iPhone 4 - מכשיר מעולה, למי שלא אוהב לדבר
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני חושב שמה ש jpost רוצה להגיד, אבל כנראה לא נעים לו, זה שהמכשיר מתאים רק לאנשים שיש להם הרבה שערות שיוצאות מהאזניים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- avicali
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
שלום לכולם,
אומנם קצת באיחור (רק לפני שבוע וקצת קיבלתי את המכשיר), אבל אני לא סובל משום בעיה שתוארה כאן.
קליטה - אני משתמש בנרתיק ובינתיים לא נתקלתי בשום בעיה של קליטה.
איכות הקול - לא שמעתי תלונות מאף אחד שהוא אינו שומע אותי טוב וכו'.
בלוטות' - אני משתמש בדיבורית בלוטות' קבועה ברכב ולא רק שלא נתקלתי בשום בעיה, נאמר לי שעכשיו שומעים אותי הרבה יותר טוב לעומת מכשיר ה-3G שהיה לי לפני כן. מסתבר שהשמע עם המכשיר הקודם היה כל כך זוועתי שמיד כשהתחלתי להשתמש באייפון 4 התחלתי לקבל פידבקים חיוביים, השינוי היה ממש בולט.
זה שיש אנשים שסובלים מהבעיות האלה מראה שאכן לא כל המכשירים שיוצאים מהייצור תקינים, וזה בעייתי.
אתה משקיע לא מעט כסף ואתה רוצה לקבל מכשיר תקין.
אומנם קצת באיחור (רק לפני שבוע וקצת קיבלתי את המכשיר), אבל אני לא סובל משום בעיה שתוארה כאן.
קליטה - אני משתמש בנרתיק ובינתיים לא נתקלתי בשום בעיה של קליטה.
איכות הקול - לא שמעתי תלונות מאף אחד שהוא אינו שומע אותי טוב וכו'.
בלוטות' - אני משתמש בדיבורית בלוטות' קבועה ברכב ולא רק שלא נתקלתי בשום בעיה, נאמר לי שעכשיו שומעים אותי הרבה יותר טוב לעומת מכשיר ה-3G שהיה לי לפני כן. מסתבר שהשמע עם המכשיר הקודם היה כל כך זוועתי שמיד כשהתחלתי להשתמש באייפון 4 התחלתי לקבל פידבקים חיוביים, השינוי היה ממש בולט.
זה שיש אנשים שסובלים מהבעיות האלה מראה שאכן לא כל המכשירים שיוצאים מהייצור תקינים, וזה בעייתי.
אתה משקיע לא מעט כסף ואתה רוצה לקבל מכשיר תקין.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
טוב, לא בדקתי עם החיבור הזה, אבל כרגע עשיתי שיחה של חצי שעה ובגלל שימוש יתר האזניה שלי היתה מנוטרלת.
במהלך השיחה ניסיתי בכח לגרום למסך להדלק על ידי סיבוב המכשיר הרחקתו מעט מהאוזן ועוד מני תרגילים אקרובטיים.
המסך לא נדלק אף פעם אחת.
בגרסא 4.02, לעומת זאת, המכשיר נכנס לי ל-MUTE כל כמה דקות במצב כזה (ואפילו ניתקתי פעם אחת עם הלסת את השיחה...).
נראה לי שהתוכנה עדיין לא שם, ושיש להם איזו בעיית אספקה. יתכן שזה גם תלוי במקור המכשיר ובסדרת הייצור שלו. שלי מכשיר בריטי למהדרין והוא כרגע תקין ביותר (אפילו פחות נוטה לבעיות זיהוי קרבה מה-3GS הקודם שלי).
במהלך השיחה ניסיתי בכח לגרום למסך להדלק על ידי סיבוב המכשיר הרחקתו מעט מהאוזן ועוד מני תרגילים אקרובטיים.
המסך לא נדלק אף פעם אחת.
בגרסא 4.02, לעומת זאת, המכשיר נכנס לי ל-MUTE כל כמה דקות במצב כזה (ואפילו ניתקתי פעם אחת עם הלסת את השיחה...).
נראה לי שהתוכנה עדיין לא שם, ושיש להם איזו בעיית אספקה. יתכן שזה גם תלוי במקור המכשיר ובסדרת הייצור שלו. שלי מכשיר בריטי למהדרין והוא כרגע תקין ביותר (אפילו פחות נוטה לבעיות זיהוי קרבה מה-3GS הקודם שלי).
האמת שאני די מיואש מהמכשיר. בערך חצי מהשיחות הולכות ישר לתא קולי. מזל שיש לי סים של אורנג' 2 אז עכשיו אני מסתובב עם נוקיה קטנטן ברשת דור שני. האמת, כיף. שומעים מעולה, טוענים פעם בארבעה ימים במקרה הרע, וגם אפשר לשחק באייפון בזמן שמדברים בטלפון. בקיצור קניתי IPAD מיניאטורי, קונספט לא רע בכלל.
- yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לי יש את הiPhone 4 כבר שלושה שבועות ואפילו בעיה אחת לא היתה לי ואין שום בעיות קליטה המכשיר מתפקד כמו שצריך אם זה באפךיקציות ובגלישה ובשיחות המצלמה שלו גם מאוד מצויינת..ואם מישהו מתבלבט בגלל חוות דעת של אנשים אז שיקנה אותו בלי לחשוב פעמיים למה המכשיר הזה מושלםםםם אין לי מילים אחרות להגיד עליו!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
yakirbest, אם כתבת את התגובה הזו עם האייפון אז צר לי להודיעך שהמקלדת שלו לא משהו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני מצטער אבל כשמדובר בכתבות טכנולוגיה אני לא מקשיב לגלובס (גם הארץ יושבים באותה סירה) הם לא מקצועיים ובעיקר מנסים להוציא כותרות. זה נכון שיש בעיות קליטה אבל אף אחד לא התלונן על איכות השיחה (ויוצא לי לא מעט לדבר עם אנשים מתוך מקלט, פחות אנשים ביקשו ממני לצאת החוצה כדי לדבר איתם).
לגבי האוזניות בלוטות' אני לא יכול להגיב כי אף פעם לא ניסיתי להשתמש באחת.
לגבי האוזניות בלוטות' אני לא יכול להגיב כי אף פעם לא ניסיתי להשתמש באחת.