תגובות לביקורת: מזרימדיה Xtreamer Pro
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46442
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
dor1325,
1. רשימת תאימות של קבצים ופורמטים ניתן למצוא באתר היצרן.
2. שלט IR מחייב קו ישר בין השלט לסטרימר. שלט RF לא, זה עוזר בהתקנה גמישה יותר, אך בעייתי עבור רוב השלטים האוניברסלים אשר שולטים רק דרך IR.
1. רשימת תאימות של קבצים ופורמטים ניתן למצוא באתר היצרן.
2. שלט IR מחייב קו ישר בין השלט לסטרימר. שלט RF לא, זה עוזר בהתקנה גמישה יותר, אך בעייתי עבור רוב השלטים האוניברסלים אשר שולטים רק דרך IR.
תודה לך.
הסתכלתי באתר היצרן של שני הסטרימרים(Popcorn Hour A-210 & Xtreamer Pro) והקבצי וידאו שהם יכולים לנגן הם אותם קבצים..
אבל אני יודע שיש לפופקורן יתרון על האקסטרימר משהוא ב-HD או בלו-ריי. אז זאתי הייתה הכוונה בשאלה לי.
תוכל להסביר לי טיפה על זה?
הסתכלתי באתר היצרן של שני הסטרימרים(Popcorn Hour A-210 & Xtreamer Pro) והקבצי וידאו שהם יכולים לנגן הם אותם קבצים..
אבל אני יודע שיש לפופקורן יתרון על האקסטרימר משהוא ב-HD או בלו-ריי. אז זאתי הייתה הכוונה בשאלה לי.
תוכל להסביר לי טיפה על זה?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

dor1325,
קרא את הביקורות לסטרימרים בדביק, קיים פירוט על זה. אם לאחר שתקרא עדיין יהיו שאלות, אנחנו כאן.
קרא את הביקורות לסטרימרים בדביק, קיים פירוט על זה. אם לאחר שתקרא עדיין יהיו שאלות, אנחנו כאן.
הערה: Xtreamer אינו מנגן קבצי AVI בפורמט DV ז"א קבצים שהורדו ממצלמות וידאו עם קלטות MiniDV ע"י כרטיס firewire.dor1325 כתב:איזה קבצי וידאו האקטרימר פרו לא מצליח לשדר באופן איכותי? ואיזה קבצי וידאו הוא לא יכול לשדר כלל?
אני מבין שלסטרימר הזה יש שלט IR.
מה ההבדל בין שלט IR לשלט RF ?...
עברתי על כל הדביק..ראיתי שיש שמה איזה לשונית שמדברת על בלו-ריי והאם האקסטרימר יכול לנגן אותם.ziv_r כתב:dor1325,
קרא את הביקורות לסטרימרים בדביק, קיים פירוט על זה. אם לאחר שתקרא עדיין יהיו שאלות, אנחנו כאן....
לא כלכך הבנתי.
יש לי כל מיני ריפים במחשב למשל של DVD או BD או איכויות R5.. הוא יוכל לנגן אותם נכון?
ז"א רק סרטים שכתוב עליהם שהם Blu-ray הוא לא יוכל לנגן. זה נכון?
והאם אני יכול לחבר כונן DVD חיצוני לסטרימר ושזה יעבוד?
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
שלום,
לפני כשנה רכשתי מכשיר פרו, מהיום הראשון אני משתמש בו עם כונן פנימי של 2TB ובחיבור רשת לראוטר שמחובר למחשב.
למחשב עצמו מחוברים עוד מספר כוננים חיצוניים. אחד מהם הוא כונן USB3 בגודל 2TB ( המחשב תומך ב USB3).
אני צורך תכנים באיכות 1080 וריפים של Blu-ray.
כפי שזיו ציין בביקורת, בקבצי MKV ( עם אודיו DTS לא DTS HD) לא נתקלתי באף בעיה בניגון תכנים דרך קבל רשת, אך לאחרונה, בזמן ניגון קבצים ברשת אני נתקל לפרקים בגמגום ברצף השידור. כשאני עוצר את הסרט ומחבר את הכונן החיצוני דרך חיבור USB במכשיר הפרו הסרט מתנגן בצורה חלקה ללא תקלות.
האם התוצאה היא משחיקה בביצועי המעבד של הפרו?
אם לא, איזו סיבה יכולה להסביר את התופעה?
תודה מראש,
לפני כשנה רכשתי מכשיר פרו, מהיום הראשון אני משתמש בו עם כונן פנימי של 2TB ובחיבור רשת לראוטר שמחובר למחשב.
למחשב עצמו מחוברים עוד מספר כוננים חיצוניים. אחד מהם הוא כונן USB3 בגודל 2TB ( המחשב תומך ב USB3).
אני צורך תכנים באיכות 1080 וריפים של Blu-ray.
כפי שזיו ציין בביקורת, בקבצי MKV ( עם אודיו DTS לא DTS HD) לא נתקלתי באף בעיה בניגון תכנים דרך קבל רשת, אך לאחרונה, בזמן ניגון קבצים ברשת אני נתקל לפרקים בגמגום ברצף השידור. כשאני עוצר את הסרט ומחבר את הכונן החיצוני דרך חיבור USB במכשיר הפרו הסרט מתנגן בצורה חלקה ללא תקלות.
האם התוצאה היא משחיקה בביצועי המעבד של הפרו?
