איזה סרטי מופת כדי לראות?
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1463 פעמים
אני סם
I AM SAM
I AM SAM
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1463 פעמים
לגבי טרנטינו
בצמד הסרטים להרוג את ביל החלק השני הוא החלק האיכותי לטעמי המפגש של ביל והבלונדינית על הדק של כניסת הכנסייה הקלוז אפ על הנעליים שלהם שהם צועדים אחד לעבר השני גאוני לדעתי בונה מתח מדהים ומבחינתי סצנה מאוד איכותית שמראה על היכולות של טרנטינו.
לעומת זאת החלק הראשון של הסרטים ממש לא הותיר בי כל רושם. נהפוך הוא, ממש לא אהבתי אותו כמות הדם והאלימות הגרפית לא קידמה אותו לשום מקום בניגודלמשל האכזריות הגרפית של כריתת האוזן בכלבי אשמורת שעשה את הסרט לבלתי נשכח
לטעמי הסרט הטוב ביותר שלו זה ספרות זולה
בצמד הסרטים להרוג את ביל החלק השני הוא החלק האיכותי לטעמי המפגש של ביל והבלונדינית על הדק של כניסת הכנסייה הקלוז אפ על הנעליים שלהם שהם צועדים אחד לעבר השני גאוני לדעתי בונה מתח מדהים ומבחינתי סצנה מאוד איכותית שמראה על היכולות של טרנטינו.
לעומת זאת החלק הראשון של הסרטים ממש לא הותיר בי כל רושם. נהפוך הוא, ממש לא אהבתי אותו כמות הדם והאלימות הגרפית לא קידמה אותו לשום מקום בניגודלמשל האכזריות הגרפית של כריתת האוזן בכלבי אשמורת שעשה את הסרט לבלתי נשכח
לטעמי הסרט הטוב ביותר שלו זה ספרות זולה
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
ספרות זולה אחד האהובים עלי
וגם מועדון קרב
שבע חטאים
וממזירים חסרי כבוד
חומות של תקווה
אמריקן היסטורי אקס
וגם מועדון קרב
שבע חטאים
וממזירים חסרי כבוד
חומות של תקווה
אמריקן היסטורי אקס
how you doin ?
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
חצי ברצינות
תראה,שאני מנסה להרשים אני מספר שקראתי את מלחמה ושלום או ספר של יואל הופמן ועמוס עוז,אבל בסתר
אני מחפש בעיתון את בר רפאלי
ברור שאת רוב סרטי האיכות שהוזכרו כאן ראיתי ושם הוורד הוא הסרט הגדול מכולם,אבל שאני לבד הכי כייף לי לראות את
סוגר חשבון עם סיגל,אחחח,,,,איזה מכות הוא נותן שם,,,איזו הנאה צרופה,,,,,
תראה,שאני מנסה להרשים אני מספר שקראתי את מלחמה ושלום או ספר של יואל הופמן ועמוס עוז,אבל בסתר
אני מחפש בעיתון את בר רפאלי
ברור שאת רוב סרטי האיכות שהוזכרו כאן ראיתי ושם הוורד הוא הסרט הגדול מכולם,אבל שאני לבד הכי כייף לי לראות את
סוגר חשבון עם סיגל,אחחח,,,,איזה מכות הוא נותן שם,,,איזו הנאה צרופה,,,,,
אמן מייסר