NISSIM
חס ושלום אף אחד אינו מטיל לרגע דופי ביושרך.
Lior_M
ליאור אתה כמובן צודק אבל זה עדיין לא יפריע להוט לבוא אליך בטענות ,אנו חיים במדינה שבה אם פורץ חודר לביתך ובמהלך הפריצה נופל כתוצאה ממעקה בטיחות לא מחוזק הפורץ תובע אותך על רשלנות וזוכה.
חברת תבל בזמנו שנכנסה לבתים והחליפה את מערכת הקליטה בבניין סיפקה שידורי טלביזיה ללא תשלום של כמה ערוצים בסיסיים וכל מי שנותק היה רשאי להמשיך ולצפות בערוצים אלו ללא תשלום, נוהג זה מתייחס אך ורק
לבניינים שנחתם עמם הסכם כזה בזמנו.
ברגע שמישהו מאיתנו ממשיך להיות מחובר ל HOT או YES במקרה זה אנו תומכים בהם אם אנו רוצים או לא.
לצערי מכיוון שאני מחובר היום לשרות הטלפוניה של HOT בלבד גם אני נחשב אצלם אוטומטית לגנב ולכן שהגיע אלי טכנאי להתקנה בקשתי שישימו לי פילטר שימנע צפייה בשידורי הטלביזיה.
הכבל של הוט מגיע אלי הבייתה למתאם הטלפון של הוט חצי מטר מארון התקשורת ואם רציתי לגנוב שידורים מדובר
בפעולה של שניה וחצי אצלי בדירה, כך כל עוד יש פילטר בארון של הוט אף אחד לא יכול לבוא בטענות...
הוט תקופה ארוכה ניסו לשכנע אותי להתחבר אל שאר השרותים שלהם אינטרנט וטלביזה ולא עובר חודש
שבו YES לא מנסים להחזיר אותי להיות לקוח שלהם ולמעשה הם לא מתקשרים אלי אלא לאבי שהיה בעל המנוי
ובחוכמתי מסרתי ל YES את הטלפון הנייד שלי כך שהשיחות עם YES נחסכות מימנו.
חברת הוט במשך שנים הילכה אימים על קהל לקוחותיה ולכן הקדמתי תרופה למכה
תגידו שאני מגזים... אז אני מציע לקרוא קצת בפורומים של הצרכנות ולראות מה הולך שם.
אנו נמצאים כל העת תחת מתקפה שיווקית של כל מני גורמים המנסים למכור לנו מוצרים ושרותים שאנו לא זקוקים להם, הדרכתי את גם את אימי לומר לכל מיני גורמים שמנסים להציע לנו שרותים שאין לנו כרטיס אשראי וב 90 אחוז מהמקרים השיחה מסתיימת באותו הרגע.
היום ההתחייבות היחידה שיש לי היא לבזק בינלאומי ולבזק בנושא האינטרנט וגם זה מעצבן אותי פעם בשנה וחצי לפחות
מבחינת כבילה יש לי היום בדירה כך:
קו קל של בזק שמחובר לפקס ומשמש ל ADSL
בעוונותיי טלפון של HOT
4 כבלים שעולים עד לגג לצלחת הפרטית(כבל לכל ממיר לוויני פרטי)
כבל אנטנה שמתחבר לאנטנה של הבניין שאני שדרגתי לא מזמן.
בכל חדר בדירה יש 2 קווי טלפון רשת חיבור לצלחת וחיבור לאנטנה.