חוות דעת והמלצות .......מבעלי רסיבר פיוניר PIONEER SC-LX82 .
-
9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
sufgi123sufgi123 כתב:ההגברה עוד תגיע
אין לי זמן בימים האלה להתעסק בזה, אני אפילו ללא סנטר ......
סנטר חשוב יותר כרגע מהגברה ........ תתחיל בחיפוש אחר סנטר איכותי כמה שיותר . ושיהיה פחות או יותר מותאם לקדמיים שלך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אני חולק עליך ידידי. לא יקרה כלום אם איציק ישמע סרטים על מצב של פנטום לעומת זאת ללא הגברה טובה הכל נשמע סתמי.9000es כתב:sufgi123sufgi123 כתב:ההגברה עוד תגיע
סנטר חשוב יותר כרגע מהגברה ........ תתחיל בחיפוש אחר סנטר איכותי כמה שיותר . ושיהיה פחות או יותר מותאם לקדמיים שלך ....
מה גם שחיפוש של סנטר מתאים עבורו יקח הרבה זמן בהנחה שהוא לא מעוניין לשים הרבה מאוד כסף על השולחן.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
-
9000es
- חבר במועדון 10K

danliordanlior כתב:אני חולק עליך ידידי. לא יקרה כלום אם איציק ישמע סרטים על מצב של פנטום לעומת זאת ללא הגברה טובה הכל נשמע סתמי.9000es כתב:sufgi123sufgi123 כתב:ההגברה עוד תגיע
סנטר חשוב יותר כרגע מהגברה ........ תתחיל בחיפוש אחר סנטר איכותי כמה שיותר . ושיהיה פחות או יותר מותאם לקדמיים שלך ....
מה גם שחיפוש של סנטר מתאים עבורו יקח הרבה זמן בהנחה שהוא לא מעוניין לשים הרבה מאוד כסף על השולחן....
הכל עניין של תקציב ...לפי מה שהבנתי ממנו .הוא לא מעניין להשקיע יותר מידי בהגברה .
למעשה יש לו אפשרות לרכוש מגבר סוני דגם SONY TA-N330ES ב 1500 ש"ח מגבר איכותי ביותר ספק כח טרואדיאלי . הספק של 2-110 RMS אתה מכיר את המגבר זה די מספיק .
- danlior
- חבר מכור קשה

בהחלט אופציה טובה לבדיקה 
הייתי ממליץ גם לבדוק את זה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=33694
מחיר מגוחך. פשוט חובה לכל מי שיש רסיבר ק"ב ורמקולים איכותיים.
מחיר מגוחך. פשוט חובה לכל מי שיש רסיבר ק"ב ורמקולים איכותיים.
-
9000es
- חבר במועדון 10K

danlior כתב:בהחלט אופציה טובה לבדיקה
מחיר מגוחך. פשוט חובה לכל מי שיש רסיבר ק"ב ורמקולים איכותיים....
danlior
טווח התדרים של הרוטל אינו מהמשובחים ביותר מ 15-100 אלף .
לעומת זאת הסוני טווח התדרים שלו מעולה מ 5-200 אלף . ובנוסף בחצי מחיר .
- danlior
- חבר מכור קשה

9000es
ללא ספק יש יתרונות לשני הכיוונים, הסוני מעט יותר איכותי ומוסיקלי אך הרוטל מתאים יותר לק"ב בגלל עתודות הכח שלו, זה שהוא שלושה ערוצים כך שיתן מענה גם לסנטר והסרטפיקציה של THX ULTRA 2
אל תשכח גם שאיציק הולך לחבר אותו ל-LX82 שרחוק מלתת מענה עד ה-100KHZ
ללא ספק יש יתרונות לשני הכיוונים, הסוני מעט יותר איכותי ומוסיקלי אך הרוטל מתאים יותר לק"ב בגלל עתודות הכח שלו, זה שהוא שלושה ערוצים כך שיתן מענה גם לסנטר והסרטפיקציה של THX ULTRA 2
אל תשכח גם שאיציק הולך לחבר אותו ל-LX82 שרחוק מלתת מענה עד ה-100KHZ
-
9000es
- חבר במועדון 10K

danliordanlior כתב:9000es
אל תשכח גם שאיציק הולך לחבר אותו ל-LX82 שרחוק מלתת מענה עד ה-100KHZ...
מעניין יהיה לשמוע את שתייהם . כדי להחליט . על כל מקרה אני לכיוון של הסוני היו לי 4 מגברים כאלה והם סופר איכותיים . בנוסף תג המחיר די סביר .1300 ש"ח
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
9000es כתב:danlior כתב:בהחלט אופציה טובה לבדיקה
מחיר מגוחך. פשוט חובה לכל מי שיש רסיבר ק"ב ורמקולים איכותיים....
danlior
טווח התדרים של הרוטל אינו מהמשובחים ביותר מ 15-100 אלף .
לעומת זאת הסוני טווח התדרים שלו מעולה מ 5-200 אלף . ובנוסף בחצי מחיר ....
למיטב ידיעתי, האוזן האנושית לא שומעת מעבר לתדרים של 20-20,000HZ .
אז מה רלוונטי יותר או פחות מהטווח הזה?
- danlior
- חבר מכור קשה

לגבי 200KHZ קטוני מלהשיב אבל לגבי 100KHZ - מומחים טוענים שכשמכשיר מפיק טווח של עד 100KHZ (עם הקלטה המכילה את המידע בטווח זה) הטווח שאנחנו כן שומעים ישמע טוב ואמיתי הרבה יותר מאשר דרך מכשיר הממצה את עצמו ב-20KHZ
סביב תאוריה זו סוני פיתחה את ה-SACD שלה.
סביב תאוריה זו סוני פיתחה את ה-SACD שלה.
-
9000es
- חבר במועדון 10K

danliordanlior כתב:לגבי 200KHZ קטוני מלהשיב אבל לגבי 100KHZ - מומחים טוענים שכשמכשיר מפיק טווח של עד 100KHZ (עם הקלטה המכילה את המידע בטווח זה) הטווח שאנחנו כן שומעים ישמע טוב ואמיתי הרבה יותר מאשר דרך מכשיר הממצה את עצמו ב-20KHZ
סביב תאוריה זו סוני פיתחה את ה-SACD שלה....
יש לסוני מגברים שמגיעים לטווח תדרים גם 300 ו 400 אלף .ותאמין לי שמעתי אותם וזה מורגש בלי שום בעיה .
- danlior
- חבר מכור קשה

אתה בזאת מועלה באופן רישמי ולאלתר לחזקת עטלף מצוי9000es כתב:danliordanlior כתב:לגבי 200KHZ קטוני מלהשיב אבל לגבי 100KHZ - מומחים טוענים שכשמכשיר מפיק טווח של עד 100KHZ (עם הקלטה המכילה את המידע בטווח זה) הטווח שאנחנו כן שומעים ישמע טוב ואמיתי הרבה יותר מאשר דרך מכשיר הממצה את עצמו ב-20KHZ
יש לסוני מגברים שמגיעים לטווח תדרים גם 300 ו 400 אלף .ותאמין לי שמעתי אותם וזה מורגש בלי שום בעיה ....
danlior כתב:אתה בזאת מועלה באופן רישמי ולאלתר לחזקת עטלף מצוי9000es כתב:danliordanlior כתב:לגבי 200KHZ קטוני מלהשיב אבל לגבי 100KHZ - מומחים טוענים שכשמכשיר מפיק טווח של עד 100KHZ (עם הקלטה המכילה את המידע בטווח זה) הטווח שאנחנו כן שומעים ישמע טוב ואמיתי הרבה יותר מאשר דרך מכשיר הממצה את עצמו ב-20KHZ
יש לסוני מגברים שמגיעים לטווח תדרים גם 300 ו 400 אלף .ותאמין לי שמעתי אותם וזה מורגש בלי שום בעיה .......
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
ברור לך שזה לא אנושי, נכון?9000es כתב:danliordanlior כתב:לגבי 200KHZ קטוני מלהשיב אבל לגבי 100KHZ - מומחים טוענים שכשמכשיר מפיק טווח של עד 100KHZ (עם הקלטה המכילה את המידע בטווח זה) הטווח שאנחנו כן שומעים ישמע טוב ואמיתי הרבה יותר מאשר דרך מכשיר הממצה את עצמו ב-20KHZ
יש לסוני מגברים שמגיעים לטווח תדרים גם 300 ו 400 אלף .ותאמין לי שמעתי אותם וזה מורגש בלי שום בעיה ....
-
9000es
- חבר במועדון 10K

