האם י שלום מוכרים טלוזיות מזיופיות
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
חברים אתם לא טירונים ויודעים ממיקירם אחרים שמנהלי האתר לא נוהגים לדון פומבית בסיבות הרחקה וגם לא כל כך אוהבים כשחברים אחרים דנים בחבר אחר שאינו יכול להשתתף או להגיב - גם מסיבות של הרחקה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
המממ אתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה.
גם להרחיק משתמש וגם לאסור לדבר על זה.
כמו שנרשם גם לדעתי זה מוגזם להרחיקו רק בגלל שהוא לא בדיוק התאים לפרופיל משתמש נורמאלי.
לדון בזה זה לגיטימי לחלוטין, בכל זאת יש אנשים שעזרו לו וכן ניסו למרות התקשורת הלקויה להתמודד איתו.
גם להרחיק משתמש וגם לאסור לדבר על זה.
כמו שנרשם גם לדעתי זה מוגזם להרחיקו רק בגלל שהוא לא בדיוק התאים לפרופיל משתמש נורמאלי.
לדון בזה זה לגיטימי לחלוטין, בכל זאת יש אנשים שעזרו לו וכן ניסו למרות התקשורת הלקויה להתמודד איתו.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
agent__smith, אני לא נמנה עם מנהלי האתר. מקסימום אפשר להגיד שאני אחראי על אכיפת התקנון שלו בפורום HTPC עליו אני ממונה. אם יש לך השגות על המדיניות כדאי לך לפנות בפרטי לעפר, מרטין או חיים. הם בוודאי יוכלו להסביר לך טוב יותר ממני את המה, מי ולמה.
האתר הזה הוא ביתם ומותר להם לארח בו את מי שהם רוצים.
האתר הזה הוא ביתם ומותר להם לארח בו את מי שהם רוצים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
Catskinner כתב:agent__smith, אני לא נמנה עם מנהלי האתר. מקסימום אפשר להגיד שאני אחראי על אכיפת התקנון שלו בפורום HTPC עליו אני ממונה. אם יש לך השגות על המדיניות כדאי לך לפנות בפרטי לעפר, מרטין או חיים. הם בוודאי יוכלו להסביר לך טוב יותר ממני את המה, מי ולמה.
האתר הזה הוא ביתם ומותר להם לארח בו את מי שהם רוצים....
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
אין בעייה בכלל. פה זו לא דמוקרטיה וניהול פורומים זה דבר לא פשוט ולא קל העניין מוכר וידוע
אבל אני מאלה שלא כל כך ממהרים להעיף... לא הבנתי למה קרה מה שקרה ואמרתי את דעתי,
זה מותר
אבל אני מאלה שלא כל כך ממהרים להעיף... לא הבנתי למה קרה מה שקרה ואמרתי את דעתי,
זה מותר
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כפי ש-catskinner ציין, אנחנו לא רוצים להתעסק בזה.
אני יכול לומר שדיסלקציה לא היתה רלוונטית לסיבות ההרחקה.
היו כאן מכלול שקלולים, וכפי שאתם יכולים להבין, חיי מנהל קשים למדי בהחלטות כאלה. לא מציע לכם לקנא בנו עם מכלול השיקולים שיש לנו כאן.
בכל מקרה, היו כמה עברות על חוקי האתר. אם היה לנו מחשבה שאולי המצב ישתפר, הוא רק נהיה גרוע יותר ולכן לא היה מנוס מהרחקה מהאתר.
בכל מקרה, אני סוגר את השרשור. ואגב, agent__smith, העוגות שאני אוכל תמיד נשארות שלמות לשמחתי (זה היתרון של האינטרנט).
אני יכול לומר שדיסלקציה לא היתה רלוונטית לסיבות ההרחקה.
היו כאן מכלול שקלולים, וכפי שאתם יכולים להבין, חיי מנהל קשים למדי בהחלטות כאלה. לא מציע לכם לקנא בנו עם מכלול השיקולים שיש לנו כאן.
בכל מקרה, היו כמה עברות על חוקי האתר. אם היה לנו מחשבה שאולי המצב ישתפר, הוא רק נהיה גרוע יותר ולכן לא היה מנוס מהרחקה מהאתר.
בכל מקרה, אני סוגר את השרשור. ואגב, agent__smith, העוגות שאני אוכל תמיד נשארות שלמות לשמחתי (זה היתרון של האינטרנט).