היי אני חדש ויש לי שאלה זה ממש חשוב לי! כנסו פליז
היי...שכן שלי גם קנה מערכת רמקולים של פיור אקוסטיקס עם רסיבר ימהה htr-5730. בקשר למגבר אני חושב שהוא אחלה של מכשיר במיוחד למתחילים לי יש את ה htr-5750 ומרוצה ממנו עד הגג..במיוחד שקניתי אותו יד שנייה ב-900 שקל ועובד יום יום ולא עשה בעייה עד היום. בקשר לרמקולים לחבר שלי כבר הלך אחד הרמקולים האחוריים וזה אחרי איזה שנה או פחות ככה שזה מראה על האיכות הכללית של הרמקול לי יש רמקולים סוני יד שנייה ואני פותח אותם כמעט כל יום כבר שנתיים ולא ראיתי גם בעייה.
אבל אם הבנתי אותך נכון אתה פשוט אוהב לשמוע מוזיקה חזק והמערכת לרוב תשמע "פצצה" אז אם אתה מרוצה זה מה שחשוב...מקסימום עוד שנה שנתיים תמכור את זאת ותחליף את הרמקולים עד אז יש לך מערכת ותהנה!!!
ערן
אבל אם הבנתי אותך נכון אתה פשוט אוהב לשמוע מוזיקה חזק והמערכת לרוב תשמע "פצצה" אז אם אתה מרוצה זה מה שחשוב...מקסימום עוד שנה שנתיים תמכור את זאת ותחליף את הרמקולים עד אז יש לך מערכת ותהנה!!!
ערן
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
liranpereg..
אני אענה לך בקצרה...
זה לא מוצר מדבקה, אבל זה לא רמקול טוב..
כמו שאמר יוסי חברי מהפורום לי היו כאלה ובאמת קטלו אותם..
אניחיפשתי בומים וזהו..
כשהתחלתי להבין יותר מצאתי את עצמי מבואס על הרמקולים וחיפשתי שהם ישמעו קצת יותר אודיופילים.
השקעתי במגבר הספק של רוטל.. אחר כך בכבלי רמקול של וואן דל הול... אך הרמקול עדיין נישמע רע.
לאחר היתעקשות ארוכה להוציא מהם משהו נורמלי מצאתי את עצמי משדרג את הפיור לפוקל חדשים במחיר פי 5 מהפיור.
ועכשיו אני יכול להגיד בביטחון מלא... {כיוון שיש לי את שנייהם ואני לא משוחד} אני עדיין אוהב את הפיור אבל כרהיט יפה ותו לא.
אם בא לי להיתפרק עם חברים במוסיקה בווליום גבוהה ואלכוהול הפיור יכול לעשות את העבודה כראוי.
דעתי היא להחזיר אותם למקומם הראוי {לחנות} ולקחת משהו במקום ורצוי לשאול לפני ככה לא תקבל את הקטלות שקיבלתי לפני שנה.
אני אענה לך בקצרה...
זה לא מוצר מדבקה, אבל זה לא רמקול טוב..
כמו שאמר יוסי חברי מהפורום לי היו כאלה ובאמת קטלו אותם..
אניחיפשתי בומים וזהו..
כשהתחלתי להבין יותר מצאתי את עצמי מבואס על הרמקולים וחיפשתי שהם ישמעו קצת יותר אודיופילים.
השקעתי במגבר הספק של רוטל.. אחר כך בכבלי רמקול של וואן דל הול... אך הרמקול עדיין נישמע רע.
לאחר היתעקשות ארוכה להוציא מהם משהו נורמלי מצאתי את עצמי משדרג את הפיור לפוקל חדשים במחיר פי 5 מהפיור.
ועכשיו אני יכול להגיד בביטחון מלא... {כיוון שיש לי את שנייהם ואני לא משוחד} אני עדיין אוהב את הפיור אבל כרהיט יפה ותו לא.
אם בא לי להיתפרק עם חברים במוסיקה בווליום גבוהה ואלכוהול הפיור יכול לעשות את העבודה כראוי.
דעתי היא להחזיר אותם למקומם הראוי {לחנות} ולקחת משהו במקום ורצוי לשאול לפני ככה לא תקבל את הקטלות שקיבלתי לפני שנה.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אך, היו ימים.. 
עד לפני חצי שנה גם לי היו רמקולים באותו משקל (ADC)
היום חצי שנה אחרי שהחלפתי את הזוג הקדמי למישן + מגבר סטריאו של קיימבדיג'
אני לא יכול להבין איך יכלתי אז להאזין למוסיקה עם זוג המשקולות האלו שהיו לי בסלון
עד שלא תשמע משהו טוב לא תדע עד כמה הם גרועים.
אני לא יכול להבין איך יכלתי אז להאזין למוסיקה עם זוג המשקולות האלו שהיו לי בסלון
עד שלא תשמע משהו טוב לא תדע עד כמה הם גרועים.
