מישהו ניסה את הסכין גילוח הזה?

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
Diforce
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #41 

אני כבר חצי שנה מתגלח עם סכין גילוח "של פעם" שהיא עם תער אחד ( כזה שחותכים איתו ורידים בסרטים ) , בעיקרון מדובר על WET SHAVING.

הרבה גברים לא יודעים להתגלח ואם אתם רוצים להימנע מעור אפור שיש ל 80% מכל הגברים מעל גיל 30 שקורה בגלל שלא מתגלחים נכון השיער גודל מתחת לעור ואי אפשר להוריד את זה ולכן העור נראה בצבע אפור , מאז שעברתי לזה הגילוח חלק נעים ובריא יותר.

רכשתי הכל מ GENTLEMEN SHOP שעושים משלוחים לארץ , הכל ביחד ( סכין , כ 500 תערים , שני סבוני גילוח ומברשת מיוחדת משיער של גירית ) יצא כ 1000 ש"ח כולל הכל , ובחצי שנה הזאת שאני מתגלח כמעט כל יום אני יכול להרשות לעצמי להחליף סכין כל גילוח כל יום , השתמשתי עד עכשיו בכ 25% מהסבון גילוח ) חצי שנה ) ויש לי כ 500 סכינים כך שזאת השקעה חד פעמים לכשנה וחצי.

ככה שבסופו של דבר חוסכים כסף על סכינים יקרים של גיל'ייט או של צ'יק אחרי כשנתיים , וגם העור בריא הרבה יותר , נעלמו לי כל הפצעונים וכל השיער המת מתחת לעור. פשוט נראה צעיר יותר , ממליץ לכולם.

יש הרבה אתרים בנוגע ל WET SHAVING וזה עובד.

מכונות גילוח כאלה ואחרות למרות שהן נוחות לשימוש הורסות את העור ושורטות אותו , אתם לא תראו את זה בטווח הקרוב אבל אחרי מספר שנים אתם תבינו. אסור להתגלח עם מכונה.

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #42 

הכל תלוי במכונה ובמחיר שלה.

אי אפשר לצפות ממכונה של 100 ש"ח לתת תוצאות מדהימות, המבחן הוא יחסי.

אם המכונה עושה את העבודה כמו ש-Catskinner דיווח אז היא כבר שווה רכישה, אם לא אז גם ש"ח אחד היא לא שווה.
אם החלטנו שהיא שווה אזלמי היא שווה? זה כבר שאלה אחרת.
מי שלא מטריד אותו לבזבז 20 דקות על גילוח במקום 5 דקות ויש לו את הזמן להתקשקש עם זה, אז 100 ש"ח ויש לו מכונה טובה וזה משתלם לו.
מי שלא, תמיד יכול לרכוש מכונות יקרות יותר.

יש את הליין החדש של פיליפס (לא ניסיתי) של ה -3D, מכונות מאוד מאוד יקרות 1500 ומעלה
אבל מהסרטון שראיתי הן באמת נעות לפי הטופוגרפיה של העור ולא להפך.
מערכת הלהבים שלהן גם כן מתוחכמת.

שורה תחתונה אין על גילוח סכין, מצד שני גילוח סכין לא מתאים לכל אחד.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #43 

טוב, אז אחרי ההודעה של shlomiassaf חשבתי לעצמי שאולי העמדתי את רף הציפיות שלי גבוה מידי והחלטתי לתת ל Rotoshave הזדמנות חוזרת בבוקר.

מרחתי על פני הענוגות שכבה דקה של קצף גילוח Edge.
הפעלתי את המכונה והעברתי אותה בתנועות מדודות באופן שיטתי מלמעלה למטה בכיוון הזיפים על השפה העליונה, הלחי השמאלית, לחי ימנית וסנטר.
שטפתי את הפנים בברז (יש לציין שמעולם לא כיילתי את הברז ואני משתמש בצינורות מים סטנדרטים לא אודיופילים)

כלום. Nada. הזיפים נשארו כשהיו ומלבד רטיבות קלה על הפנים ושרידי קצף זה כאילו שבאותה מידה יכלתי לנופף את המכונה באוויר לפני המראה.

