התנתקתי מהוט אך עדיין אפשר לצפות...

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

oferlaor כתב:כשיתפסו אותך, אל תשכח שהזהרנו אותך על הקנס הצפוי..
...
אני חושב שכבר דיברנו על זה... כל מי שיש ברשותו מקלט טלויזיה יכול להנות מהערוצים האנלוגיים חינם.
מאז ייחוד של חברות הכבלים והפיכתם לHOT אין חוק שאומר שכל מי שנשאר לו שידור אנלוגי אמור לשלם משהו לחברה. משלמים לרשות השידור. התשלום עצמו הוא ללא פיקוח או בקרה כל שהיא ותשים לב שכאשר שולחים לך מכתב מרשות השידור שואלים אותך אם יש ברשותך מקלט טלויזיה משנת ... תשלם .... .
רפורמט הלווין והDTT אמורה עם הזמן לבטל את השידור האנלוגי ובכך רשות השידור, משרד התקשורת וחברות הכבלים ולווין שוב יקבלו שליטה על האזחים.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #22 

skyhawlk כתב:סיפור שהתמשך כשנה וחצי:

אצלי גם ניתוק פיזי מהכבלים ונציג של הוט שדרש להיכנס וראה את הממיר של יס, לא הפריע להם לכתוב לי מכתבי איומים מעורך דין. הם היו דופקים בדלת ודורשים להיכנס כל שני וחמישי. נאלצתי להשתמש בשיטה בריונית קלאסית (ואני באמת לא אחד עם פרצוף של בריון) - התקשרתי לעורך המכתב (שהושאר לי על הדלת) והודעתי לו שאני יודע איפה הוא ואני "אשבור לו את הרגליים" בפעם הבאה שישלח אלי נציגים. זה הספיק.
...
לא נראה לי בגלל איומים הפסיק להטריד אותך,כי אם היה צדק בפיו ,זה היה עובר לבית משפט.

תמיד כדאי להסתמך על החוק ולא על איומים, כי מי יודע איך זה יגמר בפעם הבאה בכל מצב נתון בחיים, ברוב

המקרים זה כבוד +כמה שקלים.

sYn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1043
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #23 

איינשטיין כתב:sYn - אין ספק איפה הצדק נמצא. הבעיה היא הסבל ומדורי הגיהנום עד שהצדק יצא לאור.
כשיעקלו לך את חשבון הבנק ותצטרך להתחיל לרוץ ולשכנע שהצדק איתך - תדבר אחרת.
...
את חשבון הבנק לא מעקלים כ"כ בקלות. אם הופסקה ההתקשרות עם הוט, אין בסיס משפטי
ללכת ולהוציא צו עיקול על החשבון. זה לא שקיים חוב שלא משולם. מדובר במסלול אחר.

חברה שתעשה דבר כזה שאין קשר חוזי בין הצדדים, אח"כ תשלם והרבה.

גם שופט לא כ"כ מהר מעניק צו עיקול זמני שכזה.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #24 

עם כל הכבוד לחברים
אם אני מחובר לשרות שעולה כסף, קרי טלביזיה בכבלים ולא משלם עליו אז אני "גונב שידורים"
ולא משנה אם "בטעות" חברת הכבלים השאירה אותי מחובר אליה או אם הם "גנבים" וממררים את החיים למנויים.
איך שאני לא מסתכל על זה זה פשוט מצב לא נכון ואני בטוח שגם אם אף אחד מאיתנו לא יודה בכך כולנו יודעים שלגנוב אסור.

sYn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1043
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #25 

arotman כתב:עם כל הכבוד לחברים
אם אני מחובר לשרות שעולה כסף, קרי טלביזיה בכבלים ולא משלם עליו אז אני "גונב שידורים"
ולא משנה אם "בטעות" חברת הכבלים השאירה אותי מחובר אליה או אם הם "גנבים" וממררים את החיים למנויים.
איך שאני לא מסתכל על זה זה פשוט מצב לא נכון ואני בטוח שגם אם אף אחד מאיתנו לא יודה בכך כולנו יודעים שלגנוב אסור.
...
ברור.

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #26 

arotman,
אני חושב שדעתך לא מבוססת על טיעונים משפטיים.
אם ביקשתי שינתקו אותי פעמיים, יצאתי ידי חובה.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #27 

Nissim כתב:arotman,
אני חושב שדעתך לא מבוססת על טיעונים משפטיים.
אם ביקשתי שינתקו אותי פעמיים, יצאתי ידי חובה.
...
כפי שכתבת "יצאת ידי חובה" אבל אתה עדיין מחובר וצופה, לי יש באופן אישי בעייה עם זה.
ואם אני הייתי פותח השרשור הייתי פשוט מתנתק וישן טוב יותר בלילה ולא חושש ממצב שיבוא אלי איזה נציג
נלוז ויטריד אותי, במקרה זה הייתי מעדיף להיות חכם וישר עם עצמי ולא להוכיח שאין לי אחות בבית המשפט.
ואח"כ לתבוע את הוט על הטרדה והוצאות משפט יש לי דברים יותר חשובים לעשות בחיים...
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 03/10/2010 1:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #28 