אם לא, איזו סיבה יכולה להסביר את התופעה?
תודה מראש,
לא מצליח להתקין Xtreamering על Xtreamer Pro
אהלן!
קראתי את הכתבה המאוד עניינית שפירסמת בלינק הבא :
http://www.hometheater.co.il/p-1.articl ... reamer-Pro
ומאוד התרשמתי ! יישר כח !
בעקבות הכתבה, קניתי את ה Xtreamer Pro
באופן עקרוני הכל פועל כשורה, למעט הפונקציה של ה Xtreamering ( כרגע עם קושחה 2.7.1 - הכי חדישה )
ברגע שאני בוחר באופציה של Xtreamering , אני מובל למסך ראשוני שבו צריך להתקין את ה Xtreamering עצמו.
אני מאשר את ההורדה, ולאחר מכן את ההתקנה .
לאחר סיום ההתקנה ( אני מעריך שההתקנה מסתיימת ) אני מוקפץ בצורה אוטומטית למסך הראשי.
ברגע שאני בא להיכנס בשנית ל Xtreamering אני מקבל את אותו המסך של ההתקנה הראשונית .
לא משנה מה עשיתי, בין אם זה עדכון לקושחה שונה (2.7.0 ) או כיבוי והדלקה וכדומה , שום דבר לא עזר! , אני לא מצליח להפעיל את הפיצ'ר הזה.
חיפשתי ברשת, ומצאתי באתר של היצרן את " ההוראות " להתקנה ידנית של ה Xtreamering
http://forum.xtreamer.net/Support/quest ... treamering
אך עדיין ללא כל הצלחה.
האם יש רעיון איך לפתור את העניין ?
הפי'צר הזה מאפשר גישה ל youtube ,Picasa ושאר מאפיינים מעניינים.
אשמח לעזרה!
מעריך מאוד כל תשובה אשר תסייע לי
תודה מראש
Block156
קראתי את הכתבה המאוד עניינית שפירסמת בלינק הבא :
http://www.hometheater.co.il/p-1.articl ... reamer-Pro
ומאוד התרשמתי ! יישר כח !
בעקבות הכתבה, קניתי את ה Xtreamer Pro
באופן עקרוני הכל פועל כשורה, למעט הפונקציה של ה Xtreamering ( כרגע עם קושחה 2.7.1 - הכי חדישה )
ברגע שאני בוחר באופציה של Xtreamering , אני מובל למסך ראשוני שבו צריך להתקין את ה Xtreamering עצמו.
אני מאשר את ההורדה, ולאחר מכן את ההתקנה .
לאחר סיום ההתקנה ( אני מעריך שההתקנה מסתיימת ) אני מוקפץ בצורה אוטומטית למסך הראשי.
ברגע שאני בא להיכנס בשנית ל Xtreamering אני מקבל את אותו המסך של ההתקנה הראשונית .
לא משנה מה עשיתי, בין אם זה עדכון לקושחה שונה (2.7.0 ) או כיבוי והדלקה וכדומה , שום דבר לא עזר! , אני לא מצליח להפעיל את הפיצ'ר הזה.
חיפשתי ברשת, ומצאתי באתר של היצרן את " ההוראות " להתקנה ידנית של ה Xtreamering
http://forum.xtreamer.net/Support/quest ... treamering
אך עדיין ללא כל הצלחה.
האם יש רעיון איך לפתור את העניין ?
הפי'צר הזה מאפשר גישה ל youtube ,Picasa ושאר מאפיינים מעניינים.
אשמח לעזרה!
מעריך מאוד כל תשובה אשר תסייע לי
תודה מראש
Block156
-
- זה המסך שאני מגיע אליו שוב ושוב ( למרות שהתקנתי את זה איזה 4 פעמים כבר )
יש פיתרון!
פשוט להתחבר לדיסק הקשיח שנמצא בתוך ה XTREAMER
בתוך הדיסק אתה תמצא מספר תיקיות, אחת מהם בשם Scripts
בתוכה יש עוד תיקייה בשם Scripts , את כל התוכן שלה תעתיק לתוך התיקייה הראשית של ה Scripts
וזהו !
זה פתר!
"c:\scripts\scripts \" take all the files for here and move them to the root folder.
"c:\scripts\ "put the files here
בהצלחה
בתוך הדיסק אתה תמצא מספר תיקיות, אחת מהם בשם Scripts
בתוכה יש עוד תיקייה בשם Scripts , את כל התוכן שלה תעתיק לתוך התיקייה הראשית של ה Scripts
וזהו !
זה פתר!
"c:\scripts\scripts \" take all the files for here and move them to the root folder.
"c:\scripts\ "put the files here
בהצלחה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זהו סטרימר מצויין עבור כל קבצי ה- mkv וה- divx בחוץ, משמש אותי עד היום.
יש לציין כי לא קיים לסטרימר פתרון JukeBox יציב.
יש לציין כי לא קיים לסטרימר פתרון JukeBox יציב.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זה סטרימר בעל יכולות דומות, רק מארז אחר. אין כאן ממש שדרוג.
אם כבר יש רצון לשדרג, אז לכיוון סטרימר עם תמיכה ב- 3D (אם יש צורך ביכולות כאלו).
אם כבר יש רצון לשדרג, אז לכיוון סטרימר עם תמיכה ב- 3D (אם יש צורך ביכולות כאלו).