על כמה לשים את ה-Video Output בפופקורן A200 ?
-
gshhar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 655
יש לי מסך FULL HD אבל כשאני צופה בסדרות (רזולוציה לא של HD) וה-Video Output הוא על יותר מ-480P אני רואה או על כל המסך (ללא השוליים השחורים) או ממש בקטן ולא משנה מה אני בוחר ב-Video Zoom.
אגב ב-TV Type אני שם 16:9
אגב ב-TV Type אני שם 16:9
- נדב
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1020
יש לך במכשיר הגדרת Video Output של הרזולוצייה במסך, אתה בוחר את הרזולוצייה המתאימה, אם יש לך FullHD אז ההגדרה היא 1080P 60HZ או אולי 1080P 24 אם המסך שלך תומך ואתה רוצה בזה.
בנוסף יש לך אפשרות להגדיר איך הנגן יציג לך את התכנים, Actual Size הרזולוצייה המקורית או Match to screen משהו כזה, בחר באפשרות שתמיד תמתח לך את התמונה לכל המסך ואז לא תצתרך להתעסק יותר עם ה-ZOOM .
בנוסף יש לך אפשרות להגדיר איך הנגן יציג לך את התכנים, Actual Size הרזולוצייה המקורית או Match to screen משהו כזה, בחר באפשרות שתמיד תמתח לך את התמונה לכל המסך ואז לא תצתרך להתעסק יותר עם ה-ZOOM .
-
gshhar
-
- חבר פעיל במיוחד

כן אבל אם אני עושה את זה אז אני רואה את התמונה על כל המסך ולא כמו שאני רואה למשל על המחשב עם השוליים השחורים, זה נמתח קצת וזה פחות יפה.
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
תלך לפי המסך, גם אופציה של 1080P 50 יכולה להתאים.
ויש שם עוד אופציה שצריכה להיות על FIT TO SCREEN, מעבר לזה אתה מכוון עם אופצית ZOOM בשלט.
ויש שם עוד אופציה שצריכה להיות על FIT TO SCREEN, מעבר לזה אתה מכוון עם אופצית ZOOM בשלט.
-
gshhar
-
- חבר פעיל במיוחד

ניסיתי וזה לא טוב כי אם אני עובד עם ה-ZOOM בשלט זה פשוט מגדיל את הסרט אבל אי אםשר להגיע למצב שבוא עם השוליים השחורים (אלא אם כן אני שם את ה-Video Output על 480p)
- menif
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
למה לא לכוון את האופציה על AUTO ?Irus כתב:תלך לפי המסך, גם אופציה של 1080P 50 יכולה להתאים.
ויש שם עוד אופציה שצריכה להיות על FIT TO SCREEN, מעבר לזה אתה מכוון עם אופצית ZOOM בשלט....
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
גם זאת אפשרות...
- menif
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
שמתי לב שיש מספר אפשרויות ב video output ....האם הפופקורן מזהה את כל האפשרויות שהטלויזיה תומכת בהם , או שזאת רשימה קבועה שהוא מציג בלי קשר ?Irus כתב:גם זאת אפשרות......
דהיינו אם יש לי CRT מלפני 100 שנה , אני עדיין אוכל לבחור בפופקורן 1080P למרות שהטלויזיה בוודאות לא תומכת ?