...
אבל אם יש תיעוד לבקשת הניתוק, ביטול של הוראת קבע ונייר שהטכנאי השאיר ( והוא השאיר ) על זה שהוא היה אצלך בבית ניתק אותך ולקח את הממירים ?
מה בעצם אתה אומר ? שגם אחרי שניתקו אותי החור בקיר שייך לאימא שלהם ?
לא כולם טכנולוגיים כאלה גדולים, לא כולם יודעים מה זה "קופסת בזק", ואיך בכלל מגיע השידור ומאיפה.
לא כל אחד יודע איך לנתק את עצמו, והקופסאות בחלק מהמקרים בכלל לא נגישות ללקוח הקצה.
והכי חשוב, לא כולם גנבים ( למרות שאני בטוח שיש כמה ..).
הפעולה הטרוויאלית אחרי שניתקו אותך ולקחו לך את הממיר היא לחבר את הטלביזיה לחור שבקיר. לצורך העניין מותר לך לצפות בערוצים 2/33/99/10/1 האם מישהו יכול להוכיח שצפית במשהו אחר ? והאם אימא שלי בכלל יודעת שהמקור לערוץ 2 שהיא קולטת גם אחרי שניתקו אותה, הוא משידור אנאלוגי של כבלים ולא מהאנטנה על הגג .. ?

מה בדיוק רוצים מאיתנו ? שנעבור קורס טכנאי כבלים ?

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

yshalfin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 206
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #29 

...
טיען שנשמע לי ממש ממש מוזר.
מדבריך נשמע שאדם יכול להחשב כגנב, גם אם לא ביצע שום פעולה.
אם מישהו הכניס לי משהו לתיק\כיס\בית ללא ידיעתי, הוא יכול בכל רגע שיחפוץ להאשים אותי בצדק בגניבה?

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #30 

מחזק.
קובי

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #31 

arotman,
אני מקווה שאתה לא מטיל ספק ביושרי, עדכן אותי אם כן.
לעניין חברת הוט, למרות שלשמחתי איני לקוח שלה, הבנתי בנקל שקיים קושי לא קטן בקבלת שירות ממנה.
כלומר, אם בשביל להתחבר אליה או לתקן תקלה באמצעות טכנאי דרושים שיחות ומאמצים רבים וע"מ להתנתק המנויים זקוקים למאמצים עילאיים, אז אני חושב ובטוח שברגע שהגיע הרגע המיוחל שבו עזב הטכנאי את דירתך עם הממירים והגדלת לעשות ובזבזת זמן נוסף ע"מ להודיע לחברה שהשירות לא הופסק באופן מלא, אתה יכול לישון מצויין בלילה.
בריונים תמיד היו ויהיו וגם כאלו שיתמכו בהם.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #32 

מכיר כמה מקרים אנקדוטים זהים.

הוט תמיד נצחה בהם (לרוב לפני הגעה למשפט)

אם אתה לא לקוח שלהם, אל תתחבר לחוט בקיר.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #33 

NISSIM
חס ושלום אף אחד אינו מטיל לרגע דופי ביושרך.

Lior_M
ליאור אתה כמובן צודק אבל זה עדיין לא יפריע להוט לבוא אליך בטענות ,אנו חיים במדינה שבה אם פורץ חודר לביתך ובמהלך הפריצה נופל כתוצאה ממעקה בטיחות לא מחוזק הפורץ תובע אותך על רשלנות וזוכה.

חברת תבל בזמנו שנכנסה לבתים והחליפה את מערכת הקליטה בבניין סיפקה שידורי טלביזיה ללא תשלום של כמה ערוצים בסיסיים וכל מי שנותק היה רשאי להמשיך ולצפות בערוצים אלו ללא תשלום, נוהג זה מתייחס אך ורק
לבניינים שנחתם עמם הסכם כזה בזמנו.

ברגע שמישהו מאיתנו ממשיך להיות מחובר ל HOT או YES במקרה זה אנו תומכים בהם אם אנו רוצים או לא.
לצערי מכיוון שאני מחובר היום לשרות הטלפוניה של HOT בלבד גם אני נחשב אצלם אוטומטית לגנב ולכן שהגיע אלי טכנאי להתקנה בקשתי שישימו לי פילטר שימנע צפייה בשידורי הטלביזיה.
הכבל של הוט מגיע אלי הבייתה למתאם הטלפון של הוט חצי מטר מארון התקשורת ואם רציתי לגנוב שידורים מדובר
בפעולה של שניה וחצי אצלי בדירה, כך כל עוד יש פילטר בארון של הוט אף אחד לא יכול לבוא בטענות...
הוט תקופה ארוכה ניסו לשכנע אותי להתחבר אל שאר השרותים שלהם אינטרנט וטלביזה ולא עובר חודש
שבו YES לא מנסים להחזיר אותי להיות לקוח שלהם ולמעשה הם לא מתקשרים אלי אלא לאבי שהיה בעל המנוי
ובחוכמתי מסרתי ל YES את הטלפון הנייד שלי כך שהשיחות עם YES נחסכות מימנו.

