הגיע ה GPS... יש לי כמה שאלות...

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #281 

מנסיון שלי ושל המשפחה עם ה GPS - פשוט מעולה!!!

MrMoris - אם יש לך ברכב BT - אז הייתי הולך על המכשיר שיכול להתחבר למערכת ברכב.

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #282 

zovirax כתב:מנסיון שלי ושל המשפחה עם ה GPS - פשוט מעולה!!!

MrMoris - אם יש לך ברכב BT - אז הייתי הולך על המכשיר שיכול להתחבר למערכת ברכב.
...
מסתבר שהדגם עם הBT מגיע ללא חיבור AV, אז הזמנתי את הדגם בלי הבלוטוט ועם חיבור AV למקרה שאי פעם אני ארצה לחבר מצלמה...
מקווה שזה יגיע מהר ולא יהיו בעיות עם זה.

אתה חושב שהדגם עם הBT יכול לשדר את ההנחיות אל הדיבורית ברכב??
לא נראה לי. לדעתי המשמעות של GPS BT הוא שהGPS בעצמו הוא זה שמתפקד כדיבורית

tommy112
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 33
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

Re: כזה

שליחה #283 

jukin כתב:בדיוק
...
הייתי מעוניין לרכוש אותו ממך

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #284 

מסתבר שכל דגמי ה5" 800X480 אינם מגיעים עם AV-IN, מה שאפשרי זה BT.
מישהו יכול להמליץ לי על נרתיק חביב ולא שמן מדי לGPS?
חשבתי על זה
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWAX:IT
מה אתם קניתם?

richrach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2250
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #285 

אני קניתי בזמנו את זה:
http://cgi.ebay.com/Hard-CASE-BAG-POUCH ... 19c2208437
הוא מצויין, קשיח וקל. הדבר היחיד שמפריע לי הוא שהרשת בתוך הקייס לא ניתנת לסגירה, אבל זה ממש שולי.

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #286 

richrach כתב:אני קניתי בזמנו את זה:
http://cgi.ebay.com/Hard-CASE-BAG-POUCH ... 19c2208437
הוא מצויין, קשיח וקל. הדבר היחיד שמפריע לי הוא שהרשת בתוך הקייס לא ניתנת לסגירה, אבל זה ממש שולי.
...
נראה לי שהנרתיק הזה דומה למה שחשבתי לקנות. הבעיה שאני לא צריך את המקום איחסון לכבל חשמל, אני רוצה נרתיק דק שיכיל רק את הGPS וזהו. הGPS בעובי 13מ"מ...

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #287 

הגיע המכשיר ועובד מעולה.
מה שכן, חשבתי שהוא יעלה יותר מהר, לוקח לו זמן להעלות את התפריט הראשוני ואז עוד זמן כדי להעלות את PRIMO. אולי שזה בגלל הכמות הגדולה של המפות??
אולי אני צריך לעבור ל IGO8?
אני לא מצליח להיכנס למערכת ההפעלה של WIN CE. הפטנט של השש לחיצות בצד שמאל ועוד לחיצה בצד ימין לא עובד. ממש מבאס. ניסיתי לחבר אותו למחשב עם Active Sync אבל הוא לא מזהה אותו, כשמחברים אותו למחשב יש גישה לשני כוננים - זכרון הפלאש הפנימי ולכרטיס זכרון.
elminister כתב:
3)מה שהכי מפריע לי באופן אישי, למרות שניתן להכנס לממשק הwindows CE (6 X לחיצות על פינה שמאלית תחתונה ועוד לחיצה על פינה ימנית תחתונה) - לא הצלחתי להבין כיצד ניתן להתקין תוכנות נוספות (לדוגמה תוכנות לנייוט בשטח\מחשבונים שונים וכד').
במוצרים אחרים ראיתי בממשק אופציה לLauncher שנותן להתקין תוכנות ואז להפעיל אותם דרך הShell כאן שפוט לא הבנתי מה אמורים לעשות, זה חיסרון גדול עבורי היות ובניתי על הWin CE 6 להתקנה של תכנות נוספות.
התשובה שקיבלתי מהספק קצת מבלבלת:
hi ,
you can copy your navigation software in a micro sd card or internal memory to run it.
But you can not install other applications.

