסקה הוגנת למדי.

Marantz
Rotel
B&W
השילוב נראה לי נחמד.

עוד לא קיבלתי את שני הפריטים האחרונים, אבל אם יורשה לי פה, רציתי גם לציין את שירותו המהיר, היעיל והאדיב מאוד של יגאל מ Stereoscope, פשוט תענוג לקנות בתנאים כאלו.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #23 

תתחדש חבר (Y) (Y)

lambda פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

תודה אוריאל.

ושאלה טכנית קטנה : אם אחבר את הרסיבר למגבר דרך היציאות tape out לכניסות aux של המגבר, אני מניח שאוכל לשמוע את הרדיו של הרסיבר במגבר ?

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #25 

לא כל כך הבנתי . . .אבל בכל זאת.
לדעתי מה שאתה צריך תמצא כאן :
http://www.hometheater.co.il/article006 ... 7%91%D7%A8
בהצלחה :)

lambda פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

אז בטיאק המעפן שיש לי ה pre out היחידים שיש אלה ל sub woofer ו center. אין יציאות ל front.
האות היוצא היחיד שיש זה הtape out , ימין ושמאל, שהמאפיינים שלהם כמו כל ה line האחרים.
אלה יציאות המיועדות להקלטה של מה שמנוגן ברסיבר, לכן חשבתי שאם אחבר אותם לכניסה כלשהי של המגבר, זה פשוט ינוגן במגבר...

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

שמע אין לי מושג . .

lambda פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

לא נורא, רק הרצון הטוב קובע :)

על כל פנים, הנה הבעיה, אם למישהו יש מושג :

הרמקולים יהיו מחוברים למגבר, אבל אני רוצה להשתמש בטיונר של הרסיבר. השאלה היא איך אני מחבר את הרסיבר למגבר, כך שאשמע את הרדיו של הרסיבר דרך המגבר, כמקור חיצוני, בהתחשב בעובדה שלרסיבר אין יציאות pre out front.
האם ניתן להשתמש ביציאות ה Tape out (כתוב שמה tape rec) של הרסיבר ולחברן באיזשהו אופן למגבר כ line in ?

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

lambda כתב:אז בטיאק המעפן שיש לי ה pre out היחידים שיש אלה ל sub woofer ו center. אין יציאות ל front.
האות היוצא היחיד שיש זה הtape out , ימין ושמאל, שהמאפיינים שלהם כמו כל ה line האחרים.
אלה יציאות המיועדות להקלטה של מה שמנוגן ברסיבר, לכן חשבתי שאם אחבר אותם לכניסה כלשהי של המגבר, זה פשוט ינוגן במגבר...
...
האמת שזה נשמע הגיוני , תנסה, אם אלו יציאות לא יכול לקרות נזק לדעתי.

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #30 

היום ניתן להשיג טיונרים ב200 300 ש'ח ביד שניה שיתנו לך אחלה סאונד.

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #31 

תגיד לי חבר יקר בפורום המכובד והמקצועי הזה יש חוקים ואתה ידידי היקר מפר את הכללים מתחילת השרשור ..
איפה התמונות :?: :?: :?: (f)
תתחדש ידידי וקדימה תמונות

lambda פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #32 

תודה :)
הציוד רק הגיע, עדיין לא חובר ולא נוסה... ברגע שיהיה מוכן, ורק אחרי שהרמקולים יתחילו להישמע טוב אחרי הרצה, אולי אשלח כמה תמונות...
אגב, הרוטל שישלמתי עליו 500 נראה באמת לחלוטין כמו חדש, הופתעתי. מקוה שגם יעבוד...
(אגב, החיבור מ rec out לכניסת line של המגבר אמור לעבוד...)

lambda פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #33 

לאחר שימוש מועט מאוד ברמקולים, מקסימום שעתיים, אני מופתע לטובה, זה נשמע הרבה יותר טוב ממה שחשבתי, ובהשואה למה שהיה לי קודם התמורה היא דרמטית.
מבחינתי השילוב מרנטז-רוטל- בי אנד דאבל יו שהגעתי אליו במקרה לגמרי עובד מצויין ומפיק צליל מדוייק ומאוזן, מלא בלי להיות רך עם טיפת היובש והבהירות שאני רוצה, עם במה יפה, פירוט והפרדה בין הכלים. הקולות גם בתחילת ההרצה הם פשוט פנטסטיים.
ההרגשה של איזה מעטה קל שמכסה את הצליל כבר מתחילה להתפוגג נדמה לי, וזה נעשה יותר שקוף.

