שאלה לכל בעלי samsung 40c530
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
צהריים טובים.
כבר כמעט שבועיים אני מנסה איך שהוא להפעיל את היציאה האופטית audio digital שמאחורי המסך,
נסיתי עם ממיר yes hd
3 מחשבים כולל אחד נייד, אבל תמיד בהגדרות קול בפלט spdif זה נותן לי רק אפשרות של pcm וה-dolby digital חסום.
גם כאשר אני צופה בערוץ נשיונל גיאוגרפי HD ב-YES שנותן צליל 5.1 זה מראה לי חסום, כמו כן גם כאשר מחובר מחשב ואני צופה בסרט בפורמת של 5.1 ה-DOLBY DIGITAL חסום.
אשמח ממכם שתבדקו בשבילי אם אצלכם יש את אותה הבעייה.
תודה רבה.
כבר כמעט שבועיים אני מנסה איך שהוא להפעיל את היציאה האופטית audio digital שמאחורי המסך,
נסיתי עם ממיר yes hd
3 מחשבים כולל אחד נייד, אבל תמיד בהגדרות קול בפלט spdif זה נותן לי רק אפשרות של pcm וה-dolby digital חסום.
גם כאשר אני צופה בערוץ נשיונל גיאוגרפי HD ב-YES שנותן צליל 5.1 זה מראה לי חסום, כמו כן גם כאשר מחובר מחשב ואני צופה בסרט בפורמת של 5.1 ה-DOLBY DIGITAL חסום.
אשמח ממכם שתבדקו בשבילי אם אצלכם יש את אותה הבעייה.
תודה רבה.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
motorishta4
האם התקשרת לשרות ....... כדי לקבל תמיכה .
האם התקשרת לשרות ....... כדי לקבל תמיכה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

כן, לפני כמה ימים ניסו לברר דרך הטלפון ולא הצליחו, אתמול שלחו לי טכנאי, הוא לא עלה על הבעיה, אמר שאני אתקשר למעבדה, שם גם אף אחד לא ידע לענות.
בסוף כבר התקשרתי לסמי ליין ליבואן לשירות לקוחות, התלוננתי על השירות של רטפון, בסוף רטפון שולחת לי טכנאי "בכיר".
אבל עדיין ניראה לי שכולם שם (סליחה על המילה) אהבלים, ולא יודעים כלום מהחיים שלהם.
אחד מהם בכלל אומר לי שזה תומך על 2 ערוצים, אבל כשמחברים סרט ב-USB היציאה האופטית כן עובדת על דולבי דיגיטל.
בסוף כבר התקשרתי לסמי ליין ליבואן לשירות לקוחות, התלוננתי על השירות של רטפון, בסוף רטפון שולחת לי טכנאי "בכיר".
אבל עדיין ניראה לי שכולם שם (סליחה על המילה) אהבלים, ולא יודעים כלום מהחיים שלהם.
אחד מהם בכלל אומר לי שזה תומך על 2 ערוצים, אבל כשמחברים סרט ב-USB היציאה האופטית כן עובדת על דולבי דיגיטל.
- noopnoop
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
יש לי שאלה הפוכה, האם בחיבור USB יש אפשרות להוציא PCM למרות להסרט מקודד בדולבי ?
יש לי זוג מוניטורים שמקבלים רק PCM
תודה
יש לי זוג מוניטורים שמקבלים רק PCM
תודה
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

בוודאי
- noopnoop
-
- חבר שרק התחיל

תודה
אולי דריך להגדיר במחשב/תוכנה/ממיר Spdif pass throw או משהו דומה, אולי הם כבר מקודדים לPCM
אולי דריך להגדיר במחשב/תוכנה/ממיר Spdif pass throw או משהו דומה, אולי הם כבר מקודדים לPCM
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

לא הבנתי מה הכוונה שלך...
כלומר אם צריך להגדיר במחשב שהקידוד יצא דולבי דיגיטל ? אז כן זה מוגדר.
אם זאת לא הייתה כוונתך, אנה נסח שוב את שאלתך.
תודה.
כלומר אם צריך להגדיר במחשב שהקידוד יצא דולבי דיגיטל ? אז כן זה מוגדר.
אם זאת לא הייתה כוונתך, אנה נסח שוב את שאלתך.
תודה.
-
motorishta4
-
- חבר פעיל מאוד

מצאתי איזה מידע לגבי הבעיה שלי בחוברת ההפעלה
http://downloadcenter.samsung.com/conte ... b_0224.pdf
עמוד 25.
זה אומר בעצם שהיציאה תומכת אך ורק ב-2.1?
אז למה בעצם יש אפשרות של בחירה דולבי דיגיטל באפשרויות פלט?
(אני מחבר כבל HD למסך וממנו אופטי לרסיבר)
http://downloadcenter.samsung.com/conte ... b_0224.pdf
עמוד 25.
זה אומר בעצם שהיציאה תומכת אך ורק ב-2.1?
אז למה בעצם יש אפשרות של בחירה דולבי דיגיטל באפשרויות פלט?
(אני מחבר כבל HD למסך וממנו אופטי לרסיבר)
- noopnoop
-
- חבר שרק התחיל

נראה שמצאתי
זה פיצר מכוון
HDCP digital rights prevents it. In most instances TVs can only pass DD from their ATSC tuners, not as passthrough from another HDMI device.
חפש HDMI 5.1
זה פיצר מכוון
HDCP digital rights prevents it. In most instances TVs can only pass DD from their ATSC tuners, not as passthrough from another HDMI device.
חפש HDMI 5.1