ב5 לאוגסט זה קורה ספורט 1 HD עולה לאוויר

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #221 

soos37 כתב:סליחה על הבורות , אבל מה זה חוסך לערוץ הספורט (כלכלית ) אם הם משדרים באיכות נמוכה את ה - hd ?
...
הציוד שברשותם זול עד מאד, חוץ מכוח אדם הם לא מבזבזים הרבה על שידור HD שבמקרה הזה הוא גרוע.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #222 

מה זה עדיין לא ידוע איפה ישודרו[באינטרנט/בסלולר יודעים?]?ובטלויזיה איזה אופציות ריאליות יש?

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #223 

uh99 כתב:מה זה עדיין לא ידוע איפה ישודרו[באינטרנט/בסלולר יודעים?]?ובטלויזיה איזה אופציות ריאליות יש?
...
זכויות השידור לא נמכרו עדיין לשום גוף שידור. בעיקרון החוזה של ליגת העל בכדורסל עם ערוץ הספורט הסתיים . יש אפשרות שיפתח ערוץ מיוחד שישדר את המשחקים.

evgenyv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #224 

אני מבין שקשה לשלם שני ערוצים ספורט HD. אבל אין שם קשר בין שני ערוצים האלה. הם לא משדרים אותו דבר.וצ'רלטון לא יכול היום להחליף את SPORT 5 HD .מי שאוהב ליגה אנגלי מזמן קנה ערוצים ספורט 1+2ואין לו שם בעיה לקבל עכשיו חינם עוד ערוץ. לא הגיוני לקנות ערוץ HD 1 רק בגגל האיכות ולקוות שהם יקנו זכויות. למרות ש ב SPORT5HD איכות קצת פחות טובה היא הרבה יותר טובה משידור SD ומשחקים חרבה יותר חשובים. ברור שיש תקופות שצריך להיתנתק מהם. אין ברירה היום.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #225 

קרמריקה כתב:
ShayGTi כתב:אצלי כבר פתוח אז אוכל לעדכן אתכם בערב.
אחרי המונדיאל וספורט 1 HD אני אהיה המום אם תהיה להם את החוצפה לשדר HD בצורה ששידרו עד עכשיו.
...
אתה אומר את זה בציניות, נכון?

אתם חייבים להבין, רוב המוחלט של האנשים לא יודע מה זה HD, גם לא אחרי שהם ראו את ערוץ 1 במונדיאל. הם לא מחפשים את ההשוואה הזו, אין להם מושג מה זה UPSCALE ומבחינתם אם כתוב HD על המסך והתמונה לא מרוחה זה כנראה HD ומספיק טוב בשבילם. במונדיאל, הייתי צריך לשכנע את החברה שצפיתי איתם שהתמונה בערוץ 1 הרבה יותר איכותית (והיה הבדל עצום). עד שלא הפניתי את תשומת ליבם, מבחינתם לא היה הבדל.

כמו בכל תחום, האנשים שכאן בפורום לא מייצגים את העם, ומהווים חלק קטנטן ולא מהותי מהצופים. אין שום סיבה שספורט 5 ישקיעו כסף מיותר בכדי לרצות כמה משוגעים לדבר. אם עניין האיכות יתפוס כותרות באיזה עיתון פופולרי או יקבל אייטם מרכזי בחדשות, אולי אנשים ישימו לב. עד אז, ספורט 5 יעדיפו כסף על פני איכות, ומבחינתם בצדק.
זה, אגב, נכון גם לערוצי הסרטים והסדרות של יס/הוט שימשיכו לשדר "HD" כל עוד אין היגיון כלכלי בלשדר משהו אחר.

אני, אגב, מאוד מקווה שאני טועה ונראה משהו אחר הפעם. מתאים לי עונת צ'מפיונס חדשה עם שידורים באיכות הראויה.
...
שטויות. בהחלט יש מודעות בציבור. יש לי חברים שציינו בפניי כמה שהאיכות בספורט 1 ובערוץ 1 עולה על ספורט 5. אחד מהם ביטל את ספורט 5 השבוע. אפילו אבא שלי שם לב להבדלים וכנראה נבטל את חבילת ה-HD כי יש לנו את ספורט 1 וב-5 אין כלום וכשיש זה נראה SD.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #226 

yes צריכים לגבות תשלום עבור שלושת ערוצי הספורט שלה במקום שנים ועוד אחד בנפרד, תחשבו על זה, 70 ש"ח בעבור 2 ערוצי ספורט ב-HD + ערוץ ספורט עם מסך רחב ואיכות טובה יותר, זה שווה את הכסף.

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #227 

UserName כתב:yes צריכים לגבות תשלום עבור שלושת ערוצי הספורט שלה במקום שנים ועוד אחד בנפרד, תחשבו על זה, 70 ש"ח בעבור 2 ערוצי ספורט ב-HD + ערוץ ספורט עם מסך רחב ואיכות טובה יותר, זה שווה את הכסף.
...
למה שאני אשלם גם בשביל ספורט 5HD עם איכות SD...? כי יש פראיירים אחרים שכן מוכנים...?!

inonr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
שם מלא: inonr
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #228 

בשביל משחק אחד של הפועל ב HD אני לא מתכוון לפתוח את הערוץ.
כמו כן למיטב זכרוני בשנה שעברה צ'רלטון קיבלו משחק 1-2 לשידור מליגת האלופות אצלם בערוץ, יש מצב שאחד מהם העונה יהיה בHD החדש שלהם.

בתכלס ב 5HD לא צפוי כלום מרגש עד סוף החודש אז תפתח הליגה הספרדית וככול הנראה נראה משחק אחד בשבוע והסיבוב הראשון של הצ'מפיונס ליג מתחיל רק ב 14-15/9
אז באמת שחבל על הכסף שלכם אנשים

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #229 

השם צריך להיות

5HD WANNABE

קצת חרגנו מנושא השרשור, בואו נתמקד בספורט 1

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #230 

ds123 כתב:
uh99 כתב:מה זה עדיין לא ידוע איפה ישודרו[באינטרנט/בסלולר יודעים?]?ובטלויזיה איזה אופציות ריאליות יש?
...
זכויות השידור לא נמכרו עדיין לשום גוף שידור. בעיקרון החוזה של ליגת העל בכדורסל עם ערוץ הספורט הסתיים . יש אפשרות שיפתח ערוץ מיוחד שישדר את המשחקים.
...
גם באינטרנט וגם בסלולר לא נמכרו[המכרז הסתיים לפני כחודש]?
אמרו שזה לא ריאלי כנראה לפתוח ערוץ ייעודי לכדורסל,האם יש מצב שזה ישודר בספורט1ו2/בערוצי הברודקסט?

ShayGTi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #231 

עדכון קטן.
אני רואה שכבר היום אמור להיות משחק משלב הפלייאוף של מוקדמות ליגת האלופות בין יאנג בויז לטוטנהאם.
עוד שעתיים וניראה אם יש שינוי. יש לי תחושה מוזרה כזאת שלא :lol:

עריכה: חבר'ה, מה אני אגיד לכם.
מישהו שמע אותנו, האיכות טובה. ניראה שווה ערך לספורט1 HD.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”