קרנבל החשמל באלמ שאלה חברים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
קיבלת תשובות וגם שאלה...שעליה לא טרחת לענותovad8 כתב:הי שלום לכולם אז מה עדיף Samsung Plasma 50C550
או Samsung lcd c650
תודה...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 60#1289160
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
בקרנבל לפני שנתיים קיבלתי הצעה טובה למסך, ניגשתי איתה לסניף BIGBOX וקיבלתי הצעה עוד יותר טובה 
בקשר לשאלות של הבחור: כנראה שהוא לא סגור על עצמו בכלל, פעם לד, פעם LCD פעם פלזמה , אני מציע לבחור לפי מה שהעין אוהבת ולשים תקציב גג כי אין לזה סוף (אלא אם כן איזה לך בעיית תקציב)
בקשר לשאלות של הבחור: כנראה שהוא לא סגור על עצמו בכלל, פעם לד, פעם LCD פעם פלזמה , אני מציע לבחור לפי מה שהעין אוהבת ולשים תקציב גג כי אין לזה סוף (אלא אם כן איזה לך בעיית תקציב)
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
C6000
ה C6200 ראיתי אותה בחנות. תמונה חלקה וחדות מטורפת, הבנתי מהנציג שם שיש לה מעבד גרפי פנימי לשיפור תמונה, לא יודע אם זה חרטהאו באמת אבל בכל מקרה רואים סוף הדרך.
אני ראיתי את ה 40 אינץ' שעלה בערך 6000 ש"ח. המחיר ממש לא נראה לי...
זה נורא יקר ואני בטוח שמהאינטרנט יוצא הרבה יותר זול... אני אומר לך תראה אותה בחנות אם תאהב ותרצה תחפש מחיר באינטרנט. הנה למשל בחיפוש קצר אתה יכול לראות שבאתר של טרקלין חשמל ננחי זה כבר מתחיל ב 5700... חוצמזה אל תשכח שהלד הן יחסית חדשות... המחיר צפוי לרדת בגדול עוד כמה חודשים
אני ראיתי את ה 40 אינץ' שעלה בערך 6000 ש"ח. המחיר ממש לא נראה לי...
זה נורא יקר ואני בטוח שמהאינטרנט יוצא הרבה יותר זול... אני אומר לך תראה אותה בחנות אם תאהב ותרצה תחפש מחיר באינטרנט. הנה למשל בחיפוש קצר אתה יכול לראות שבאתר של טרקלין חשמל ננחי זה כבר מתחיל ב 5700... חוצמזה אל תשכח שהלד הן יחסית חדשות... המחיר צפוי לרדת בגדול עוד כמה חודשים
אני לא זוכר או לא ראיתי שנשאלתי שאלה.טלHD כתב:קיבלת תשובות וגם שאלה...שעליה לא טרחת לענותovad8 כתב:הי שלום לכולם אז מה עדיף Samsung Plasma 50C550
או Samsung lcd c650
תודה...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 60#1289160...