צחי ניצני
-
liranpereg
- חבר פעיל

- תגובות: 87
טוב חלק פה צודקים חלק פחות (לפי דעתי)
יש לי את הדיסק הדגמה הזה אם מישהו מכיר
עם הקטע הזה מקיל ביל ועם הקטע משר הטבעות ומ I - ROBOT
זה ממש מדהים לשמוע את הטריילרים האלה עם הרמקולים
אני בטוח שעם רמקולים יותר מתקדמים ואיכותיים זה היה נשמע אפילו יותר טוב
הרמקולים נשמעים גם בסדר במוזיקה
וממש ממש בסדר בסרטים עם סאונד AC3
אבל רק שיש אפקטים קיצוניים אפשר להרגיש שיש גם רמקולים אחוריים
עוד משהו ששמתי לב אליו זה שהצליל לא הכי חלק שיש
אני לא יודע אם זה מהסרטים או מהשידור בממיר הדיגיטלי או משהו בסגנון
אבל אם לא דוחפים את האוזן בתוך הרמקול.. אפשר להרגיש לרגע כמו בקולנוע
בסה"כ אני מרוצה מהרמקולים
אני ישאר איתם כמה שנים טובות..
יש לי את הדיסק הדגמה הזה אם מישהו מכיר
עם הקטע הזה מקיל ביל ועם הקטע משר הטבעות ומ I - ROBOT
זה ממש מדהים לשמוע את הטריילרים האלה עם הרמקולים
אני בטוח שעם רמקולים יותר מתקדמים ואיכותיים זה היה נשמע אפילו יותר טוב
הרמקולים נשמעים גם בסדר במוזיקה
וממש ממש בסדר בסרטים עם סאונד AC3
אבל רק שיש אפקטים קיצוניים אפשר להרגיש שיש גם רמקולים אחוריים
עוד משהו ששמתי לב אליו זה שהצליל לא הכי חלק שיש
אני לא יודע אם זה מהסרטים או מהשידור בממיר הדיגיטלי או משהו בסגנון
אבל אם לא דוחפים את האוזן בתוך הרמקול.. אפשר להרגיש לרגע כמו בקולנוע
בסה"כ אני מרוצה מהרמקולים
אני ישאר איתם כמה שנים טובות..
-
liranpereg
- חבר פעיל

- תגובות: 87
נמר
אני לא פריק סאונד כמו רובכם פה X:
זה מספיק לי
ואם אני יחליט להתקדם אני יכנס לפה להתייעץ
אני לא פריק סאונד כמו רובכם פה X:
זה מספיק לי
ואם אני יחליט להתקדם אני יכנס לפה להתייעץ
- THEMISSION
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 190
- קיבל תודות: 1 פעם
תתקדם עוד היום
אם אתה יכול להחזיר אותם ( וחוקית מותר לך הם בקרטון מקורי ) תנסה להחזיר תוותר על סט של 5 תוסיף קצת תקנה זוג מדפיים מותגיים ותהנה בסטיראו סביר 
Re: תתקדם עוד היום
נו, מה נסגר? חשבתי שסגרו את השרשור עם הפרגון בסוף.THEMISSION כתב:אם אתה יכול להחזיר אותם ( וחוקית מותר לך הם בקרטון מקורי ) תנסה להחזיר תוותר על סט של 5 תוסיף קצת תקנה זוג מדפיים מותגיים ותהנה בסטיראו סביר...
הבחור רוצה סט של חמישה ולא זוג. לכן קנה סט שמתאים לתקצב שלו, ומה שנשאר לו כרגע זה להינות ממנו, וההנאה עבורו תהיה גדולה יותר מזוג מדפיים מותגיים.
כל אחד עם השגעונות שלו והתקציב שלו.
אם הוא קנה מערכת ב2500 שקל אז אני מאמין שהוא לא הוציא את הכסך הזה בקלות והיה לו קל לשים סכום כזה, אחרת הוא היה משקיע יותר. לעומת נמר (סתם לקחתי אותך דוגמא אל תקח ללב אחי) שלפי מה שראיתי אתה קונה כמו משוגע חחח.. אז כנראה שלך יש את הכסף ובגלל זה אתה יכול להרשות לעצמך, או שאתה ממש משוגע חחח. בשביל רמקולים טובים יותר ומוכרים יותר הוא צריך להשקיע לפחות עוד אלפייה לא? אז אל תהיו בטוחים שהוא יכול להרשות לעצמו.. אם הוא לא יכול אז אני בטוח שהוא יהנה ממה שיש לו כרגע.. כי כולם יודעים שבסכום של 2500 שקל אי אפשר להביא משהו מהסרטים. אני למשל קניתי בינתיים מגבר סוס שפועל עם רמקולים גרועים.. ואני חוסך כסף ובעזרת ה' עוד חודש-חודשיים אני קונה את הוורפידל 8.4