מה זה בעצם מקלט טלויזיה?
-
eliil1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
לא מבין בטלויזיות, וראיתי באיזה מאמר שאם מבטלים את אופציית הקליטה בטלוויזיה אז יש פטור מתשלום אגרת טלויזיה. איך לעשות את זה ?
והאם אני אוכל להחזיר את האופציה הנ"ל לאחר מכן?
תודה.
והאם אני אוכל להחזיר את האופציה הנ"ל לאחר מכן?
תודה.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
זו שאלה אמיתית?
מקלט טלזיה = טלויזה.
מקלט טלזיה = טלויזה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
eliil1
-
- חבר שרק התחיל

חשבתי שזה איזה רכיב שנמצא בטלויזיה שניתן להסיר או...
המחשב לא יכול להיחשב כמקלט טלויזיה? הרי כן אפשר לעשות שהוא יקלוט ערוצים,באמצעות כרטיס טלויזיה למשל ...?
ואיך בעצם אפשר לקבל פטור מתשלום אגרת טלויזיה? פשוט להוציא את כל הטלויזיות מהבית?
המחשב לא יכול להיחשב כמקלט טלויזיה? הרי כן אפשר לעשות שהוא יקלוט ערוצים,באמצעות כרטיס טלויזיה למשל ...?
ואיך בעצם אפשר לקבל פטור מתשלום אגרת טלויזיה? פשוט להוציא את כל הטלויזיות מהבית?
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

כן
-
eliil1
-
- חבר שרק התחיל

תודה.
אחרי שהם באים לבדוק כי אין באמת שום טלויזיה בבית ,אני יכול להחזיר את הטלויזיה לבית או שיש להם דרך לראות שאני קולט שידורים (אנגולי , לא יס ולא הוט) ?
אחרי שהם באים לבדוק כי אין באמת שום טלויזיה בבית ,אני יכול להחזיר את הטלויזיה לבית או שיש להם דרך לראות שאני קולט שידורים (אנגולי , לא יס ולא הוט) ?
- ZiggyMan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2833
במכשיר טלוויזיה יש מעגל טיונר האחראי על קליטת שידורי RF. ניטרול של המעגל בצורה כלשהי יחד עם אישור מעבדה/הצהרה, יכול להוות עילה לפטור מתשלום אגרה. ניתן לנטרל את המעגל בצורה סופית סופנית, וניתן גם בצורה שהוא יהיה ניתן לשימוש עתידי ע"י החזרת המצב לקדמותו.
-
eliil1
-
- חבר שרק התחיל

אני קראתי כי זה לא תמיד עובד, וצריך לעבור הרבה בירוקרטיות ומשפטים כדי את הפטור בשיטה שציינת.
האם יש לך ניסיון בזה? אתה עשית את מה שהצעת?
ואיזה אני יכול למצוא מעבדה/טכנאי כזה שינטרל את המעגל הזה ?
תודה!
האם יש לך ניסיון בזה? אתה עשית את מה שהצעת?
ואיזה אני יכול למצוא מעבדה/טכנאי כזה שינטרל את המעגל הזה ?
תודה!
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

נו מה אתה רציני? להרוס TV בשביל לא לשלם אגרה?
לא יותר פשוט להוציא אותה מהבית?
לא יותר פשוט להוציא אותה מהבית?
-
eliil1
-
- חבר שרק התחיל

הטלויזיה די גדולה ואין לנו מחסן, לא יודע איפה לשים אותה..
בכל מקרה, נגיד והוצאתי את הטלויזיה. איך אני יודע מתי יבואו , ואם בכלל יבואו הביקורת לראות אם אכן אין טלויזיה? או שאני צריך לחכות ככה ולשבת בלי טלויזיה בלי סוף ?
בכל מקרה, נגיד והוצאתי את הטלויזיה. איך אני יודע מתי יבואו , ואם בכלל יבואו הביקורת לראות אם אכן אין טלויזיה? או שאני צריך לחכות ככה ולשבת בלי טלויזיה בלי סוף ?