חברת הוט במשך שנים הילכה אימים על קהל לקוחותיה ולכן הקדמתי תרופה למכה :(
תגידו שאני מגזים... אז אני מציע לקרוא קצת בפורומים של הצרכנות ולראות מה הולך שם.

אנו נמצאים כל העת תחת מתקפה שיווקית של כל מני גורמים המנסים למכור לנו מוצרים ושרותים שאנו לא זקוקים להם, הדרכתי את גם את אימי לומר לכל מיני גורמים שמנסים להציע לנו שרותים שאין לנו כרטיס אשראי וב 90 אחוז מהמקרים השיחה מסתיימת באותו הרגע.

היום ההתחייבות היחידה שיש לי היא לבזק בינלאומי ולבזק בנושא האינטרנט וגם זה מעצבן אותי פעם בשנה וחצי לפחות :@

מבחינת כבילה יש לי היום בדירה כך:
קו קל של בזק שמחובר לפקס ומשמש ל ADSL
בעוונותיי טלפון של HOT
4 כבלים שעולים עד לגג לצלחת הפרטית(כבל לכל ממיר לוויני פרטי)
כבל אנטנה שמתחבר לאנטנה של הבניין שאני שדרגתי לא מזמן.
בכל חדר בדירה יש 2 קווי טלפון רשת חיבור לצלחת וחיבור לאנטנה.

o0o0o0 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

טוב, אז הקשבתי לעצתכם...

שליחה #34 

הקשבתי לעצה של חלקכם והתקשרתי להוט.
אמרתי להם שנראה שהניתוק לא בוצע כראוי וכאשר מתחברים לשקע של הוט עדיין ניתן לצפות בערוצים האנלוגיים.
עוד ציינתי שהטלויזיות שלי מחוברות לממירים של עידן ולא לשקעים של הוט.
הנציגה טענה מולי שמבחינתם אני מנותק ואין ולא תהיה להם שום טענה כלפי שאני מחובר אליהם.
אמרה שמעצם זה שלקחו ממני את הממירים אני מנותק.
ביקשתי בכל זאת שתשלח טכנאי שיבדוק שאני מנותק כראוי אך היא התעקשה שאין לה מה לשלוח טכנאי כי מבחינתה אני מנותק.
כמובן שביקשתי להעביר את פנייתי הלאה ולתעד את השיחה.

ליתר ביטחון הקלטתי את כל השיחה, למקרה ונזדקק לזה בעתיד.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #35 

o0o0o0
ברגע שהוט יורידו את השידור האנלוגי הם גם לא יוכלו לבוא אל אף אחד בטענות יותר.
אני במקומך הייתי מתעקש שיבוא אלי טכנאי ויחבר אותי לאנטנה של הבניין כי כרגע בעצם הודת בפניהם
שאתה מסוגל לצפות בשידור האנלוגי, טוב עשית שתעדת את השיחה (Y) חכם ביותר.
אני הייתי גם שולח אליהם מכתב בפקס או דואר רשום שמודיע להם שהם לא חיברו אותך לאנטנה של הבניין כפי שהם מחוייבים לעשות עם העתק למועצה לצרכנות ולציין את שיחת הטלפון כסימוכין.
http://www.consumers.org.il/

כמו כן אם יש לך הוראת קבע שבאמצעותה שילמת להם בטל אותה ואם שילמת בכרטיס אשראי בדוק מידי פעם את החשבון, הוט בזמן האחרון לא מוכנה לקבל תשלום בהוראת קבע בדיוק בגלל הקלות של ביטול הוראת הקבע.

אם מישהו חושב שאני מגזים אז נא לקרוא שימו גם לב לתאריכים:
http://www.consumers.org.il/files/files ... shriki.pdf
http://www.consumers.org.il/files/files ... ak-din.doc

http://www.pc.co.il/?p=30453
http://www.carsforum.co.il/vb/archive/i ... 47121.html

haimbl
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1202
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #36 

אני לא מבין מה הלחץ? פשוט תדאג ששום טכנאי של הוט לא יכנס אליך הבייתה וזהו.

אתה לא חייב להם כלום, זה הבית שלך!
מה שיקרה זה שיבוא אליך איזה ערס לבוש בבגדי הוט ויגיד לך שהם יודעים שאתה צופה בהוט, תגיד להם שזה שקר, תסגור את הדלת ונגמר הסיפור.
אחרי דקה אתה תראה מכתב איום נכנס מתחת לדלת שרשום שם שאתה צופה בחיבור פיראטי ואם לא תתחבר הם יקחו אותך לבית משפט (בולשיט).

ביום שאני התנתקתי מיס הגיע אליי הבייתה טכנאי של הוט ואמר לי שאני צופה בטלוויזיה בהוט. אמרתי לו שזה לא היה ולא נברא וסגרתי את הדלת ( זה היה לפני יותר מחצי שנה)

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”