לא ברור לי מה זה אומר, אם אני מטעין את קבצי התוכנה (התקנה) על כרטיס SD איך אני בדיוק מתקין אותם, ולאחר מכן איך אני מריץ אותם, אודה לכם לעזרה אם אתם מבינים איך ניתן לפצח את זה
ELMINISTER
...
אני הבנתי שיכול להיות שמערכת ההפעלה יושבת על מחיצה מוגנת, ושכל השינויים נדרסים לאחר הפעלה מחדש. בשביל להתקין דברים, צריך להתקין אותם איכשהוא בתוך המחיצה המוגנת, התקנה מלאה כולל כתיבה לREG של מערכת ההפעלה.
מאוד חבל. גם אני חשבתי שיכול להיות נחמד להתקין עוד כמה דברים קטנים, במיוחד אחרי שהבנתי שרוב המכשירים שנמכרים בDX הם תוצרת YF ואפשר לעשות להם המון שידרוגים.

tommy112
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #288 

MrMoris כתב:הגיע המכשיר ועובד מעולה.
מה שכן, חשבתי שהוא יעלה יותר מהר, לוקח לו זמן להעלות את התפריט הראשוני ואז עוד זמן כדי להעלות את PRIMO. אולי שזה בגלל הכמות הגדולה של המפות??
אולי אני צריך לעבור ל IGO8?
אני לא מצליח להיכנס למערכת ההפעלה של WIN CE. הפטנט של השש לחיצות בצד שמאל ועוד לחיצה בצד ימין לא עובד. ממש מבאס. ניסיתי לחבר אותו למחשב עם Active Sync אבל הוא לא מזהה אותו, כשמחברים אותו למחשב יש גישה לשני כוננים - זכרון הפלאש הפנימי ולכרטיס זכרון.
elminister כתב:
3)מה שהכי מפריע לי באופן אישי, למרות שניתן להכנס לממשק הwindows CE (6 X לחיצות על פינה שמאלית תחתונה ועוד לחיצה על פינה ימנית תחתונה) - לא הצלחתי להבין כיצד ניתן להתקין תוכנות נוספות (לדוגמה תוכנות לנייוט בשטח\מחשבונים שונים וכד').
במוצרים אחרים ראיתי בממשק אופציה לLauncher שנותן להתקין תוכנות ואז להפעיל אותם דרך הShell כאן שפוט לא הבנתי מה אמורים לעשות, זה חיסרון גדול עבורי היות ובניתי על הWin CE 6 להתקנה של תכנות נוספות.
התשובה שקיבלתי מהספק קצת מבלבלת:
hi ,
you can copy your navigation software in a micro sd card or internal memory to run it.
But you can not install other applications.

לא ברור לי מה זה אומר, אם אני מטעין את קבצי התוכנה (התקנה) על כרטיס SD איך אני בדיוק מתקין אותם, ולאחר מכן איך אני מריץ אותם, אודה לכם לעזרה אם אתם מבינים איך ניתן לפצח את זה
ELMINISTER
...
אני הבנתי שיכול להיות שמערכת ההפעלה יושבת על מחיצה מוגנת, ושכל השינויים נדרסים לאחר הפעלה מחדש. בשביל להתקין דברים, צריך להתקין אותם איכשהוא בתוך המחיצה המוגנת, התקנה מלאה כולל כתיבה לREG של מערכת ההפעלה.
מאוד חבל. גם אני חשבתי שיכול להיות נחמד להתקין עוד כמה דברים קטנים, במיוחד אחרי שהבנתי שרוב המכשירים שנמכרים בDX הם תוצרת YF ואפשר לעשות להם המון שידרוגים.
...
ראשית שלום לכולם,
אתם מבינים במדובר במכשיר מובסס wince מצומצם, ולכן לא נצפה ממנו ליותר מידי..
1. אם אתה רוצה להתפתר מהתפריט שעולה לך בעת הפעלת המכשיר אתה יכול בקלות ע"י שינוי בREG.
2. השינויים באמת נדרסים ,עלה אם כן הם בוצעו במחיצה המוסתרת והלא מוגנת: ResidentFlash2 (מי שהוריד את התפריט שלי ועוד לא הבין אז שם משחילים אותו...) שם גם נמצא התפריט שהגיע מהיצרן.
3. אתה יכול להוסיף תוכנות ניווט וכד' וכל מה המתחשק לך, רק אתה צריך להם ירוצו מכרטיס הSD (ללא התקנה).
4.(ממולץ) - אם ברצונך להיכנס למערכת ההפעלה ללא ביצוע שיונוי בהגדרות- זה פשוט וקל.
הוראות:
א. פתח את פנקס הרישימות (במחשב כמובן)
ב. כתוב סתם שורה של מילים באנגלית.
ג. שמור את הקובץ כך: YFGo2CE.bld
בדגש על הסיומת bid.
לאחר מכאן העתק את הקובץ שהכנו לכרטיס הSD.
בצע ריסט למכישר.
והמכשיר יכנס ישר למערכת ההפעלה.
(עד שלא תמחוק את הקובץ מכרטיס הSD הוא תמיד יכנס למערכת ההפעלה.

מקווה שעזרתי
תומי

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #289 

tommy112 כתב: ראשית שלום לכולם,
אתם מבינים במדובר במכשיר מובסס wince מצומצם, ולכן לא נצפה ממנו ליותר מידי..
1. אם אתה רוצה להתפתר מהתפריט שעולה לך בעת הפעלת המכשיר אתה יכול בקלות ע"י שינוי בREG.
2. השינויים באמת נדרסים ,עלה אם כן הם בוצעו במחיצה המוסתרת והלא מוגנת: ResidentFlash2 (מי שהוריד את התפריט שלי ועוד לא הבין אז שם משחילים אותו...) שם גם נמצא התפריט שהגיע מהיצרן.
3. אתה יכול להוסיף תוכנות ניווט וכד' וכל מה המתחשק לך, רק אתה צריך להם ירוצו מכרטיס הSD (ללא התקנה).
4.(ממולץ) - אם ברצונך להיכנס למערכת ההפעלה ללא ביצוע שיונוי בהגדרות- זה פשוט וקל.
הוראות:
א. פתח את פנקס הרישימות (במחשב כמובן)
ב. כתוב סתם שורה של מילים באנגלית.
ג. שמור את הקובץ כך: YFGo2CE.bld
בדגש על הסיומת bid.
לאחר מכאן העתק את הקובץ שהכנו לכרטיס הSD.
בצע ריסט למכישר.
והמכשיר יכנס ישר למערכת ההפעלה.
(עד שלא תמחוק את הקובץ מכרטיס הSD הוא תמיד יכנס למערכת ההפעלה.

מקווה שעזרתי
תומי
...
המון תודה, אבל ההוראות שנתת פה מתאימות למכשירים של YF, אני לא חושב שהמכשיר שלי יוצר על ידם. ניסיתי את הטריק עם הקובץ, וכמו שחשבתי - הוא לא עבד.
בסוף הצלחתי להיכנס ידנית למערכת WINCE - צריך 6 לחיצות בצד שמאל למטה ואז לחיצה ארוכה על צד ימין למטה. זה לא תמיד עובד, צריך לנסות כמה וכמה פעמים.
לינק שנקרא MainMenu והוא מצביע על קובץ בשם \ResidentFlash\MyShell\\PVShell.exe
יש שם עוד לינק בשם PVEGPS שמצביע על \ResidentFlash\MyShell\\PVEGPS.exe
אחד מהם זה התפריט הראשי של המכשיר, לא זוכר מה השני עושה.
שמתי על כרטיס SD את TOTAL COMMANDER for CE והתקנתי אותו. הצלחתי למצוא את הResidentFlash2 שבתוכו יושבים הקבצים שהזכרתי למעלה (לא רואים אותו אבל כשהקשתי ידנית את הכתובת זה פתאום מצא אותו). לא הבנתי אם אפשר להחליף את הקבצים שם. העתקתי אותם לכונן SD, אין שם יותר מדי עם מה להתעסק...
לדעתי התפריט שלך לא יתאים למכשיר שלי, בגלל ההפרש ברזולוציות 800*480 לעומת 280*400 וגם אולי בגלל ההבדל ביצרנים.
יש לך QUE?

tommy112
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #290 

PVShell.exe הוא קובץ התפריט הראשי.
רק אם תקיש ידנית את הכתובת תוכל הליכנס לResidentFlash2 - שכן זו מחיצה מוסתרת.
התפריט שלי לא יתאים לך בגלל הרזולוציה , לא בגלל הבדל היצרנים.
יש ברשת גם תפריטים לרזולוציה שלך.
כן לי יש QUE

tamir_k
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #291 

שלום לכולם.

האם זה הדגם המדובר / המומלץ ?

אני מעוניין לבצע רכישה......

http://cgi.ebay.com/5-HD-800-480-GPS-Na ... 2a0bcc1821

Mash
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 627
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #292 

התעסקתי עם ההגדרות של ה GPS המדובר כמו של פותח השרשור עם ה IGO8, ועכשיו כאשר אני מנסה לנווט אני מקבל שגיאה של "מפות מבודדות" וזה יוצא.

עריכה:
הסתדרתי.

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #293 

tamir_k כתב:שלום לכולם.

האם זה הדגם המדובר / המומלץ ?

אני מעוניין לבצע רכישה......

http://cgi.ebay.com/5-HD-800-480-GPS-Na ... 2a0bcc1821
...
קניתי ממישהו אחר, הדגם נראה זהה. רק תשים לב שהמחיר לא כולל משלוח, שזה עוד 30 דולר.
יש לו מיליון דגמים שם, שרובם זהים, כאשר אותו דגם קיים גם כשהמחיר כולל משלוח, וכשהמחיר לא כולל משלוח. אולי זאת שיטה באביי, אבל אותי זה מעצבן.

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”