טלHD
תחום התדרים ..... הוא נושא די מורכב . זה שהאוזן האנושית לא מסוגלת לשמוע תדר מעל 20000 זה נכון . וזה לגבי הגבוהים .
תחום התדרים זה כמו נפח של ראות של אדם .
כל רמקול יש לו תכונות אחרות . יש רמקולים שנפתחים מ 10w ויש גם מ 50w לכן ככל שתחום התדרים יהיה רחב יותר . כך יהיה יותר נפח ועומק לבאס.
והנמוכים יהיו טובים יותר. וזה החלק הכי חשוב בהגברה .
לכן כיום מרבית הרסיברים כבר מגיעים ל 100000 . וזה כבר שיפןר די משמעותי . רק לאחר שאתה שומע את שתי המגברים אחת ליד השנייה אתה מבין מהו ההבדל .
יום טוב .
תחום התדרים ..... הוא נושא די מורכב . זה שהאוזן האנושית לא מסוגלת לשמוע תדר מעל 20000 זה נכון . וזה לגבי הגבוהים .
תחום התדרים זה כמו נפח של ראות של אדם .
כל רמקול יש לו תכונות אחרות . יש רמקולים שנפתחים מ 10w ויש גם מ 50w לכן ככל שתחום התדרים יהיה רחב יותר . כך יהיה יותר נפח ועומק לבאס.
והנמוכים יהיו טובים יותר. וזה החלק הכי חשוב בהגברה .
לכן כיום מרבית הרסיברים כבר מגיעים ל 100000 . וזה כבר שיפןר די משמעותי . רק לאחר שאתה שומע את שתי המגברים אחת ליד השנייה אתה מבין מהו ההבדל .
יום טוב .
אני חושב שמה שגרם לך לחשוב שאתה שומע את התדרים הגבוהים הוא הבמה הרחבה שהיתה למגבר שנתנה לך תחושה שאתה עטלף אבל למעשה שמעתה את רק את תחום התדרים שהאוזן שלך יכולה לקלוט. איזה מגבר שמעתה?9000es כתב:danlior
שתשמע מגבר שמגיע לתחום תדר כמו שציינתי . תאמין לי שאני לא אהיה העטלף המצוי היחידי ....
-
9000es
- חבר במועדון 10K

zeev78zeev78 כתב:אני חושב שמה שגרם לך לחשוב שאתה שומע את התדרים הגבוהים הוא הבמה הרחבה שהיתה למגבר שנתנה לך תחושה שאתה עטלף אבל למעשה שמעתה את רק את תחום התדרים שהאוזן שלך יכולה לקלוט. איזה מגבר שמעתה?9000es כתב:danlior
שתשמע מגבר שמגיע לתחום תדר כמו שציינתי . תאמין לי שאני לא אהיה העטלף המצוי היחידי .......
מגבר סוני SONY TA-N80ES שאתה מתחבר למגבר כזה קשה לך לאחר מכן לשמוע מגבר אחר .
אחרי זה כולם יהיו עטלפים .