הויולה דה גמבה מהדהדת לי בסלון כמו שצריך, אני שומע את הבחור נושם ואת האצבעות שלו על המיתרים, הקולות הנשיים במגניפיקאט של באך עולים גבוה מאוד, והמוטט ל 40 קולות של טאליש נשמע מדהים.
הרביעיה הרביעית של ברטוק, הכי אלימה, מחררת את הראש ; המגבר והרמקולים האלה אידיאלים לכלי קשת.
שמתי את bone machine של טום ווייטס והוא קורע את המרחב, והסקסופון של קולטריין בהקלטה האחרונה שלו מתנגן ביאוש מוחלט, את החדות הזאת לא שמעתי בכלל קודם.

מפסוט לאללה.

ברקצ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 252
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #34 

אהבתי את התיאור שלך .... אין כמו אהבת המוסיקה. את המוטט של טאליש שמעתי מ40 רמקולים בו זמנית, כל רמקול לקול אחד. מדהים.

רק מזהיר אותך מראש : כמה שאהבת את מה שיש לך בבית, זה עדיין רחוק ממערכת היי אנד אמיתית. אתה עלול לשמוע בטעות מערכת טובה באמת מתישהו איפשהו, ואז אתה בצרות. לא תנוח ולא תשקוט עד שלא תשדרג תעדכן ותשפר בסכומי כסף גבוהים בהרבה מאלה שעליהם אתה מדבר.

Soli
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1086
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #35 

ברקצ כתב:אהבתי את התיאור שלך .... אין כמו אהבת המוסיקה. את המוטט של טאליש שמעתי מ40 רמקולים בו זמנית, כל רמקול לקול אחד. מדהים.

רק מזהיר אותך מראש : כמה שאהבת את מה שיש לך בבית, זה עדיין רחוק ממערכת היי אנד אמיתית. אתה עלול לשמוע בטעות מערכת טובה באמת מתישהו איפשהו, ואז אתה בצרות. לא תנוח ולא תשקוט עד שלא תשדרג תעדכן ותשפר בסכומי כסף גבוהים בהרבה מאלה שעליהם אתה מדבר.
...
צודק אבל הבחור רק התחיל, וואלק תן לו להנות שבועיים....שלושה :wink:
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה

lambda פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #36 

חבר'ה, קצת פילוסופיה : הצליל הטהור לא נמכר, לכן הוא גם לא יכול להירכש ; הוא זה שנספג לחלוטין ע"י המאזין, שעובר במכה אחת את המרחק בין השחזור של המוסיקה למוסיקה עצמה.
זכרו את הפרדוקסים של זנון : ככל שתנסה לתחם ולהגדיר את המטרה, כן תכפיל את שלבי הביניים בדרך אליה עד לאינסוף, ולעולם לא תגיע אליה.
אבל את המרחק אתה יכול לעבור כאשר אתה דווקא בתחילת הדרך ואמצעי הביניים הם מעטים ופשוטים יחסית.

אין לי כל ספק שהמאזינים שהתמוגגו מהגראמופונים הראשונים נכנסו יותר ללב המוסיקה מאשר כל הספצייליסטים פלצני ההיי-אנד עם כל ארבעים הרמקולים שלהם ואלי באבא.

ובחזרה לציוד : כמעט בלתי אפשרי להחדיר את הכבלים לחורים של הכניסות ברוטל, הם קטנים מדי. הצלחתי לאחר מאבק עיקש בשלושה, ברביעי נשברתי ופשוט סובבתי את החוט מסביב והידקתי.
מישהו יודע איפה אפשר לרכוש מחברי בננה במחיר שפוי ? או אי ביי ?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”