הסטרימר הטוב ביותר בשוק
חברים איזה היענות... פורום מצויין...
אני אנסה למקד קצת יותר את השאלה כי לפי מה שהבנתי זה כמו לשאול מהו הרכב הטוב ביותר כיום??
תלוי מהם הקריטריונים...
אמקד ואומר שהכי חשוב לי זה איכות ניגון הסרטים שתהיה אופטימלית וגם לגבי הסאונד.
תודה.
אני אנסה למקד קצת יותר את השאלה כי לפי מה שהבנתי זה כמו לשאול מהו הרכב הטוב ביותר כיום??
תלוי מהם הקריטריונים...
תודה.
אם זה מה שהכי חשוב לך, כל אחד מהמכשירים שצויינו בשרשור יעשה את עבודתו נאמנה.aviadrub כתב:חברים איזה היענות... פורום מצויין...
תלוי מהם הקריטריונים...
תודה....
לאקסטרימר יש יתרון של מחיר זול וקירור פאסיבי שהופך אותו לדעתי לקניה יותר מוצלחת.
בהצלחה.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7044
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
מה הקשרבין סטרימר לקבוצת כדורגל??
מקריאה של המון שרשורים בנושא מזרימימדיה התגבשה אצלי הכרה שההתיחסות של אנשים למזרימימדיה דומה מאוד להתיחסות של אוהדים לקבוצות הכדוררגל שהם אוהדים.
אוהד שרוף לא יודה שהיה פנדל למרות שהראו לו את ההילך החוזר מליון פעמים אבל הגול שהם חטפו תמיד היה מנבדל ברור, והמסקנה הבלתי משתנית היא ש"השופט בן......." (אל תשכחו הגשש אמר שצריך לומר את זה בקצב).
אוהדי מזרימי המדיה מגיבים ממש אותו דבר. היתרונות של המכשיר הנערץ מרקיעים שחקים ובקשר לחסרונות אנחנו לא מתבלבלים עם עובדות.
אז מה אם אין לו JB לסדרות הוא הרי הרבה יותר יציב
על מה אתם מדברים? אין לו כלל בעיית יציבות וה-JB ממש ללא תחליף
ככול שאני קורא יותר אני רואה את הדמיון לכדוררגל וכמו שאני אף פעם לא אתווכח עם אוהד ביתר ואומר לו שהפועל תל אביב שלי יותר אטרקטיבית. לא אכס לוויכוח האין סופי למי יש יותר גדול אופס למי יש סטרימר יותר טוב
אבל אני חייב לומר שהעסק מאוד מעניין
אוהד שרוף לא יודה שהיה פנדל למרות שהראו לו את ההילך החוזר מליון פעמים אבל הגול שהם חטפו תמיד היה מנבדל ברור, והמסקנה הבלתי משתנית היא ש"השופט בן......." (אל תשכחו הגשש אמר שצריך לומר את זה בקצב).
אוהדי מזרימי המדיה מגיבים ממש אותו דבר. היתרונות של המכשיר הנערץ מרקיעים שחקים ובקשר לחסרונות אנחנו לא מתבלבלים עם עובדות.
ככול שאני קורא יותר אני רואה את הדמיון לכדוררגל וכמו שאני אף פעם לא אתווכח עם אוהד ביתר ואומר לו שהפועל תל אביב שלי יותר אטרקטיבית. לא אכס לוויכוח האין סופי למי יש יותר גדול אופס למי יש סטרימר יותר טוב
אבל אני חייב לומר שהעסק מאוד מעניין
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
Re: מה הקשרבין סטרימר לקבוצת כדורגל??
למה שמת לב דווקא למזרימדיות?molvy כתב:מקריאה של המון שרשורים בנושא מזרימימדיה התגבשה אצלי הכרה שההתיחסות של אנשים למזרימימדיה דומה מאוד להתיחסות של אוהדים לקבוצות הכדוררגל שהם אוהדים.
