כבר קרה יותר מפעם אחת שהזמנתי להקליט תוכנית בטוטאל או במקס הרגיל וזה לא הקליט את כל התוכנית אלא סיים הקלטה לפני הסוף.
מה יכולה להיות הסיבה?
הזמנת הקלטה ביס מקס- לא מקליט את כל התוכנית
-
ariku
-
- חבר פעיל

- תגובות: 98
- קרוקס44
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
תבדוק את ההגדרה לגבי זמן ההקלטה לפני ואחרי התוכנית,ייתכן וזה לא מוגדר נכון
-
ariku
-
- חבר פעיל

- תגובות: 98
האם יכול להיות שהקלטה לא תסתיים תמיד אחרי התוכנית?
איך אני מגיע להגדרות של הקלטת תכנים בשלט?
איך אני מגיע להגדרות של הקלטת תכנים בשלט?
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
קרה לי גם כן כמה פעמים - אכן מעצבן ....
לדעתי נובע מהתנגשות בין הקלטות (או מטיפול רשלני במסך שמתריע על חפיפה של הקלטות וכד')
סיבה נוספת אפשרית היא איתחול לא צפוי של הממיר - קרה כמה פעמים עם גירסאות קושחה מוקדמות.
אני בכל מקרה מנסה לכוון הקלטות "חשובות" לשעות הקטנות של הלילה - כך ישנו פחות סיכוי שמישהו יבטל ב"טעות" לטובת שידור חוזר 543 של האנה מומטנה וכיוצא באלו פנינים
לדעתי נובע מהתנגשות בין הקלטות (או מטיפול רשלני במסך שמתריע על חפיפה של הקלטות וכד')
סיבה נוספת אפשרית היא איתחול לא צפוי של הממיר - קרה כמה פעמים עם גירסאות קושחה מוקדמות.
אני בכל מקרה מנסה לכוון הקלטות "חשובות" לשעות הקטנות של הלילה - כך ישנו פחות סיכוי שמישהו יבטל ב"טעות" לטובת שידור חוזר 543 של האנה מומטנה וכיוצא באלו פנינים
נערך לאחרונה על ידי sigamore ב 26/08/2010 0:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ray1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
אם מדובר בסדרות תשים לב שאתה לא קובע יותר משתי הקלטות באותו זמן .
לפעמים זה גם יכול לקרות בגלל הקלטה חדשה שמתחילה באותו ערוץ ממנו אתה מקליט ובקרה כזה הסוף של ההקלטה הראשונה היא ההתחלה של השנייה .
לפעמים זה גם יכול לקרות בגלל הקלטה חדשה שמתחילה באותו ערוץ ממנו אתה מקליט ובקרה כזה הסוף של ההקלטה הראשונה היא ההתחלה של השנייה .