אני בונה מחשב מפלצתי למשחקים והקרנות של סרטי HD ובמקביל הולך לחבר למסך PS3.
מרחק הצפיה כ- 3 מטרים.
החדר לא מאוד מואר אך לא חשוך. בכל אופן אני נוהג להשתמש במסך בערב-לילה. בעוד חצי שנה אני עובר דירה תנאי התאורה עלולים להשתנות.
הסתובבתי לי בחנות ביג-בוקס להסתכל על מסכים לסלון בדירה החדשה.
ברור שהתוכן שמראים על מסך כזה בחנות יהיה אופטימלי בשבילו אם זה המוצר שהחנות רוצה לקדם. בכל המסכים האחרים (מגוון של סמסונג, סוני, טושיבה, פיליפס, פנסוניק, אלג'י ועוד).
עם זאת, גם מבלי להשוות למסכים האחרים (הרבים מאוד) שהיו שם, מאוד התרשמתי מהמסך הזה.
אני לא מבין הרבה במסכים אבל זה בהחלט היה נראה הרבה יותר טוב מכל מסך אחר שראיתי. מאוד בהיר ומאוד חד.
במסכים האחרים הקרינו כבלים בלא HD ככה שלא באמת יכלתי להשוות.
בזאפ:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761011
זה עולה 5800 ש"ח (שזה בערך אלפיים שקל פחות מב BIGBOX).
כמה שאלות:
1) איך המסך הזה בהקרנת SD?
2) איך המסך הזה למשחקי מחשב?
3) האם תוכלו להמליץ לי על אולם תצוגה יותר אובייקטיבי שאפשר להשוות בו בין הרבה מסכים שונים עם אותו התוכן?
4) ואולי מסכים אחרים בעד 8000 שקל ששווה לבדוק?
תודה,
און
ראיתי מסך Toshiba 46XV733 והתלהבתי
בתור החבר היחידי לדעתי בפורום שרכש את המסך הנ"ל 46XV733:onn_e כתב:אני בונה מחשב מפלצתי למשחקים והקרנות של סרטי HD ובמקביל הולך לחבר למסך PS3.
מרחק הצפיה כ- 3 מטרים.
החדר לא מאוד מואר אך לא חשוך. בכל אופן אני נוהג להשתמש במסך בערב-לילה. בעוד חצי שנה אני עובר דירה תנאי התאורה עלולים להשתנות.
הסתובבתי לי בחנות ביג-בוקס להסתכל על מסכים לסלון בדירה החדשה.
ברור שהתוכן שמראים על מסך כזה בחנות יהיה אופטימלי בשבילו אם זה המוצר שהחנות רוצה לקדם. בכל המסכים האחרים (מגוון של סמסונג, סוני, טושיבה, פיליפס, פנסוניק, אלג'י ועוד).
עם זאת, גם מבלי להשוות למסכים האחרים (הרבים מאוד) שהיו שם, מאוד התרשמתי מהמסך הזה.
אני לא מבין הרבה במסכים אבל זה בהחלט היה נראה הרבה יותר טוב מכל מסך אחר שראיתי. מאוד בהיר ומאוד חד.
במסכים האחרים הקרינו כבלים בלא HD ככה שלא באמת יכלתי להשוות.
בזאפ:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761011
זה עולה 5800 ש"ח (שזה בערך אלפיים שקל פחות מב BIGBOX).
כמה שאלות:
1) איך המסך הזה בהקרנת SD?
2) איך המסך הזה למשחקי מחשב?
3) האם תוכלו להמליץ לי על אולם תצוגה יותר אובייקטיבי שאפשר להשוות בו בין הרבה מסכים שונים עם אותו התוכן?
4) ואולי מסכים אחרים בעד 8000 שקל ששווה לבדוק?
תודה,
און...
1. בממיר YES MAX שידורי SD היו לא טובים כלל. אולם דווקא כששדרגתי ל YES MAD HD האיכות עלתה פלאים!! רואים ממש טוב..
2. לא אוכל לענות על השאלה (עדיין...). מחכה לפיפ"א 2011..
3. אשאיר את התשובה למומחים הכבדים בפורום. קח בחשבון שהמחיר מן הסתם יהיה שם קרוב יותר ל-7000.
4.תנסה את הLED של פיליפס..