בכמה לדעתכם כדאי למכור XTREAMER שנקנה לפני יומיים?
crispi, היכן ראית את הa210 למכירה ב650? המחיר מתייחס לa200 .
,zovirax היכן ראית את האקסטרימר ב470 בksp? באתר שלהם כתוב 650 והוא כלל לא במבצעים אלה רק סידרת הa200 c200 .
גם אצל באג נגמרו המבצעים, תוריד 50 שקל תמכור אותו ב600 או 550 .
,zovirax היכן ראית את האקסטרימר ב470 בksp? באתר שלהם כתוב 650 והוא כלל לא במבצעים אלה רק סידרת הa200 c200 .
גם אצל באג נגמרו המבצעים, תוריד 50 שקל תמכור אותו ב600 או 550 .
יש לי אקסטרימר. אני מנגן באופן קבוע ריפים מלאים של 40GB ומעלה בביטרייט גבוה ואני עושה את זה דרך הרשת ולא דרך כונן נייד. מעולם לא נתקע לי סרט, קפץ לי באמצע, או כל בעיה אחרת. קנית מכשיר מעולה. נכון שהוא לא מנגן בלו ריי מלא עם תפריטים, אבל אם גם אותך זה לא מעניין אז אין לך שום בעיה. אל תחשוב שעשית טעות, תחבר את המכשיר, תנגן את כל הסרטים שאתה רוצה, ותראה לבד אם נוצרות בעיות.
כנראה שקיבלת יחידה תקולה...KomerKo כתב:יש לי אקסטרימר. אני מנגן באופן קבוע ריפים מלאים של 40GB ומעלה בביטרייט גבוה ואני עושה את זה דרך הרשת ולא דרך כונן נייד. מעולם לא נתקע לי סרט, קפץ לי באמצע, או כל בעיה אחרת....
nir11 כתב:כנראה שקיבלת יחידה תקולה...KomerKo כתב:יש לי אקסטרימר. אני מנגן באופן קבוע ריפים מלאים של 40GB ומעלה בביטרייט גבוה ואני עושה את זה דרך הרשת ולא דרך כונן נייד. מעולם לא נתקע לי סרט, קפץ לי באמצע, או כל בעיה אחרת.......
אני מבין את התחושה לאחר קנייה שאולי מוצר מקביל הוא טוב משמעותית אבל אני חושב שעשית קנייה טובה.crispi כתב:קראתי את כל מה שכתבתם לי,תודה לכולם על הניסיון לעזור.
אני אוריד כמה סרטי בלו ריי ואבדוק אם זה עובד לי חלק,אם לא אני אמכור אותו....
אל תשכח שלאקסטרימר יש קירור פאסיבי שלדעתי זה יתרון גדול.
הוא בכל מקרה יכול לקרוא קובץ M2TS.