שדרוג נגן CD ע"י החלפת מגבר שרת

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #21 

למה שלא תנסה ותדווח כאן?

CRAZYDIAMOND פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #22 

אין לי בעיה לנסות, אני פשוט צריך שיהיה לי בשלוף OPAMP שאני אוכל לשים במידה והנסיונות לא יצלחו, כי אני לא מאמין שאחרי שאני אוציא את המקורי עדיין יהיה ניתן להשתמש בו.

valer_valer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1112
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #23 

CRAZYDIAMOND כתב:אין לי בעיה לנסות, אני פשוט צריך שיהיה לי בשלוף OPAMP שאני אוכל לשים במידה והנסיונות לא יצלחו, כי אני לא מאמין שאחרי שאני אוציא את המקורי עדיין יהיה ניתן להשתמש בו.
...
אם אין לך נסיון בהלחמת רכיבים קטנים, או המלחם שלך לא מתאים למשימות הנ"ל - כמעט בוודאות שכן !!!
מצד שני אם אתה כ"כ להוט לבצע ת' שינו - מדוע שלא תזמין באותה ההזדמנות גם NE5532 - הוא עולה גרושים ...

CRAZYDIAMOND פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1634
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #24 

סוף סוף עשיתי את ההחלפה.
לקחתי את המכשיר היום לעבודה, נתתי אותו למלחימה שתוציא את ה OPAMP הישן והיא עשתה זאת מבלי לפגוע בו בכלל, כדי שאם אצטרך אשתמש בו שוב.
במקום ה OPAMP היא הלחימה לי סוקט ובו תקעתי את ה- LM4562. פחדתי אמנם שהוא יכנס לאוסילציות אך אמרתי ננסה, במקרה הכי גרוע נחזיר את הישן.
חזרתי הביתה וכבר כמה שעות אני שומע שירים נבחרים מהתקליטורים האהובים עלי וממה ששמעתי אני חושב שיש שיפור מסוים, אמנם לא גדול אך קיים, הכל נשמע קצת יותר בהיר, וגם נעים לאוזן.
אני מאמין שאם הייתי מחליף גם שנאי ושעון השיפור היה יותר משמעותי אך בהשקעה אפסית גם השיפור הזה מבורך וכמובן אין אוסילציות 8)
ויש לציין שהכל עובר לאוזני דרך המרנטז 2238B ורמקולים סלסשן DL6 ואני אוהב מאוד את התוצאה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”