מרטין,MartinHSabag כתב:אני רוצה להצטרף לעפר בתחושות.
אני חושב שהסיבה שהאתר מצליח (אם יורשה לי להשתחצן לרגע) זה בדיוק בזכות התכונות הללו שמאפיינות את כל בעלי התפקידים באתר.
אם לא היינו לוקחים ללב, האתר היה נראה אחרת לגמרי ולא לטובה.
אני מאוד מזדהה עם מה שזיו כתב. אלו בד"כ אותם מיעוט, שאני מכנה -פינצ'רים (על שם הכלב), קטנים, לא מזיקים ועושים המון רעש.
לעיניין המחירים והמבצעים:
- אני כן חושב שצריך להיות כתוב המחיר. השאלה "מה המחיר הנכון" הוא - כל מחיר שיש לנו בעת כתיבת הכתבה- מחיר יבואן, מחיר מ-ZAP או אפילו מחיר מחו"ל.
זה מספיק כדי לתת אמת מידה למול מה מושווה המוצר.
ואם יש הבדלים, או ניתן להשיג אותו במחיר טוב יותר, אני בטוח שיהיו אלו שכבר יידאגו לעדכן את כולם -אבל בתנאי אחד !
שזה יהיה עינייני, סבלני ומקצועי - כלומר, הודעה בסגנון:
"בחנות #### המחיר טוב יותר ועומד על XXX ש"ח" הוא מקובל,
והודעה בסגנון:
"מה זה היקרנים/הגנבים/החמדנים/אוכלי הנבלות/מוצצי הדם הללו????, ב-EBAY אני מוצא את זה בעשירית מחיר"
לא תהיה מקובלת וההודעה תימחק.
עפר, אל תשתנה ואל תפתח עור של פיל.
כמוך כמוני ומי שלא ייתיישר לפי הסטנדרטים שלנו, יש מספיק פורומים בארץ שיישמחו לקבל אותם....
אני מבין שההודעה הזאת היתה מופנית אלי אישית.
ובכן, אני לא נוקט ברוב הביטויים שאתה צירפת (היקרנים/הגנבים/החמדנים/אוכלי הנבלות/מוצצי הדם), אבל בהחלט אוהב להציג את הצד השני של המטבע (מחירי חו"ל). נוח לי מאוד להציג את מחירי EBAY, כיון שמאוד קל למצוא מחיר שם ובדרך כלל, המחיר יהיה מהנמוכים שקיימים בעולם.
לא חושב שאני פינצ'ר, אמנם אני לא מזיק (אני מקווה), אך ההשוואה לכלב לא במקומה.
אם אתם מרגישים שההודעות שלי הורסות את הפורום, בצורה זו או אחרת, ניתן אפילו לחסום אותי ולא רק למחוק הודעה כזאת או אחרת.