המלצה לאוטו קטן?
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מנוע TSI ןגיר DSG נחשבים לטכנולוגיה העדכנית להיום , המנוע "הרגיל" 1.4 מיושן יותר .
כפי שכתבו - הדבר הכי חכם יהיה לא לקנות רכב חדש.
רצוי לקנות רכב בין שנתיים שיש לך עדיין אחריות יצרן עליו.
אני אישית גם מחפש רכב לאשה, שנוסעת פחות או יותר רק לעבודה וחזרה. משהוא כמו 8K ק"מ בשנה.
אין מצב שאני שם 100K ש"ח עבור פח ממונע.
אנשים פה לא שמעו בכלל את הדרישות של עופר, כמה קמ, כמה שעות נהיגה ביום, ומציעים נוחות, ביצועים וכו'.
הכל מתחיל מהדרישות. הדבר היחיד שקראתי הוא : שיהיה באוריאנטציה אורבנית.
אני אישית אוהב את ה מזדה 3 עם ה 5 דלתות , אבל היא יקרה יחסית , כ 90K לדגם 2008 .
מזדה 2 שנת 2008 אפשר למצוא הרבה יותר זול כי אפשר לקנות מליסינג.
רצוי לקנות רכב בין שנתיים שיש לך עדיין אחריות יצרן עליו.
אני אישית גם מחפש רכב לאשה, שנוסעת פחות או יותר רק לעבודה וחזרה. משהוא כמו 8K ק"מ בשנה.
אין מצב שאני שם 100K ש"ח עבור פח ממונע.
אנשים פה לא שמעו בכלל את הדרישות של עופר, כמה קמ, כמה שעות נהיגה ביום, ומציעים נוחות, ביצועים וכו'.
הכל מתחיל מהדרישות. הדבר היחיד שקראתי הוא : שיהיה באוריאנטציה אורבנית.
אני אישית אוהב את ה מזדה 3 עם ה 5 דלתות , אבל היא יקרה יחסית , כ 90K לדגם 2008 .
מזדה 2 שנת 2008 אפשר למצוא הרבה יותר זול כי אפשר לקנות מליסינג.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הסיבה שלא עניתי בשרשור הוא לא מתוך סנוביות, החלטנו בסוף להשאר עם הרכב שיש לנו (מונדיאו 02).
הרכב היה במוסך לתיקון ואשתי חוותה על בשרה מה זה רכב קומפקטי למשך כמה ימים והחליטה שהיא רוצה רכב גדול ומרווח יותר ממאזדה 2 ודומות לה.
לא כ"כ רציתי להפריע לשרשור, אבל מכיוון שההחלטה (כנראה...) נפלה, אז זה הופך ללא מאוד רלוונטי יותר.
נו טוב, הצלחתם עם האוטו השני שלי...
הרכב היה במוסך לתיקון ואשתי חוותה על בשרה מה זה רכב קומפקטי למשך כמה ימים והחליטה שהיא רוצה רכב גדול ומרווח יותר ממאזדה 2 ודומות לה.
לא כ"כ רציתי להפריע לשרשור, אבל מכיוון שההחלטה (כנראה...) נפלה, אז זה הופך ללא מאוד רלוונטי יותר.
נו טוב, הצלחתם עם האוטו השני שלי...