למרות זאת, יש חנות ידועה של יבואן מקבילי אשר מיבא דגמים אירפאים (-TX). החנות מופיעה בזאפ.moshe236 כתב:לתשומת לבך, נתקלתי בלא מעט מקרים בהם חנויות אינטרנט המופיעות בזאפ פשוט מעתיקות מפרט טכני של מסכים מאתר היצרן. לעיתים הם טועים ומעתיקים מפרט של דגם אירופאי כאשר בפועל יש להם מלאי של דגם אסיאתי, וכנראה שלא בכוונה אלא פשוט מתוך בורות. לכן הייתי מציע להתייחס לתוצאות העולות בזאפ בערבון מוגבל וכאינדיקציה כללית בלבד.LiorDrZ כתב:תכנס לזאפ ובשורת החיפוש תקיש TXP50V20B ותמצא......
V20 על הקיר - התרשמות קצרה ומספר תמונות
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
[quote"]
למרות זאת, יש חנות ידועה של יבואן מקבילי אשר מיבא דגמים אירפאים (-TX). החנות מופיעה בזאפ.[/quote]
באתר האינטרנט של החנות אליה אתה מתייחס מופיע טלפון ליצירת קשר אשר אין בו כלל מענה אנושי. לא נראה לי שבר דעת ישקיע סכום של 5 ספרות בחנות שלא ניתן ליצור עמה קשר טלפוני, שלא לדבר על מי יתן את האחריות...
למרות זאת, יש חנות ידועה של יבואן מקבילי אשר מיבא דגמים אירפאים (-TX). החנות מופיעה בזאפ.[/quote]
באתר האינטרנט של החנות אליה אתה מתייחס מופיע טלפון ליצירת קשר אשר אין בו כלל מענה אנושי. לא נראה לי שבר דעת ישקיע סכום של 5 ספרות בחנות שלא ניתן ליצור עמה קשר טלפוני, שלא לדבר על מי יתן את האחריות...
- שי-כ
- חבר מביא חבר

אני לא יודע על איזה חנות אתה מדבר, אבל יש יבואן מקבילי, אשר מביא דגמים אירפאים והרבה מחברי הפורום רכשו אצלו ומרוצים ואף המליצו על השירות.moshe236 כתב: באתר האינטרנט של החנות אליה אתה מתייחס מופיע טלפון ליצירת קשר אשר אין בו כלל מענה אנושי. לא נראה לי שבר דעת ישקיע סכום של 5 ספרות בחנות שלא ניתן ליצור עמה קשר טלפוני, שלא לדבר על מי יתן את האחריות......
בנוסף, למרות שהחנות בצפון, יש להם מעבדות שירות בתל אביב וירושלים.
לא יודע מי המליץ, אבל בחיפוש לפי דגם בזאפ מצאתי רק חנות אחתשי-כ כתב:אני לא יודע על איזה חנות אתה מדבר, אבל יש יבואן מקבילי, אשר מביא דגמים אירפאים והרבה מחברי הפורום רכשו אצלו ומרוצים ואף המליצו על השירות.moshe236 כתב: באתר האינטרנט של החנות אליה אתה מתייחס מופיע טלפון ליצירת קשר אשר אין בו כלל מענה אנושי. לא נראה לי שבר דעת ישקיע סכום של 5 ספרות בחנות שלא ניתן ליצור עמה קשר טלפוני, שלא לדבר על מי יתן את האחריות......
בנוסף, למרות שהחנות בצפון, יש להם מעבדות שירות בתל אביב וירושלים....
וכאשר נכנסתי, מצאתי שהמחירים באתר לא מחוברים למציאות
sharp 46le600 וכל שאר הסידרה במחיר כפול
כמו כן, רמקולים של B&W, מתצוגה, במחיר "מבצע" מופיעים ב10,000 ש"ח יותר
מהמחיר הכי זול בזאפ, למוצר חדש
WTF?
- שי-כ
- חבר מביא חבר

כן. מדובר ב DVD-סנטר מכרמיאל.
אין לי מושג לגבי מחירים כיום, אבל לפני כ 3 חודשים כאשר התעניינתי בפלזמה של פנסוניק (דגמי 2009), רוב המסכים תומחרו בכ 20% פחות מכל מחיר אחר שמצאתי.
