זה היה צפוי: סרט למבוגרים מבוסס על Avatar
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מה אגיד לכם, יש אין ספור spoofing שיצאו על סרטים מוכרים וסדרות טלביזיה. אף אחד מהם לא ממש מעניין ואני לא מצפה שתרוצו להוריד את This ain't Glee או This ain't I dream of Jenny.
המקרה של Avatar אולי קצת שונה כי זה במקור סרט גרוע שהצליח בזכות החוויה ב 3D והגרפיקה הממוחשבת אבל גם כן, סרטי פורנו ב 3D כבר ראינו וזו לא ממש חוויה מכוננת (לדעתי).
המקרה של Avatar אולי קצת שונה כי זה במקור סרט גרוע שהצליח בזכות החוויה ב 3D והגרפיקה הממוחשבת אבל גם כן, סרטי פורנו ב 3D כבר ראינו וזו לא ממש חוויה מכוננת (לדעתי).
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
איפה כבר ראית סרט פורנו ב 3D?Catskinner כתב: סרטי פורנו ב 3D כבר ראינו וזו לא ממש חוויה מכוננת (לדעתי)....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש. אם תהיה לך מוטיבציה לחפש אני מבטיח לך שתמצא. היה לפני כשנתיים מספר סרטים בפורמט 3D ששוחררו ברשת ויש גם היום מספר אתרים שמפיצים סרטים בתשלום ב 3D. מי שבאמת צריך לדעת זה זיו והוא בטוח יוכל לתת לך את הכיוון הראשוני.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אם כך צריך להוסיף לזיו עוד משהו בטייטל שלו באתר...Catskinner כתב:יש. אם תהיה לך מוטיבציה לחפש אני מבטיח לך שתמצא. היה לפני כשנתיים מספר סרטים בפורמט 3D ששוחררו ברשת ויש גם היום מספר אתרים שמפיצים סרטים בתשלום ב 3D. מי שבאמת צריך לדעת זה זיו והוא בטוח יוכל לתת לך את הכיוון הראשוני....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46360
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים