Firefox 4 beta 1
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
תודה על הטיפ.
אבל כבר עשיתי את זה בדרך שלי וזה עובד.
אבל כבר עשיתי את זה בדרך שלי וזה עובד.
תודה על הפרסום
היתה לי גרסה ניידת של פיירוקס עם הרבה תוספים ובתיקייה של הגרסה הניידת - FirefoxPortable\App היתה התיקייה Firefox שהיא הגרסה הישנה אז החלפתי שם את התיקייה הזאת בתיקייה firefox של הגרסה החדשה וזה פשוט מדהים איך שזה עובד כלכך טוב.. שהפעלתי את הפיירפוקס הנייד שוב הוא עלה בגרסה החדשה הזאת וכל התוספים, ההסטוריה , בעוגיות , הססמאות , ההגדרות של התוספים , ההגדרות של הדפדפן והמועדפים היו בו מהגרסה הקודמת
בקיצור יצרתי ממנה גרסה ניידת וכל התוספים שהיו לי קודם עובדים חוץ מכמה מאוד שימושיים(כמו התוסף לגלוש עם שלט של מחשב) אבל מצאתי לאחד מהם חלופה
היתה לי גרסה ניידת של פיירוקס עם הרבה תוספים ובתיקייה של הגרסה הניידת - FirefoxPortable\App היתה התיקייה Firefox שהיא הגרסה הישנה אז החלפתי שם את התיקייה הזאת בתיקייה firefox של הגרסה החדשה וזה פשוט מדהים איך שזה עובד כלכך טוב.. שהפעלתי את הפיירפוקס הנייד שוב הוא עלה בגרסה החדשה הזאת וכל התוספים, ההסטוריה , בעוגיות , הססמאות , ההגדרות של התוספים , ההגדרות של הדפדפן והמועדפים היו בו מהגרסה הקודמת
בקיצור יצרתי ממנה גרסה ניידת וכל התוספים שהיו לי קודם עובדים חוץ מכמה מאוד שימושיים(כמו התוסף לגלוש עם שלט של מחשב) אבל מצאתי לאחד מהם חלופה
נערך לאחרונה על ידי gil900 ב 10/07/2010 10:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
יפה מאוד!
אגב, יש דפדפן ממש מגניב של מוזילה (שיצא במקור לטלפונים ניידים), שנוח מאוד לטאבלטים או סתם אנשים שאוהבים לעבוד בעיקר עם העכבר,
הוא נקרא FENNEC והוא נסיוני מאוד, אבל עובד יציב
קישור
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/ ... .win32.zip
אין צורך בהתקנה, רק תפעילו בשביל להתרשם... הקונספט מגניב והגלילה, במשיכה עם העכבר מזכירה מאוד את הגלילה באייפון.
אגב, יש דפדפן ממש מגניב של מוזילה (שיצא במקור לטלפונים ניידים), שנוח מאוד לטאבלטים או סתם אנשים שאוהבים לעבוד בעיקר עם העכבר,
הוא נקרא FENNEC והוא נסיוני מאוד, אבל עובד יציב
קישור
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/ ... .win32.zip
אין צורך בהתקנה, רק תפעילו בשביל להתרשם... הקונספט מגניב והגלילה, במשיכה עם העכבר מזכירה מאוד את הגלילה באייפון.
אני חייב לציין שלאחרונה התעסקתי יותר מדי בניסיונות לתקן את הבעיית השמיעה באתר יוטיוב דרך פיירפוקס כאשר, הסרתי והתקנתי כמות מטורפת של תוכנות ודרייברים כאשר בסוף גיליתי שהבעיה נעוצה בדפדפן שאני משתמש וגירסתו ממש לא טובה [3.6.6] לא משנה מה ניסתי כל נסיונתי העלו חרס. אחרי התקנת פיירפוקס 4 בטא הצלחתי לראשונה לשמוע קצת מוזיקה באתר יוטיוב. אז מתי יוצאת גירסה רשמית?