:hammer: צירוף מחירים למוצרים במאמרים של בדיקות

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
Sanchez
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #21 

MartinHSabag כתב:אני רוצה להצטרף לעפר בתחושות.
אני חושב שהסיבה שהאתר מצליח (אם יורשה לי להשתחצן לרגע) זה בדיוק בזכות התכונות הללו שמאפיינות את כל בעלי התפקידים באתר.
אם לא היינו לוקחים ללב, האתר היה נראה אחרת לגמרי ולא לטובה.
אני מאוד מזדהה עם מה שזיו כתב. אלו בד"כ אותם מיעוט, שאני מכנה -פינצ'רים (על שם הכלב), קטנים, לא מזיקים ועושים המון רעש.

לעיניין המחירים והמבצעים:
- אני כן חושב שצריך להיות כתוב המחיר. השאלה "מה המחיר הנכון" הוא - כל מחיר שיש לנו בעת כתיבת הכתבה- מחיר יבואן, מחיר מ-ZAP או אפילו מחיר מחו"ל.
זה מספיק כדי לתת אמת מידה למול מה מושווה המוצר.
ואם יש הבדלים, או ניתן להשיג אותו במחיר טוב יותר, אני בטוח שיהיו אלו שכבר יידאגו לעדכן את כולם -אבל בתנאי אחד !
שזה יהיה עינייני, סבלני ומקצועי - כלומר, הודעה בסגנון:
"בחנות #### המחיר טוב יותר ועומד על XXX ש"ח" הוא מקובל,
והודעה בסגנון:
"מה זה היקרנים/הגנבים/החמדנים/אוכלי הנבלות/מוצצי הדם הללו????, ב-EBAY אני מוצא את זה בעשירית מחיר"
לא תהיה מקובלת וההודעה תימחק.

עפר, אל תשתנה ואל תפתח עור של פיל.
כמוך כמוני ומי שלא ייתיישר לפי הסטנדרטים שלנו, יש מספיק פורומים בארץ שיישמחו לקבל אותם.
...
מרטין,

אני מבין שההודעה הזאת היתה מופנית אלי אישית.
ובכן, אני לא נוקט ברוב הביטויים שאתה צירפת (היקרנים/הגנבים/החמדנים/אוכלי הנבלות/מוצצי הדם), אבל בהחלט אוהב להציג את הצד השני של המטבע (מחירי חו"ל). נוח לי מאוד להציג את מחירי EBAY, כיון שמאוד קל למצוא מחיר שם ובדרך כלל, המחיר יהיה מהנמוכים שקיימים בעולם.

לא חושב שאני פינצ'ר, אמנם אני לא מזיק (אני מקווה), אך ההשוואה לכלב לא במקומה.

אם אתם מרגישים שההודעות שלי הורסות את הפורום, בצורה זו או אחרת, ניתן אפילו לחסום אותי ולא רק למחוק הודעה כזאת או אחרת.

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

אני חושב שכול מי שהיה מעורב בשרשורים הפוגעים (גם הנפגעים וגם הפוגעים) הבין את המסר
והבין איך הצד השני מרגיש.
אין טעם להתווכח, לפגוע או ליצור ריחוק בין החברים כי אחרי הכול הפורום הזה נועד לעזור לאנשים ולא לסגור חשבונות.
זה לא נראה טוב כלפי האנשים האחרים (החדשים בפורום והאורחים שלא רשומים)

נראה לי שתוכלו לרדת מהעניין ותמשיכו כרגיל.
אם יש לכם עוד כדורים באקדח אז תשלפו אותם בפרטי, לי אישית לא נעים לקרוא את השרשורים האלו - לא של הפוגעים ולא של הנפגעים, לפי מה שאני רואה- כול אחד מכם גם נפגע וגם פוגע אז חברה - כמו שאומר האייקון "חאליק יום שבת היום"

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #23 

(Y)

עופר.

==============================
:קפה:

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #24 

Sanchez,

לצערי אתה לוקח הכל כאילו זה מופנה אליך, אך זה ממש לא כך.

אני אפילו לא שמתי לב שמחקתי לך אז את ההודעה (ואם תשים לב, החזרתי אותה בתגובות על המאמר ההוא).

הכוונה היא כללית - של הרגשה שאנחנו כאילו חייבים לאנשים תשובה על כך שיבואן מסויים מחליט על תמחור כזה או אחר.

כל מה שאנחנו אומרים זה DONT SHOOT THE MESSENGER, אנחנו רק מדווחים, אנחנו לא צד בעניין, כך שלהתלוננן כלפנו זה לחלוטין לא לעניין.

כמו שהצעתי לך בעבר, אני מציע לך שוב - כתוב מאמר שבו אתה מסביר את הפילוסופיה שלך, מתי לרכוש מ-EBAY, מתי מהאינטרנט ומתי מהיבואנים. לא רק שאנחנו לא נסתום פיות, אלא שאני גם רוצה לפרסם את זה מהעמוד הראשי. יותר פייר מזה?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #25 

Sanchez,
המשפט "על ראש הגנב בוער הכובע" מתאימה יופי.
אני לא התכוונתי אליך ובטח שלא השוותי אותך לכלב.
הפניה שלי היתה כללית וכמובן שתיארתי את הרע מכל מה שהצטבר לי.
אנחנו מכירים מספיק שנים כדי שארגיש שאם יש לי משהו אישית להגיד לך, אני פשוט אפנה אליך ועשיתי את זה יותר מפעם אחת.

עפר,
אתה שוכח. המאמר של SANCHEZ על EBAY הוא אחד המאמרים הראשונים שהתפרסמו באתר שלנו וקיבלו חשיפה אדירה.
יותר מזה, אני נידנדתי לו לעשות עוד כמה בנושא כולל EBAY למתקדמים....
אני איתך, לא רק שאנחנו לא סותמים פיות אלא אני רוצה לעודד כל אפשרות של תחרות חופשית, כי אני באמת ובתמים מאמין בקפיטליזם (בתחום הזה לפחות), ככה שהתמונה שנוצרה, כאילו האתר או הנהלת האתר יוצאת להגנת הסוחרים לא רק שלא במקומה אלא להיפך.

שוב, תהיו עינייניים.
יש הצעה קונקרטית לאלטרנטיבה משתלמת יותר? סבבה - נשמח לשמוע אותה בצורה מנומסת ועיניינית, כמו כל הודעה אחרת בכל נושא אחר באתר.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “כללי”