מריחת קצף שניה והפעם מעבירים את המכונה נגד כיוון הזיפים. התוצאה היא סבירה מינוס בלבד. בתחום הגבוהים (תחת הנחיריים) נשארו הרבה זיפים תחת הנחיריים. בתחום המיד (לחיים) העור הפך לחלק מלבד בנקודת המפגש עם הלחי התחתונה שם יש עדיין עקצוצים מסויימים. בתחום הנמוכים (סנטר וגרון) המצב נשאר כפי שהיה ולא הורגש שיפור.

פניתי מייד לרפרנס שלי ה Fusion של ג'ילט כנקודת ייחוס ובאמת שהמצב השתפר בסדר גודל אחד לפחות! הפנים התעגלו והתרככו, העור שינה גוון לחמים יותר ותוך 20 שניות יכלתי לדדות למקלחת להמשך הטיפול היומי.

מסקנה: אולי צריך להחליף סוללות לכאלו שיש להן מגעים מזהב וסיכוך משופר כדי לקבל ביצועים טובים יותר בתחום הגבוהים והנמוכים. בינתיים ה Rotoshave חוזר למגירה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46450
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5088 פעמים

שליחה #44 

חסכת לי את הרכישה (Y)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #45 

קלוד,
טוב שנתתי לך "להתגלח" על המוצר לפני שאני רוכש (שמת לב למשחק המילים המדהים...).
כמו שאמרתי, לי יש שיער פנים צפוף, ואני גם ככה מתגלח רק פעם בשבוע (לא אוהב להתגלח), אז כנראה שאצלי המכשיר היה מוציא עשן אחרי 3 דקות...
מה גם שכמו שאמרתי לך, לא כ"כ נראה לי הרעיון של לקרב מכסחת דשא לפרצוף שלי.

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2611
שם מלא: יואב בן חורין
נתן תודות: 233 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #46 

גם אני נתתי הבוקר לרוטושייב עוד ניסיון
לסיכום:
כדי לקבל תוצאת גילוח טובה (לא ברמה של סכין) יש לבזבז יותר זמן מהזמן של סכין, כפול קצף ואקרובטיקה שלא תבייש את נאדיה קומונצ'י בימיה היפים.
במילה אחת:
אכזבה

אולי נחכה שפוג'יקום יוציאו רוטושייב HD
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...

go_go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #47 

מה עם להחזיר לחנות עקב "כשלון תמורה"? מותר היום להחזיר לחנות מוצרים תוך 14 יום.איני יודע עם זה תופס בעניין של סכיני גילוח....לגבי תחתונים אני יודע שמשרד הבריאות אוסר על החזרה,אבל ניתן לנסות.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #48 

לי אישית זה לא שווה את הטרחה בשביל 99.99 ש"ח.

ruti_ziv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #49 

חבר'ה,
אין ארוחות חינם
זה מתחיל בסכיני גילוח שמיוצרים ע"י מפעלים שלא מתמחים בכך
וממשיך גם למסכים דקים בכל מיני שמות מוזרים שמוזכרים כאן בפורום לאחרונה.
זול-----עולה בסופו של דבר ביוקר

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #50 

go_go כתב:מה עם להחזיר לחנות עקב "כשלון תמורה"? מותר היום להחזיר לחנות מוצרים תוך 14 יום.איני יודע עם זה תופס בעניין של סכיני גילוח....לגבי תחתונים אני יודע שמשרד הבריאות אוסר על החזרה,אבל ניתן לנסות.
...
ניתן להחזיר רק אם המכשיר פגום או באריזתו המקורית.
לצערי זה לא המצב בשני המקרים.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #51 

ניסיתי לשכנע את החתול שלי שיקח את המכשיר וינסה לגלח איתו את שפמותיו והוא העיף לי כאפה. למה?

