לא נשמע לי מוכר המושג הזה.Pavelz כתב:היי.. זה כלול ב70 דולר של ה import fee deposit ששולם לאמזון בעת רכישה?mta194 כתב:קבלתי את שלי בשבוע שעבר - זה עולה 156 ש"ח לחברת DHL עבור מכס, עמלות ומשלוח עד הבית.......
רכישת קינדל לארץ
-
mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
במהלך החיוב באמזון חייבו אותי ב 70 דולר נוספים לפי הרשום לעיל שכביכול אמור לכסות על המכס וכאלה..mta194 כתב:לא נשמע לי מוכר המושג הזה.Pavelz כתב:היי.. זה כלול ב70 דולר של ה import fee deposit ששולם לאמזון בעת רכישה?mta194 כתב:קבלתי את שלי בשבוע שעבר - זה עולה 156 ש"ח לחברת DHL עבור מכס, עמלות ומשלוח עד הבית..........
Need more cowbell
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
קראתי עכשיו את התיאור של המונח באמזון והם מציינים כי זה באמת מועבר ל Carrier שמטפל בכל הליכי הזיכוי בארץ היעד של המשלוח.Pavelz כתב:במהלך החיוב באמזון חייבו אותי ב 70 דולר נוספים לפי הרשום לעיל שכביכול אמור לכסות על המכס וכאלה..mta194 כתב:לא נשמע לי מוכר המושג הזה.Pavelz כתב:היי.. זה כלול ב70 דולר של ה import fee deposit ששולם לאמזון בעת רכישה?mta194 כתב:קבלתי את שלי בשבוע שעבר - זה עולה 156 ש"ח לחברת DHL עבור מכס, עמלות ומשלוח עד הבית.............
בנוסף כתוב שם שאם העלות הכוללת נמוכה מהסכום אותו אתה מוסיף, אתה תזוכה ביתר, כאשר ה Carrier (במקרה הזה DHL) מחויב לדווח פירוט מדויק של התשלומים שבוצעו.
-
mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
בכלל לא.קינדל3 כתב:אני גם הזמנתי ב140, ושילמתי ערבון של 70 דולר.
הקינדל הגיע ארצה, אך הודיעו לי כי זה מעוכב במכס, וכדי לשחרר את זה צריך להגיש בקשה מיוחדת למשרד התקשורת, ושכל התהליך יכול להימשך כמה שבועות.
למישהו גם היה את זה?...
הזמנתי בעצמי בלי עיכובים ושמעתי על עוד שתי הזמנות ובכולן לא הייתה בעייה.
מי הודיע לך את הידיעה הזו?