מפתחים מתחילים להתלונן על כונן ה DVD ב XBOX

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73444
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן

שליחה

http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=258080

http://play.tm/news/31238/bungie-we-ve- ... as-we-can/

בימים האחרונים אני קורא יותר ויותר התבטאויות של מפתחי משחקים המעידות על חוסר שביעות הרצון שלהן מההחלטה של מיקרוסופט להישאר עם כונן DVD בלבד ב XBOX. המפתחת Bungie הודיעה כי הכנסת משחק לדיסק DVD אחד היה אתגר אמיתי מבחינתם ועכשיו גם המפתחת של המשחק Castlevania טוענת כי הכנסת משחק לדיסק אחד מבחינתם היה בלתי אפשרי וכי המשחק יגיע על 2 דיסקים ב XBOX לעומת דיסק אחד (בלוריי) ב PS3. להזכירכם, גם ב FF האחרון היו בעיות (טקסטורות פחות איכותיות למיטב זיכרוני) עקב הצורך של מפתחת המשחקים להצטמצם בשטח האיחסון על גבי המדייה ב XBOX.

מיקרוסופט תמיד טענה כי DVD הוא די והותר לפיתוח משחקים וכי ההחלטה לא לשלב כונן בלוריי ב XBOX הייתה החלטה נכונה - גנראה שמפתחות המשחקים לא ממש מסכימות עם ההכרזה הזו.

מה דעתכם?

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
הצטרף: מאי 2006

שליחה

נראה לי שמיקרוסופט לא חשבו שהדור הזה יהיה כל כך ארוך ובאמת התלונות על הנפח מתחילות מאוד מאוחר - בדיוק בתקופה שהיינו אמורים לראות את הקונסולה שתחליף את ה360 (בהסתמך על העבר). כנראה שההחלטה הייתה נכונה (ביחס לעלות הבלו ריי לפני 5 שנים) אז, והיום היא לא וסוני יצאה החכמה בעקבות דור קונסולות ארוך במיוחד.
לא נורא, בדיוק בשביל זה יש פס3 :D

אגב, מלבד אי הנוחות של החלפת דיסקים, יש עוד בעיה במשחקים עם יותר משני דיסקים על האקס בוקס
http://www.tomsguide.com/us/carmack-id- ... -2254.html
בפסקה האחרונה קרמק מספר שמשחק על שלושה דיסקי DVD לא משתלם כל כך כלכלית בגלל תשלום הזיכיון למיקרוסופט.

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
הצטרף: יוני 2009

שליחה

עם כל הכבוד למר' קרמאק, זו נשמעת בעיה שניתן לפתור בקלות בעזרת מו"מ.

חזור אל “קונסולות”