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #52 

Catskinner כתב:ניסיתי לשכנע את החתול שלי שיקח את המכשיר וינסה לגלח איתו את שפמותיו והוא העיף לי כאפה. למה?
...
אולי הוא נגד מוצרי מדבקה?
תנסה עם מכונת גילוח של ח.י .... 8)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #53 

שמעתי שהמכונה של פיוניר היא הכי טובה בזיפים השחורים...

isotoper
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 618
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #54 

אתמול הייתי בסופר פארם והבאתי את המכשיר הזה לקופה. משהו באינסטינקטים שלי אמר לי להתחרט בשניה האחרונה לפני שהיא מעבירה את זה בבר קוד.
אני רואה שצדקתי, אוף ממשיך החיפוש למכשיר הגילוח שיעשה לי חיים קלים.

KLF
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #55 

isotoper כתב:אתמול הייתי בסופר פארם והבאתי את המכשיר הזה לקופה. משהו באינסטינקטים שלי אמר לי להתחרט בשניה האחרונה לפני שהיא מעבירה את זה בבר קוד.
אני רואה שצדקתי, אוף ממשיך החיפוש למכשיר הגילוח שיעשה לי חיים קלים.
...
אז ככה, לפני כשבועיים נגמר לי הג'לט פיוז'ן וביקשתי מאשתי לקנות לי חבילה של 4 להבים וגם ג'ל גילוח של ג'לט כי גם זה נגמר. היא מתקשרת מהסופר ושואלת אותי אם אני באמת צריך את זה כי זה עולה 100 שקל ביחד :lol: , היא לא רגילה לקנות לי את הדברים האלה....עניתי לה "עזבי, אני כבר אקנה לי לבד"....אחרי חצי שעה אני קורא את הכתבה הזאת http://www.themarker.com/wallstreet/1.1678597
ואז אני אומר לעצמי: "עוד פעם דופקים אותנו בארץ!", אתם בטח מכירים אתהתחושה הזאת. התחלתי לבדוק אם החברה עושה משחולים לארץ, חיפושים ברשת. להפתעתי גיליתי שיש פורומים עם מכורים לנושא הגילוח, קראתי, בדקתי ואחרי כמה ימים הזמנתי לי את המכשיר גילוח הבאה : http://www.shaving.ie/products/Edwin-Jagger-DE89-Chrome.html. כולל משלוח זה עלה 40$. מחזיק כל החיים.
בנוסף הזמנתי מחנות שקיבלתי המלצות מברשת משיער גירית :
http://www.ebay.com/itm/280650047771?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1004wt_912

בזה נגמרו ההשקעות הגדולות. קניתי מחנות בתל אביב חבילה של 200 סכיני גילוח ישראלים ב45 שח, מספיק לשנתיים, מאוד איכותיים.
קרם/משחת גילוח לא עולה הרבה,יש גם ב10-15 שח(אני קניתי פלמוליב ב11שח, מעולה).
הדבר הכי טוב שאין גירויים, ואם יודעים איך לעשות את זה נכון זה ממש תענוג לא נורמלי, 20 שנה אני כבר עם הג'לטים האלה, הרגשתי שאני ממש שבוי של החברה הזאת. קודם גילט סנסור, אחר כך מרק3, אחר כך פיוז'ן ועכשיו יש לכם המצאה חדשה עם 4 או 5 להבים,אני כבר לא מצליח לעקוב.

אפשר לראות סרט הדרכה איך להתגלוח בקלות :

אם יש שאלות נוספות אני אשמח לענות

סליחה על השגיאות כתיב, עברית היא לא השפת אם שלי

isotoper
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 618
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #56 

אבל מה היתרונות ?
זה נראה לי יותר חשוף לפציעה.
ובכלל יותר קשה לגלח... עם ג'ילט החדש אני מתגלח במשיכה אחת בלבד על כל מקטע, לא עובר על כלום פעמיים.
ובכלל, הרעיון להתגלח כל יומיים שלוש (אם אפשר) אז העור הכי סלחני וזה יוצא גם הכי חלק.

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”