נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
9000es
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
שליחה
geblig
היכן ניתן להשיג את הכותר המדהים הזה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
geblig
חבר ותיק
תגובות: 1727
שליחה
בגדול,
את הכותר המקורי ניתן למצוא באיביי.
שלחתי לך לפרטי.
ruti_ziv
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
שליחה
יש קבצים של הדיסק הזה ברשת.לדעתי האישית-דיסקי ההדגמה של LG מוצלחים יותר
9000es
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
שליחה
ruti_ziv כתב:יש קבצים של הדיסק הזה ברשת.לדעתי האישית-דיסקי ההדגמה של LG מוצלחים יותר
...
ruti_ziv
הדסיק הזה לא מנסה להראות עושר של צבעים . הוא כמעט כולו מדגיש את יכולת השחורים במסך שיש ברשותך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
ruti_ziv
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
שליחה
9000es כתב:
ruti_ziv כתב:יש קבצים של הדיסק הזה ברשת.לדעתי האישית-דיסקי ההדגמה של LG מוצלחים יותר
...
ruti_ziv
הדסיק הזה לא מנסה להראות עושר של צבעים . הוא כמעט כולו מדגיש את יכולת השחורים במסך שיש ברשותך .
...
יש לי אותו.
יותר מדי הדגמות בשחור-לבן.דיי משעמם בשימוש ביתי,מתאים רק במיקרים בהם יש מס' מסכים על אותו קיר
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46465
שליחה
פעם גם אני הייתי מחזיק אינספור קטעי דמו וכותרי Blu-ray משלל היצרנים אשר היו משמשים לשוויצים של המסך כשהחברים היו מגיעים. הכל נמחק כאשר מצאתי את קטע ההדגמה האולטימטיבי: Bikini Destination
אין אחד שיעדיף לראות צילומי מקרו של מקקים, לוויתנים, שדות של פרחים או סתם קטעים בהילוך איטי מאשר לצפות במספר בחורות משחקות על החוף או מספרות על התחביבים שלהן.
richrach
חבר ותיק
תגובות: 2250
שליחה
ziv_r כתב:פעם גם אני הייתי מחזיק אינספור קטעי דמו וכותרי Blu-ray משלל היצרנים אשר היו משמשים לשוויצים של המסך כשהחברים היו מגיעים. הכל נמחק כאשר מצאתי את קטע ההדגמה האולטימטיבי: Bikini Destination
אין אחד שיעדיף לראות צילומי מקרו של מקקים, לוויתנים, שדות של פרחים או סתם קטעים בהילוך איטי מאשר לצפות במספר בחורות משחקות על החוף או מספרות על התחביבים שלהן.
נערך לאחרונה על ידי richrach ב 01/08/2010 14:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
טלHD
גורו
תגובות: 14365
שליחה
ziv_r כתב:פעם גם אני הייתי מחזיק אינספור קטעי דמו וכותרי Blu-ray משלל היצרנים אשר היו משמשים לשוויצים של המסך כשהחברים היו מגיעים. הכל נמחק כאשר מצאתי את קטע ההדגמה האולטימטיבי: Bikini Destination
...
רעיון טוב לצרף את זה לכל ההדגמות שיש לי מכל המותגים...
למישהו יש מושג איפה משיגים את ה BD הזה בארץ?
Huber
חבר במועדון HT
תגובות: 73430
שם מלא: ערן
שליחה
אני אישית משתמש בזה קבוע להצגת יכולת HD לחברים שבאים להתרשם - אני גם מוסיף שלדעתי זו הסיבה האמיתית שמהנדסי החומרה המציאו את קונסט ה HD (ובעתיד הקרוב אוכל להגיד את ה על ה 3D אני מקווה).
shemsha
חבר ותיק
תגובות: 1170
שליחה
ניסיתי את Kuro ולא התלהבתי. אני אוהב קטעים מיוחדים ולא קטעים מסרטים ובדיסק הזה (אם אני לא טועה) קטעים שהם לא מסרטים שכוללים TRUE HD היו רק 3.
geblig
חבר ותיק
תגובות: 1727
שליחה
Huber כתב:
אני אישית משתמש בזה קבוע להצגת יכולת HD לחברים שבאים להתרשם - אני גם מוסיף שלדעתי זו הסיבה האמיתית שמהנדסי החומרה המציאו את קונסט ה HD (ובעתיד הקרוב אוכל להגיד את ה על ה 3D אני מקווה).