אולי כיום, כאשר נכנסו דגמי 2010, המחירים לא שונים או יותר יקרים.
אין לי מושג לגבי מחירים כיום, אבל לפני כ 3 חודשים כאשר התעניינתי בפלזמה של פנסוניק (דגמי 2009), רוב המסכים תומחרו בכ 20% פחות מכל מחיר אחר שמצאתי.
אולי כיום, כאשר נכנסו דגמי 2010, המחירים לא שונים או יותר יקרים.
הכל זה, פלוס חוסר המענה הקולי שמישהו אחר התלונן,שי-כ כתב:כן. מדובר ב DVD-סנטר מכרמיאל.
אולי כיום, כאשר נכנסו דגמי 2010, המחירים לא שונים או יותר יקרים....
מראה על חנות לא רצינית, הלא כן?...
לא מחייב בכללColdwar כתב:הכל זה, פלוס חוסר המענה הקולי שמישהו אחר התלונן,שי-כ כתב:כן. מדובר ב DVD-סנטר מכרמיאל.
אולי כיום, כאשר נכנסו דגמי 2010, המחירים לא שונים או יותר יקרים....
מראה על חנות לא רצינית, הלא כן?......
אולי הבחור נמצא בהתקנה ולא יכול להשיב?
הרי מדובר בעסק קטן יחסית ויותר דיסקרטי
כמובן בתנאי שתתופס אותו..ronyhr כתב:תקבל מחירים טובים הרבה יותר אם תרים טלפון ותדבר עם אחד הבעלים......
טוב די, הספיק לי לדברת לרעת החנות.
רק הייתי אומר שמשהו שם קצת צולע.
אני לא הייתי רוצה להתעסק עם חנות שלא מעדכנת את המחירים שלה
באתר כבר מעל רבעון. ושאינם זמינים טלפונית.
וכמובן כל אחד שיעשה את שיקול הדעת שלו.
coldwar ,
אף אחד לא מכריח אותך בכוח לקנות מאחת החנויות הטובות והאיכותיות בארץ כיום.
מנסיון אישי אני יכול להגיד לך שמעולם לא קיבלתי שירות טוב והוגן , יחס חם , ומחירים מצוינים
כמו שקיבלתי בחנות זאת.
חבר נוסף באתר שהמלצתי לו עליה ורכש בסופו מסך כמו שלי , הופתע בעצמו מהשירות המעולה שקיבל !
אז מה אם כמה מחירים לא מעודכנים באתר , ואז מה אם לא ענו או חזרו אליך או למישהו אחר באתר...
זה קורה . מדובר על חנות קטנה עם מספר קטן של עובדים. ולא על רשת גדולה עם מזכירות וכו'
תאמין לי שהאלטרנטיבה של לרכוש איזה מסך אסייתי במחיר מופקע מאיזו חנות שתענה לך מיד
ותחזור אליך תוך זמן קצר ביותר , אינה עדיפה כלל !
אף אחד לא מכריח אותך בכוח לקנות מאחת החנויות הטובות והאיכותיות בארץ כיום.
מנסיון אישי אני יכול להגיד לך שמעולם לא קיבלתי שירות טוב והוגן , יחס חם , ומחירים מצוינים
כמו שקיבלתי בחנות זאת.
חבר נוסף באתר שהמלצתי לו עליה ורכש בסופו מסך כמו שלי , הופתע בעצמו מהשירות המעולה שקיבל !
אז מה אם כמה מחירים לא מעודכנים באתר , ואז מה אם לא ענו או חזרו אליך או למישהו אחר באתר...
זה קורה . מדובר על חנות קטנה עם מספר קטן של עובדים. ולא על רשת גדולה עם מזכירות וכו'
תאמין לי שהאלטרנטיבה של לרכוש איזה מסך אסייתי במחיר מופקע מאיזו חנות שתענה לך מיד
ותחזור אליך תוך זמן קצר ביותר , אינה עדיפה כלל !
אותו כנ"ל לגבי האתר של סם ליין !
הם מציגים דגמים ישנים שכבר בכלל אינם נמכרים בשום מקום .
http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=171
http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=171
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14355
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
סם ליין היו ונשארו ליצנים וחובבניים בשירות וזה בלשון המעטהdor8 כתב:אותו כנ"ל לגבי האתר של סם ליין !
http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=171...