התכוונתי מבחינת הרעילותjoncafe כתב:זה בגלל היחס בין הכמות למים.אייסמן כתב:אני לא כימאי, אבל ההשפעה של הקופי קלין הרבה יותר דרמטית מאשר מדיח כלים....
קח אבקת מדיח כלים (היום קשה להשיג כי הרוב עברו לטבליות) ותעשה איתה בק-פלאש ותראה שזה אותו הדבר....
ניקוי עם קופי קלין
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
מבחינת הרעילות זה אותו הדבר כי זה אותו סוג חומר.אייסמן כתב:התכוונתי מבחינת הרעילותjoncafe כתב:זה בגלל היחס בין הכמות למים.אייסמן כתב:אני לא כימאי, אבל ההשפעה של הקופי קלין הרבה יותר דרמטית מאשר מדיח כלים....
קח אבקת מדיח כלים (היום קשה להשיג כי הרוב עברו לטבליות) ותעשה איתה בק-פלאש ותראה שזה אותו הדבר.......
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
שוב, אני לא כימאי, ולכן לא אצא בהצהרות, אבל אם תשאף טבלית של מדיח כלים מומסת במים חמים, וחצי כפית קופי קלין תרגיש את ההבדל. לא בדקתי את ההרכב הכימי, אבל ההרגשה אומרת שיש הבדל.joncafe כתב:מבחינת הרעילות זה אותו הדבר כי זה אותו סוג חומר.אייסמן כתב:התכוונתי מבחינת הרעילותjoncafe כתב:זה בגלל היחס בין הכמות למים.אייסמן כתב:אני לא כימאי, אבל ההשפעה של הקופי קלין הרבה יותר דרמטית מאשר מדיח כלים....
קח אבקת מדיח כלים (היום קשה להשיג כי הרוב עברו לטבליות) ותעשה איתה בק-פלאש ותראה שזה אותו הדבר..........