פתיחת המכונה- עזרה בזיהוי שסתום הopv והלחץ דוד
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אני חושב שגם 120 ש' זה מחיר סביר בהנחה שזה מגיע עם המתאם וחוסך כאבי ראש לחפש ולשאול בחנויות ...
אם כבר עסקיננו בציוד מדידה, כמה עולה מה טמפ' באיכות טובה למדוד את טמפ' המים שיוצאים מראש החליטה ?
מישהו יודע איפה מוכרים כזה באזור המרכז ?
אם כבר עסקיננו בציוד מדידה, כמה עולה מה טמפ' באיכות טובה למדוד את טמפ' המים שיוצאים מראש החליטה ?
מישהו יודע איפה מוכרים כזה באזור המרכז ?
טוב עשיתי בירור ולקחת את המכונה לטכנאי לא יצא. הוא אמר לי שאין לו מד לחץ ולכן הוא לא יכול לבדוק את המכונה ושהוא הזמין מד לחץ שצריך להגיע מחו"ל.. תשובה קצת מוזרה לא?
מישהו מכיר טכנאי אחר (שלא של קופי טים כי להם מסתבר אין שעון לחץ)...
דבוטאנט- אני גם חושב להרכיב בעצמי שעון לחץ כמו שהצעת אבל יש לי שאלה:
אתה כתבת שרצית למדוד לחץ בזמן חליטה ולא רק סטטי. מה הכוונה? אני חשבתי שלאחר חיבור מד הלחץ לידית, יש לחבר את הידית לראש החליטה ולהפעיל את המים ואז ניתן לדעת מה לחץ החליטה?
אני צריך הסבר למשמעות של "לחץ סטטי" כפי שציינת..
מישהו מכיר טכנאי אחר (שלא של קופי טים כי להם מסתבר אין שעון לחץ)...
דבוטאנט- אני גם חושב להרכיב בעצמי שעון לחץ כמו שהצעת אבל יש לי שאלה:
אתה כתבת שרצית למדוד לחץ בזמן חליטה ולא רק סטטי. מה הכוונה? אני חשבתי שלאחר חיבור מד הלחץ לידית, יש לחבר את הידית לראש החליטה ולהפעיל את המים ואז ניתן לדעת מה לחץ החליטה?
אני צריך הסבר למשמעות של "לחץ סטטי" כפי שציינת..
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אם הידית מחוברת רק לשעון אז אתה מודד לחץ של המשאבה מול השעון ואין זרימת מים = סטטי.
אם אתה מחבר גם ברז ופותח כך שיזרמו מים שנפח 40 מ"ל ב 30 שניות בערך אז אתה מודד לחץ דינמי - אבל את זה לא עשיתי.
אני הרכבתי בזמנו בסילביה וכשראיתי שזה 9 בר זרקתי את זה לאחורי המגירה ומאז אני חושב שזה עדיין שם - תגיע לפתח תקווה ותיקח (או במפגש הבא...)
אם אתה מחבר גם ברז ופותח כך שיזרמו מים שנפח 40 מ"ל ב 30 שניות בערך אז אתה מודד לחץ דינמי - אבל את זה לא עשיתי.
אני הרכבתי בזמנו בסילביה וכשראיתי שזה 9 בר זרקתי את זה לאחורי המגירה ומאז אני חושב שזה עדיין שם - תגיע לפתח תקווה ותיקח (או במפגש הבא...)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
כפיר_ש- טרמומטר לראש החליטה יש אופציה להזמין מקריס קפה, אבל העלות די יקרה כ100$ לפני מעמ ומשלוח,
לעומת זאת הטרמומטר שהוא משתמש בו עולה כ 20$ אם המשלוח ומכאן נותר רק להיות יצירתי ולחשוב איך לחבר אותו למכונה.
ניתן להעזר בלינק הזה
http://www.home-barista.com/espresso-ma ... -t319.html
alogobi- אני חושב שכבר עדיף לבנות כזאת ידית מדידה מאשר לקחת את המכונה לטכנאי, במידה ובאמת תהיה בעיה אז תקח אותה.
לעומת זאת הטרמומטר שהוא משתמש בו עולה כ 20$ אם המשלוח ומכאן נותר רק להיות יצירתי ולחשוב איך לחבר אותו למכונה.
ניתן להעזר בלינק הזה
http://www.home-barista.com/espresso-ma ... -t319.html
alogobi- אני חושב שכבר עדיף לבנות כזאת ידית מדידה מאשר לקחת את המכונה לטכנאי, במידה ובאמת תהיה בעיה אז תקח אותה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

אין בעיה - רק אל תכבה עלי סיגרים
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

הידית תתאים אבל אין לי את הידית כי אין לי סילביה יותר.
מה שאני אתן לך זה את מפצל ה T עם השעון והמתאם - את זה אתה מרכיב על ידית שלך במקום המשפך הקיים (לכן כתבתי שצריך להיזהר לא לשרוט כלום כשעושים את זה כי בדרך כלל המשפך מוברג בכוח)
מה שאני אתן לך זה את מפצל ה T עם השעון והמתאם - את זה אתה מרכיב על ידית שלך במקום המשפך הקיים (לכן כתבתי שצריך להיזהר לא לשרוט כלום כשעושים את זה כי בדרך כלל המשפך מוברג בכוח)
סבבה.. תודה!דבוטאנט כתב:הידית תתאים אבל אין לי את הידית כי אין לי סילביה יותר.
מה שאני אתן לך זה את מפצל ה T עם השעון והמתאם - את זה אתה מרכיב על ידית שלך במקום המשפך הקיים (לכן כתבתי שצריך להיזהר לא לשרוט כלום כשעושים את זה כי בדרך כלל המשפך מוברג בכוח)...
- גלעד_אינטרפרק
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 156
- שם מלא: גלעד מוסקוביץ
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
טכנאי מקצועי - יש
ידית לחץ ל E61 - יש
ידית לחץ ל E61 - יש
מנכל אינטרפרק - מרכז תרבות קפה.
יבואנים בלעדיים : Cimbali, Elektra, Ascaso
אולם התצוגה הגדול בארץ לתחום הקפה - ביתי ומקצועי
אולם התצוגה הגדול בארץ לתחום הקפה - ביתי ומקצועי
הם ממוקמים בנורדיה, ליד צומת בית ליד, מקום מרשים עם אוירה נעימה ותחושה מקצועית
מערבית לצומת בית ליד לכוון דרום (הפניה לנורדיה). נכסים ומוסעים ישר עד שמגיעים לאיזור התעשייה, באיזור התעשייה פונים שמאלה ועוקבים אחר השילוט. למיטב זכרוני יש שילוט טוב לאורך הדרך.
מערבית לצומת בית ליד לכוון דרום (הפניה לנורדיה). נכסים ומוסעים ישר עד שמגיעים לאיזור התעשייה, באיזור התעשייה פונים שמאלה ועוקבים אחר השילוט. למיטב זכרוני יש שילוט טוב לאורך הדרך.
- גלעד_אינטרפרק
-
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 156
- שם מלא: גלעד מוסקוביץ
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
אכן המיקום נכון ותודה על המחמאות
אם אתה רוצה תיקון על המקום תאם קודם טלפונית - 09-8301020
אם אתה רוצה תיקון על המקום תאם קודם טלפונית - 09-8301020
מנכל אינטרפרק - מרכז תרבות קפה.