אבל אני חייב לומר שהעסק מאוד מעניין...
יש בפורום אוהדי פלזמות מסוימות ורסיברים מסוימים הרבה יותר פאנטיים.
- molvy
- חבר במועדון HT

כי אלו השרשורים שאני קורא
האקסטרימר כן מעביר אודיו HD
האקסטרימר "הרגיל" כבר לא נמכר.guyezra כתב:חשוב לו אודיו.
האקסטרימר הרגיל לא מעביר אודיו HD...
האקסטרימר סייד ווינדר שנמכר, תומך גם תומך.
מי אמר אודיו HD ?
זה פרוש רשי של השואל שרצה איכות ניגון סרטים אופטימלית וגם סאונד.
מה זה אומר?
נגן שנתקע הכי מעט או תמונה וסאונד הכי טובים.
אני מהמר על האחרונים וכאן למעט בעלי מערכות קצה סופר דופר אין הבדלים נראים לעיין והסאונד עובר דיגיטלית כך שגם כאן אין בעיה.
זה פרוש רשי של השואל שרצה איכות ניגון סרטים אופטימלית וגם סאונד.
מה זה אומר?
נגן שנתקע הכי מעט או תמונה וסאונד הכי טובים.
אני מהמר על האחרונים וכאן למעט בעלי מערכות קצה סופר דופר אין הבדלים נראים לעיין והסאונד עובר דיגיטלית כך שגם כאן אין בעיה.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
Re: מה הקשרבין סטרימר לקבוצת כדורגל??
אתה אכן צודק, ממש צודק.molvy כתב:מקריאה של המון שרשורים בנושא מזרימימדיה התגבשה אצלי הכרה שההתיחסות של אנשים למזרימימדיה דומה מאוד להתיחסות של אוהדים לקבוצות הכדוררגל שהם אוהדים.
אבל אני חייב לומר שהעסק מאוד מעניין...
אבל צריך לסייג את דבריך, ישנם מספר מועט של אנשים בעלי ידע נרחב שדואגים להגיב בצורה סובייקטיבית בלי לגלות העדפה למותג זה או אחר.
מה שחשוב הוא שראשי הקטגוריה לא מובילים למוצר מסויים וזה נשמר.
אני למשל חושב שהאקסטרימר הוא המזרימדיה הכי טוב למי שלא רוצה להזרים תכני בלו ריי מלאים.
מכיוון שמדובר ברוב מוחלט (בהחלט מוחלט) של האוכלוסיה, אני חושב שבאמת הוא המזרימדיה המועדף.
יבוא אדם שרוצה תכני בלו רי עם תפריטים, שם הוא לא מתאים.
בגלל זה אין הכי טוב
- molvy
- חבר במועדון HT

shlomiassaf
מסכים איתך שהכול מאוד סובייקטיבי
אני למשל שם בעדיפות עליונה את יכולת ה JB ולכן עבורי הפופקורן A210 הוא המועודף (עדיין לא רכשתי אני משתמש ב HTPC ומאוד נהנה ממנו אבל צריך משהו לחדר שינה) ואליו אני מכוון את תשומת הלב שלי.
ומה שיפה בכול העסק שהמובילים הם אובייקטיביים לחלוטין ומראים את הנתונים ללא מתן העדפה למרות שברור לי שגם להם יש העדפה מסויימת
שבת שלום
מסכים איתך שהכול מאוד סובייקטיבי
אני למשל שם בעדיפות עליונה את יכולת ה JB ולכן עבורי הפופקורן A210 הוא המועודף (עדיין לא רכשתי אני משתמש ב HTPC ומאוד נהנה ממנו אבל צריך משהו לחדר שינה) ואליו אני מכוון את תשומת הלב שלי.
ומה שיפה בכול העסק שהמובילים הם אובייקטיביים לחלוטין ומראים את הנתונים ללא מתן העדפה למרות שברור לי שגם להם יש העדפה מסויימת
שבת שלום