פיענוח סאונד של FFDSHOW
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כשאתה פותח את לשונית ה-Supported Formats (שהבאת קודם עבור יציאת ה-SPDIF) של יציאת ה-HDMI, איזה פורמטים מופיעים לך למטה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
העלתי תמונה של זה בדף הקודם DTS AUDIO ו DOLBY DIGITALpixies כתב:כשאתה פותח את לשונית ה-Supported Formats (שהבאת קודם עבור יציאת ה-SPDIF) של יציאת ה-HDMI, איזה פורמטים מופיעים לך למטה?...
עשיתי DISABLE על ה SPDIF כדי שה HDMI יהיה ברירת המחדל.
מה שכן השתנה זה האייקון של ה DD שנידלק במגבר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם ברסיבר, עבור תוכן שהוא DD, אתה רואה שה-DD ברסיבר נדלק, אז מבחינת המחשב הכל מוגדר כמו שצריך.
אם אתה עדיין לא שומע ברמקולים האחוריים והסנטר, אז יש לך ככל הנראה בעייה בהגדרות הרסיבר עצמו.
אם אתה עדיין לא שומע ברמקולים האחוריים והסנטר, אז יש לך ככל הנראה בעייה בהגדרות הרסיבר עצמו.
בכל מצב גם ללא ה DD ולפני ה FFDSHOW הייתי שומע בכל הרמקולים כיוון שהייתי מגדיר את מצב הסראונדpixies כתב:אם ברסיבר, עבור תוכן שהוא DD, אתה רואה שה-DD ברסיבר נדלק, אז מבחינת המחשב הכל מוגדר כמו שצריך.
אם אתה עדיין לא שומע ברמקולים האחוריים והסנטר, אז יש לך ככל הנראה בעייה בהגדרות הרסיבר עצמו....
ידנית ע"י פורמטי הסאונד שהמגבר תומך בהם אבל הרעיון הוא שכאשר אני מחבר מקור מדיה המגבר יזהה את
פורמט הסאונד לבד ולא יוגדר ידנית על ידי מה גם שאני לא יודע מה הפורמט שמתאים לכל סרט.
השאלה שלי היא למה אני מקבל ב OUTPUT את ה S/PDIF במקום bitstreaming
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בד"כ סרטי קולנוע בקבצי MKV הם בפורמט DTS וקבצי סדרות טלוויזיה בקבצי MKV הם בפורמט DD.
לגבי מה שהבאת קודם, הייתה כאן טעות שלי (בשעות היום הייתי בעבודה ולא מול HTPC ולכן לא יכולתי לבדוק) - ה-bitstream צריך להיות כתוב באמת בשורת ה-Input, וב-output כתוב SPDIF גם אם זה מחובר ב-HDMI. ככה זה גם אצלי.
ככל הנראה הכל אצלך תקין, לפחות מבחינת הגדרות המחשב.
לגבי מה שהבאת קודם, הייתה כאן טעות שלי (בשעות היום הייתי בעבודה ולא מול HTPC ולכן לא יכולתי לבדוק) - ה-bitstream צריך להיות כתוב באמת בשורת ה-Input, וב-output כתוב SPDIF גם אם זה מחובר ב-HDMI. ככה זה גם אצלי.
ככל הנראה הכל אצלך תקין, לפחות מבחינת הגדרות המחשב.
אוקיי אז השתגעתי לחינםpixies כתב:בד"כ סרטי קולנוע בקבצי MKV הם בפורמט DTS וקבצי סדרות טלוויזיה בקבצי MKV הם בפורמט DD.
ככל הנראה הכל אצלך תקין, לפחות מבחינת הגדרות המחשב....
תודה רבה עזרת לי מאוד
חג שמח
טל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בכיף. העיקר שהכל עובד ועכשיו אפשר להתחיל ליהנות!