תודה עפר.
בתור משתמש חדש במזרימדיה (Tvix 6640 מהעולם-הדיגיטלי) אני מוצא יתרנות וחסרונות.
היתרון העיקרי הוא נוחות השימוש.
שני החסרונות הגדולים הם העדר התמיכה ב-Native rate - לפחות ה-Tvix 6640 לא תומך בזה... וזה מטריד לאללה. הלוואי שהאתר עלום השם יפתח בקמפיין ויגרום להם להוסיף את היכולת הזו...
החסרון השני הוא חוסר יכולת נורמאלית לחפש במאגר (פתחתי על זה שרשור נפרד) לפי במאי / ז'אנר / שחקנים / ציון.
הייתי בכיף עובר ל-Dune עם הוא היה פותר את שני הדברים האלה.
אבל אני לא רוצה לחטוף את נושא השרשור הזה.
שוב תודה על סקירה מעניינת שלך!
שחר
תגובות לביקורת מזרימדיה: DUNE HD Max
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
זה עדיין איטי, אם זו השאלה.
לגבי native rate, יש אבל ללא שינוי רזולוציה. לי זה לא מטריד. מרבית התוכן שאני צופה הוא 1080 ואין הבדל דרמטי בסקיילינג עבור 720.
לגבי native rate, יש אבל ללא שינוי רזולוציה. לי זה לא מטריד. מרבית התוכן שאני צופה הוא 1080 ואין הבדל דרמטי בסקיילינג עבור 720.
יופי של סקירה (כרגיל)
ושוב אני בא עם התלבטות רכה שלא בטוח שיש לה תשובה אחת
זהו אני רוצה לרדת מהגדר ולקנות מזרימדיה -- המשתשמים העיקריים, מה לעשות יהיו האישה והילדות. הרעיון הוא לשפוך את כל הכותרים של הילדות לתוך דיסק לצרף את הסרטים שלי והופלה, ספריית סרטים
השילוב של דיסק פנימי+ כונן אופטי קוסם מאוד כי זה מאפשר קונסילידציה של מכשירים
האם המכשיר הזה יהיה מספיק טוב לילדים - אפשר בקלות להגיע לג'ודבוקס ובחור סרט לפי עטיפה? אם לא, מה המועמדים האחרים החזקים שנותנים ממשק הפעלה יותר אינטואטיבי
ושוב אני בא עם התלבטות רכה שלא בטוח שיש לה תשובה אחת
זהו אני רוצה לרדת מהגדר ולקנות מזרימדיה -- המשתשמים העיקריים, מה לעשות יהיו האישה והילדות. הרעיון הוא לשפוך את כל הכותרים של הילדות לתוך דיסק לצרף את הסרטים שלי והופלה, ספריית סרטים
השילוב של דיסק פנימי+ כונן אופטי קוסם מאוד כי זה מאפשר קונסילידציה של מכשירים
האם המכשיר הזה יהיה מספיק טוב לילדים - אפשר בקלות להגיע לג'ודבוקס ובחור סרט לפי עטיפה? אם לא, מה המועמדים האחרים החזקים שנותנים ממשק הפעלה יותר אינטואטיבי