:הל: אלבומים ישראלים מושקים על DOK וכרטיסי זיכרון
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
truejoker,
אתה באמת שואל? רוב העולם.
אחוז עוד יותר גבוה מרוב העולם לא ידע להבדיל בין איכות זאת ל Lossless.
אחוז עוד יותר גבוה מרוב העולם לא ידע להבדיל בין איכות זאת ל Lossless.
אם אינני טועה, כל השירים ב-iTunes הם mp3 באיכות דומה, לא?
ומשלמים גם עליהם.
אני לא חושב שיש פה חשיבה לטווח קצר או טמטום.
חברה עושה מה שהיא אמורה לעשות הכי טוב - כסף. וכנראה שזו הדרך שהכי משתלמת לה.
ומשלמים גם עליהם.
אני לא חושב שיש פה חשיבה לטווח קצר או טמטום.
חברה עושה מה שהיא אמורה לעשות הכי טוב - כסף. וכנראה שזו הדרך שהכי משתלמת לה.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
זה גם לא משהו חדש...
כבר היו ניסויים דומים מצד הליקון עם דיסקים של שירי מיימון ואם אני לא טועה, גם רוני סופרסטאר.
זה לא הצליח אז, אין סיבה שזה יצליח עכשיו. אדם שמשקיע וקונה משהו בכספו, ירצה את הפלסטיק (דיסק) ולא DOK
כבר היו ניסויים דומים מצד הליקון עם דיסקים של שירי מיימון ואם אני לא טועה, גם רוני סופרסטאר.
זה לא הצליח אז, אין סיבה שזה יצליח עכשיו. אדם שמשקיע וקונה משהו בכספו, ירצה את הפלסטיק (דיסק) ולא DOK
אני לא חושב שזה הרוב , אני מודע לכך שיש קהל גדול מאוד , אבל לפחות ממה שאני קולט מפורומים בחו"ל אם MP3 אז זה בד"כ 256 ו320 , ויש המון שדורשים לוסלסס .ziv_r כתב:truejoker,
אחוז עוד יותר גבוה מרוב העולם לא ידע להבדיל בין איכות זאת ל Lossless....
אז יתכן ובארץ המצב הוא שונה אני לא יודע (אני כמעט אף פעם לא שמעתי מוסיקה ישראלית )
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
truejoker,
זה הרוב, תהיה בטוח. אתה יכול לדוגמה להסתכל על מספר ההורדות של גרסת MP3 לאלבום מסויים לעומת גרסת ה Lossless, ההפרש הוא פי עשרות עד כדי מאות עבור אלבום חדש.
זה הרוב, תהיה בטוח. אתה יכול לדוגמה להסתכל על מספר ההורדות של גרסת MP3 לאלבום מסויים לעומת גרסת ה Lossless, ההפרש הוא פי עשרות עד כדי מאות עבור אלבום חדש.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
truejoker כתב:יש לי חדשות עבורך, יש המון דברים שמופיעים בלוסלסס ולא רק זאת אלא גם בהיי רזsam22 כתב:אם כבר הולכים על אחוזים
אז אחוז גבוה יותר פשוט לא קונה, מוריד......
לא הבנתי,
מה החדשות לעומת מה שאמרתי
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
1. הדיסק של אפרת גוש מעולה... הטרוף שלה הופך את הדיסק למדהים.
2. איכות השמע - של הת*ת ממש אכזבה.
3. כנראה שמבחינה שיווקית הם יודעים מה הם עושים כי אכן לרוב הצרכנים זה לא ממש משנה.
2. איכות השמע - של הת*ת ממש אכזבה.
3. כנראה שמבחינה שיווקית הם יודעים מה הם עושים כי אכן לרוב הצרכנים זה לא ממש משנה.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
מי שקונה היום דיסקים זה לרוב אנשים שכן אכפת להם מהאיכות ולכן אני לא מסכים על האמירה שרוב מי שקונה את זה לא אכפת לו מאיכות הקבצים. למי שלא אכפת מאיכות הקבצים או שלא אכפת לו מהזמר יוריד מהאינטרנט.
כשאני קונה דיסק וממיר אותו בבית לקבצים ל HTPC אני רוצה לדעת שאני מקבל את מלוא האיכות מאותו אלבום.
כשאני קונה דיסק וממיר אותו בבית לקבצים ל HTPC אני רוצה לדעת שאני מקבל את מלוא האיכות מאותו אלבום.
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
בנושא מה אני רוצה, אני מסכים איתך לגמרי, אבל רוב האנשים לא ממש מעניין אותם. כמו שנתנו כאן דוגמא.... iTunes... שם הכל MP. ובכל זאת זה קצת מצליח להם.