3D - לא בשבילי..
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ידוע - וכבר הורדתי - רק כמו שגם אתה גילית - חייבים מסך 3D או מקרן 3D
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

זה בחנות הPSN.
יש לי גם משחק שקניתי שיש לו עדכון ל3D - פיין - PAIN.
יש לי גם משחק שקניתי שיש לו עדכון ל3D - פיין - PAIN.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

בוודאי שיש פה בשורה.
בניגוד לHD - שזה אנשים עד היום לא מבינים על מה אנחנו מדברים
תלת מימד זה מאוד פשוט - או שרואים או שלא רואים.
בניגוד לHD - שזה אנשים עד היום לא מבינים על מה אנחנו מדברים
תלת מימד זה מאוד פשוט - או שרואים או שלא רואים.
חברים יקרים ,
צר לי אולי להיות זה שמקלקל לכם את החגיגה אבל נראה לי שאתם פשוט טועים ומטעים.
איני יודע לכמה ממכם כאן שקוטלים לגמרי את עניין התלת מימד ( שלמעשה ממש בחיתוליו עדיין ) יצא
לחוות ולבחון את העניין לעומק בבית . אני בכל אופן כבר ימים ארוכים בביתי עם מסך מטורף שמלהיב אותי
מחדש בכל פעם שאני מדליק אותו !! ( SAMSUNG C8000 )
חווית התלת מימד פשוט מדהימה לדעתי וגם לדעת כל מי שיצא לי להדגים לו. התגובות היו נלהבות מאוד בלשון
המעטה . לאף אחד לא היו "סחרחורות" , "כאבי ראש", "בחילות" או "הקאות" כפי שחוויות האימה מתוארות כאן....
הוספת תחושת העומק במסך משדרגת את הצפיה עשרות מונים ובהחלט מעשירה משמעותית את ההנאה מהתכנים.
אמנם כרגע יש רק סרט אחד בבלו ריי בתלת מימד אבל כבר אחד נוסף בדרך אלי ובנוסף אני משתמש המון בהמרה
מ2D ל3D שבתכנים מסוימים מעניקה חוויה נהדרת .
צריך לזכור ששיטת ה3D בבית שונה לגמרי מזאת בבתי הקולנוע ( משקפיים פסיביות לעומת אקטיביות בבית )
ולא בטוח שכל מי ש"ברח" מהסרט בקולנוע יעשה זאת גם שיצפה במערכת ביתית. בל נשכח שהסרט אווטאר המצליח
בכל הזמנים לא הצליח בגלל שהיה סרט מוצלח כל כך אלא בגלל חווית ה3D הנהדרת שלו .
אני בהחלט חושב שזה יתפוס ובגדול וכנראה שלא רק אני אם לוקחים בחשבון את העובדה שבחו"ל מסכי ה3D נחטפים
כמו לחמניות טריות ובכמויות גדולות.
לנסות ולהספיד את הטכנולוגיה הזאת עוד לפני שהתחילה כפי שאחדים עושים כאן לדעתי זה קצת יומרני ומנותק
מהמציאות.
צר לי אולי להיות זה שמקלקל לכם את החגיגה אבל נראה לי שאתם פשוט טועים ומטעים.
איני יודע לכמה ממכם כאן שקוטלים לגמרי את עניין התלת מימד ( שלמעשה ממש בחיתוליו עדיין ) יצא
לחוות ולבחון את העניין לעומק בבית . אני בכל אופן כבר ימים ארוכים בביתי עם מסך מטורף שמלהיב אותי
מחדש בכל פעם שאני מדליק אותו !! ( SAMSUNG C8000 )
חווית התלת מימד פשוט מדהימה לדעתי וגם לדעת כל מי שיצא לי להדגים לו. התגובות היו נלהבות מאוד בלשון
המעטה . לאף אחד לא היו "סחרחורות" , "כאבי ראש", "בחילות" או "הקאות" כפי שחוויות האימה מתוארות כאן....
הוספת תחושת העומק במסך משדרגת את הצפיה עשרות מונים ובהחלט מעשירה משמעותית את ההנאה מהתכנים.
אמנם כרגע יש רק סרט אחד בבלו ריי בתלת מימד אבל כבר אחד נוסף בדרך אלי ובנוסף אני משתמש המון בהמרה
מ2D ל3D שבתכנים מסוימים מעניקה חוויה נהדרת .
צריך לזכור ששיטת ה3D בבית שונה לגמרי מזאת בבתי הקולנוע ( משקפיים פסיביות לעומת אקטיביות בבית )
ולא בטוח שכל מי ש"ברח" מהסרט בקולנוע יעשה זאת גם שיצפה במערכת ביתית. בל נשכח שהסרט אווטאר המצליח
בכל הזמנים לא הצליח בגלל שהיה סרט מוצלח כל כך אלא בגלל חווית ה3D הנהדרת שלו .
אני בהחלט חושב שזה יתפוס ובגדול וכנראה שלא רק אני אם לוקחים בחשבון את העובדה שבחו"ל מסכי ה3D נחטפים
כמו לחמניות טריות ובכמויות גדולות.
לנסות ולהספיד את הטכנולוגיה הזאת עוד לפני שהתחילה כפי שאחדים עושים כאן לדעתי זה קצת יומרני ומנותק
מהמציאות.
להגיד שהטכנולוגיה לא התחילה זה לא הכי מדוייק,
מה גם שאף אחד לא מתיימר להרוג את הטכנולוגיה וגם לא יכול כלכך..
בסה"כ החוויה כפי שהיא מועברת בקולנוע לחלקנו היא פשוט גרועה ביותר וזה לשכעצמו יכול לסכן את הפופולריות של ה 3D.
מצד שני ישנה גם את תופעת העדר (ע"ע אייפון 4..) ולדעתי במיוחד הדבר נכון כאן כאשר אין בכלל כותרים ואנשים רצים לקנות את הדבר הזה כמו משוגעים.
אז רצים לקנות..
אני עדיין מחכה שיעבור לי הכאב ראש, כבר יומיים אחרי הסרט
מה גם שאף אחד לא מתיימר להרוג את הטכנולוגיה וגם לא יכול כלכך..
בסה"כ החוויה כפי שהיא מועברת בקולנוע לחלקנו היא פשוט גרועה ביותר וזה לשכעצמו יכול לסכן את הפופולריות של ה 3D.
מצד שני ישנה גם את תופעת העדר (ע"ע אייפון 4..) ולדעתי במיוחד הדבר נכון כאן כאשר אין בכלל כותרים ואנשים רצים לקנות את הדבר הזה כמו משוגעים.
אז רצים לקנות..
אני עדיין מחכה שיעבור לי הכאב ראש, כבר יומיים אחרי הסרט