קודם כל תודה.
מה זה DEMUX ו TRANSCODE ?
אני אנסה את התוכנה הזאת. מקווה שזה יעבוד. האמת אף פעם לא נתקלתי בפורמט כל כך "בעייתי" בדרך כלל הייתי פשוט מחפש בגווגל
שם קובת TO שם קובץ ואז הייתי מוריד איזה תוכנה שעושה זאת. פתאום זה נהיה כזה מסובך.
הסטרמיר לא מציג סרט שנוצר ביוצר הסרטים של windows משום מה...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
תבדיל בין הSTREAM שהוא אודיו או וידאו למעטפת/מיכל (CONTAINER)
MUX REMUX DEMUX כל אלה הן פעולות שקשורות למעטפת.
המעטפת היא MKV או AVI או M2TS או WMV והיא מכילה בד"כ שני סטרימים אחד וידאו ואחד אודיו,
כמו שאתה רואה בנתוני הקובץ שלך שהבאת - זה קובץ WMV שמכיל סטרים וידאו מסוג WMV3 ואודיו מסוג WMA.
ENCODE RECODE TRANSCODE הן פעולות על הסטרים עצמו אם וידאו כמו XVID,DIVX,H264,WMV
או אודיו כמו AC3 DTS WMA MP3, פעולת TRANSCODE היא המרה מסוג סטרים אחד לאחר.
וכן מה ציפית מMS שיעשו לך חיים קלים
MUX REMUX DEMUX כל אלה הן פעולות שקשורות למעטפת.
המעטפת היא MKV או AVI או M2TS או WMV והיא מכילה בד"כ שני סטרימים אחד וידאו ואחד אודיו,
כמו שאתה רואה בנתוני הקובץ שלך שהבאת - זה קובץ WMV שמכיל סטרים וידאו מסוג WMV3 ואודיו מסוג WMA.
ENCODE RECODE TRANSCODE הן פעולות על הסטרים עצמו אם וידאו כמו XVID,DIVX,H264,WMV
או אודיו כמו AC3 DTS WMA MP3, פעולת TRANSCODE היא המרה מסוג סטרים אחד לאחר.
וכן מה ציפית מMS שיעשו לך חיים קלים
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
הבנתיCatskinner כתב:האמת שמעולם לא ניסיתי ולו רק בגלל שלא יצא לי להתעסק עם WMV כבר כמה שנים.
אבל אם נסכם את הבעיה, אבחנה והצעה לפתרון אז ככה:
הבעיה: הסטרימר אינו מוכן להציג ווידאו שנוצר ב Windows Movie Maker
האבחנה: ייתכן וזה נובע מכך שאין לסטרימר תמיכה בפורמט WMV9 Professional
הפתרון: המרת הווידאו לפורמט MPEG4 סטנדרתי או מתקדם (H.264)
שלבים לביצוע
1. פיצוח קובץ ה WMV ופרוק לרכיבי המולטימדיה הנפרדים של אודיו ווידאו - פעולת Demux)
2. המרת הווידאו לפורמט MPEG4-ASP (תואם DIVX) או MPEG4-AVC (תואם H.264) - פעולת Transcode
3 שילוב חזרה של האודיו והווידאו שעבר המרה לקובץ מולטימדיה חדש בפורמט AVI או MKV (מומלץ MKV) - פעולת Remux
כל אחד מהשלבים האלו יכול להתבצע עם כלי נפרד, או שניתן למצוא כלים המבצעים את כל הפעולות ביחד....
מה מומלץ? האם יש כלים חינמיים טובים (ויחסית כלים לתפעול) שיכולים לפצח -> להמיר -> (כל קובץ בנפרד כמובן) -> ואז לחבר שוב?
אני אנסה את התוכנה הזאת שהביעו בקישור העניין שהיא עולה לא מעט ואני מקווה שגירסת הניסון יכולה לעשות זאת.
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
חברים הורדתי תוכנה שמצליחה לעשות כביכול הכל, העניין הוא שאני צריך לבחור איזה קובץ יהיה ב output ואין לי מושג מה לבחור.
פעם אחת, רואים, פעם אחת רק שומעים. עדיין לא הצלחתי לבחור את הקובץ הטוב ביותר.
תוכלו לעזור לי?
התוכנה היא 4Videosoft Studio
קבצי היציאה הינם:
Video MPEG-4, H.264/MPEG-4 AVC, MOV, M4V, AVI, DivX, XviD, ASF, WMV, MPEG-1, MPEG-2, 3GP, 3GPP, MKV, FLV, SWF, VOB, DPG, DV, Super VCD(NTSC, PAL, SECAM), VCD(NTSC, PAL, SECAM) , DVD(NTSC, PAL, SECAM)
Audio AAC, AC3, AIFF, AMR, AU, FLAC, MP3, M4V, MP2, OGG, WAV, WMA
מה מהם יתן לי את השילוב המושלם בין איכות ווידיאו + סאונד ושהפופקורן יצליח לנגן?

בתמונה מוצגים סוגי הקבצים העיקריים +-
פעם אחת, רואים, פעם אחת רק שומעים. עדיין לא הצלחתי לבחור את הקובץ הטוב ביותר.
תוכלו לעזור לי?
התוכנה היא 4Videosoft Studio
קבצי היציאה הינם:
Video MPEG-4, H.264/MPEG-4 AVC, MOV, M4V, AVI, DivX, XviD, ASF, WMV, MPEG-1, MPEG-2, 3GP, 3GPP, MKV, FLV, SWF, VOB, DPG, DV, Super VCD(NTSC, PAL, SECAM), VCD(NTSC, PAL, SECAM) , DVD(NTSC, PAL, SECAM)
Audio AAC, AC3, AIFF, AMR, AU, FLAC, MP3, M4V, MP2, OGG, WAV, WMA
מה מהם יתן לי את השילוב המושלם בין איכות ווידיאו + סאונד ושהפופקורן יצליח לנגן?

בתמונה מוצגים סוגי הקבצים העיקריים +-