אולי חבל על הזמן ובאוזניות יש את האקוסטיקה הטובה ביותר?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #21 

גוקר-בגלל שההנהלה לא מחקה את ההודעה שלך אז אגיב-

איפה אני אמרתי שההרבס הטובים בעולם-אני אמרתי ואמר שהם בין הטובים-חחחח,,,,,,,חחחח

ועכשו לענין-אתה יודע,לא רק לך היו או יש או לא היו לך אוזניות רציניות,אבל מה לעשות השתמשתי באוזניות כברירת מחדל

עד שנחתו ההרבס אצלי בבית (הרמקולים הטובים ביותר ,זוכר?)אין לי צורך באוזניות בנת?
[behave]התבטאות לא נאותה - מרטין[/behave]

(n)
אמן מייסר

shlomok
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 123
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #22 

MartinHSabag כתב:ברמת איזון טונאלי ופירוט אין ספק שאוזניות ייתנו תמורה מצויינת יחסית למערכת קונבנציונאלית, אבל החסרונות הן:
הבאס, כמה שיהיה עמוק ונמוך, לא ייתן אף פעם תחושה של באס של כלים אמיתיים שלא רק שומעים אלא גם מרגישים.
...
נכון, אבל אחרי שמתרגלים לDAC + אוזניות טובות + מגבר אוזניות במשך עשור,נורא נורא קשה להתחרות באיכות של מערכת לאוזנית (במחיר) לעומת עשרות מונים יותר במערכת רגילה. כמי שמתעסק גם בעיבוד אותות דיבור, האוזניות נותנות לי את המידע הכי מדויק והכי קרוב לאוזן. יחד עם זאת מסכים איתך לחלוטין שאין תחליף ל "הרגשה" של הבאס ..ץ ודרך אגב הזמנתי מדרמניה את ה adam a7, לאחר התלבטויות קשות האם לבנות קיט של ETON ( מהם מורכבים הקמרולים של adam ) או לקנות מוכן. ברור לי שאצתרך להוסיף להם sub או אפילו שניים בעתיד.
Foobar2000--> DAC -->Beyerdynamic DT-880/DT-770/ Adam A7 active monitors

htbar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #23 

.
הבאס, כמה שיהיה עמוק ונמוך, לא ייתן אף פעם תחושה של באס של כלים אמיתיים שלא רק שומעים אלא גם מרגישים.
...
לא יכול להסכים איתך התחושות הכן שונות אבל הבס יכול ליהיות עמוק
זה ברור שאם אני נימצא במרחק של כמה מטרים של רמקולים 15 אינץ' עם עוצמות של מאות וואטיים שממש מזיז את העצמות לא יהיה אותו דבר
אבל מיבחינת התחושות לצילילם אוזניות מגיעות עמוק אל הנשמע
למרות יתר ההסתיגויות אני נישאר עם האוזניות

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”