הסתבכתי עם ההנהלה ! עידוד ומילות ניחום יתקבלו בברכה ....
המוכר הטיפש טעה בעוד דבר קטן... המסך עדיין לא זמין ביורוקום לרכישה מיידית.gro111 כתב:אישתו סלחה לו, והם במרתון סרטים של שישי שבת, עם הטלויזיה החדשה![]()
מה הוא סיפר לה.... את האמת, היה מוכר חדש בחנות והוא הציע לי טלויזיה של 23K ב11K, הוא טעה ביותר מ50%, הייתי חייב לקחת...
עד כמה שאני יודע הם רק לוקחים הזמנות ויש רשימת המתנה.. רק בחודש הבא הוא אמור להגיע ללקוחות.
טוב נו הוא בהרצה עכשיו.... תבוא מחר הוא לא יהיה שם !
-
sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
חברים יקרים
ראשית התנצלות - נאלצתי לצאת למשך מספר ימים לחו"ל (ענייני עבודה, לא לדאוג
)
שנית תודה - על התמיכה המוראלית, על הסולידריות ובכלל על שהוכחתם בפעם המי יודע כמה שלא תמיד חובה להתכופף מול הנהלות קשוחות !
ושלישית לכל התוהים / טועים - כמובן שדובר ב V20 ולא ב VT20 ושוב התנצלות על ההטעייה שלא במתכוון !
סוף דבר (פלוס התפתחות מעניינת
)
עקב בעיות אספקה וזמינות במלאי במקביל לסקירה נוספת של הפריטים הממתינים ב WISHLIST האישי נפלה ההחלטה ... לשנמך את המסך ל V10 במחיר של 9K
הרציונל :
1. השינוי במפרט לא היסטרי מבחינתי
2. הדלתא במחיר (2K) חולקה כדלהלן : 1K לטובת שידרוג הסטרימר. 1K העברה ישירה ל NINE WEST !
התקנה בעוד מספר ימים - שוב נאלץ לצאת את הארץ עד סוף השבוע.
סוף טוב הכל טוב !!!
ראשית התנצלות - נאלצתי לצאת למשך מספר ימים לחו"ל (ענייני עבודה, לא לדאוג
שנית תודה - על התמיכה המוראלית, על הסולידריות ובכלל על שהוכחתם בפעם המי יודע כמה שלא תמיד חובה להתכופף מול הנהלות קשוחות !
ושלישית לכל התוהים / טועים - כמובן שדובר ב V20 ולא ב VT20 ושוב התנצלות על ההטעייה שלא במתכוון !
סוף דבר (פלוס התפתחות מעניינת
עקב בעיות אספקה וזמינות במלאי במקביל לסקירה נוספת של הפריטים הממתינים ב WISHLIST האישי נפלה ההחלטה ... לשנמך את המסך ל V10 במחיר של 9K
הרציונל :
1. השינוי במפרט לא היסטרי מבחינתי
2. הדלתא במחיר (2K) חולקה כדלהלן : 1K לטובת שידרוג הסטרימר. 1K העברה ישירה ל NINE WEST !
התקנה בעוד מספר ימים - שוב נאלץ לצאת את הארץ עד סוף השבוע.
סוף טוב הכל טוב !!!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מעניין מאוד מאיפה צצים לפתע כל מסכי הפלזמה של פנאסוניק v-10 גודל 50 אינצ' . ממה שאני הבנתי הם בילתי ניתנים להשגה .
בנוגע ל -v20 מי אמר שאין במלאי .
בנוגע ל -v20 מי אמר שאין במלאי .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
אכן יחידות אחרונות בהחלט - לי נאמר שזו הייתה היחידה האחרונה (חדשה בקופסה) במקום ממנו רכשתי.
באשר ל V20 לא בטוח שמדובר בחוסר מלאי מהצד של יורוקום - אולי עיכובים מסיבה אחרת באספקה או התקנה.
בכל מקרה What's done is done !

באשר ל V20 לא בטוח שמדובר בחוסר מלאי מהצד של יורוקום - אולי עיכובים מסיבה אחרת באספקה או התקנה.
בכל מקרה What's done is done !
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !