הוספת מגבר סטריאו + DAC למערכת
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
HazooM
לא ניגרר שוב לויכוח הישן של קבוצת מחיר כאינדקציה לאיכות. רק אומר שרמקולים של $1000 לא ראויים להגברה הטובה הרבה יותר מזו של הימאהה 3900 ולראיה המקרה שלפנינו.
ולגבי ה-MF5.5 אף על פי שבחרתי במגבר אחר אומר שרבים אומרים וגם לדעתי הוא נשמע מעולה למחירו בחו"ל ($2500) ואף עולה על מגברים רבים היקרים ממנו בהרבה. הוא ראוי לרמקולים טובים הרבה יותר מאילו של RINO
לא ניגרר שוב לויכוח הישן של קבוצת מחיר כאינדקציה לאיכות. רק אומר שרמקולים של $1000 לא ראויים להגברה הטובה הרבה יותר מזו של הימאהה 3900 ולראיה המקרה שלפנינו.
ולגבי ה-MF5.5 אף על פי שבחרתי במגבר אחר אומר שרבים אומרים וגם לדעתי הוא נשמע מעולה למחירו בחו"ל ($2500) ואף עולה על מגברים רבים היקרים ממנו בהרבה. הוא ראוי לרמקולים טובים הרבה יותר מאילו של RINO
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
-
Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
איזה מצחיקים כולכם , מה שאתם רואים זה נתונים על הנייר,
כל מי שמכיר polk audio Rti12 שירים יד,
לכל המצהירים על יחס רמקולים למגבר יש לכם בכלל נסיון עם רמקולים כאילו או שהכל זה bazzwords....?
ה MF נשמע לא פחות ממדהים עם ה Polk וביחוד לאחר שהחלפתי את הכבילה בעזרתו האדיבה של חברי היקר איציק (9000ES)
בכל מקרה כולכם מוזמנים לשמוע ולא להאמין .... הרמקולים נשארים יחד עם ה MF ואני מאוד מרוצה מהתוצאה,
תודה לכל העוזרים ובמיוחד לאוזניים שלי
שבוע טוב,
לכל המצהירים על יחס רמקולים למגבר יש לכם בכלל נסיון עם רמקולים כאילו או שהכל זה bazzwords....?
ה MF נשמע לא פחות ממדהים עם ה Polk וביחוד לאחר שהחלפתי את הכבילה בעזרתו האדיבה של חברי היקר איציק (9000ES)
בכל מקרה כולכם מוזמנים לשמוע ולא להאמין .... הרמקולים נשארים יחד עם ה MF ואני מאוד מרוצה מהתוצאה,
תודה לכל העוזרים ובמיוחד לאוזניים שלי
שבוע טוב,
- danlior
- חבר מכור קשה

אתה צודק, על כולנו לשכוח כל מה שלמדנו וכל מה שאנחנו יודעים על אודיו, מהיום השידוך הכי טוב למגבר של $2,500 זה רמקול שעולה $400:
http://www.google.com/products/catalog? ... CBEQ8wIwAg#
מזל שלא שילמת עבורו $50,000 בארץ כי אז היית טוען שיש לשדך לו הגברה של מארק לוינסון.
http://www.google.com/products/catalog? ... CBEQ8wIwAg#
מזל שלא שילמת עבורו $50,000 בארץ כי אז היית טוען שיש לשדך לו הגברה של מארק לוינסון.
-
Rino
- חבר מכור קשה

danlior , ידידי היקר , ציניות לחוד ומציאות לחוד,
אני מכבד את הידע שלך ואת הנסיון שצברת בתחום
אבל עדיין לא האזנת לרמקולים המדוברים כדי לעמוד על טיבם ואיכותם,
אני שמח על הבחירה שלי ונהנה מכל רגע
ובהזדמנות זו אני רוצה גם להודות לך על היעוץ
אני שמח על הבחירה שלי ונהנה מכל רגע
ובהזדמנות זו אני רוצה גם להודות לך על היעוץ
- danlior
- חבר מכור קשה

בשמחה ידידי, שמח שבסוף החלטת להישאר עם ה-MF.Rino כתב:danlior , ידידי היקר , ציניות לחוד ומציאות לחוד,
אני שמח על הבחירה שלי ונהנה מכל רגע![]()
ובהזדמנות זו אני רוצה גם להודות לך על היעוץ...
לגבי הרמקולים, אולי לא האזנתי לדגם הספציפי הזה אך את החברה אני מכיר היטב ומעולם לא קם ברחבי העולם מישהו שהזכיר אותם כרמקולי פלא הנישמעים טוב יותר מרמקולים העולים פי ארבע מהם. הם נחשבים לרמקולים מוצלחים למחירם אך לא יותר מכך.
אני מבין שאולי קשה לך לבלוע שקנית ב-13,000 ש"ח רמקולים העולים בחו"ל רק $800 אך לצערי במקום לראות זאת כטעות של מתחיל, אתה מתחפר בעמדתך ודבק בכך שיש לך רמקולי פלא. אז זהו, שלא.
לאחר שתתרגל מעט, אייעץ לך בחום להכניס הביתה לנסיון זוג רמקולים בעלות דומה של המגבר שלך, רמקולים כמובן שיהיו לטעמך ואז נדבר שוב
ובנתיים, מה שבטוח, עם המגבר שיחקת אותה ובגדול
rinoRino כתב:איזה מצחיקים כולכם , מה שאתם רואים זה נתונים על הנייר,
ה MF נשמע לא פחות ממדהים עם ה Polk וביחוד לאחר שהחלפתי את הכבילה בעזרתו האדיבה של חברי היקר איציק (9000ES)![]()
תודה לכל העוזרים ובמיוחד לאוזניים שלי![]()
שבוע טוב,...
תתחדש
יפה שגילית בכל זאת הבדל בהגברה בין הרסיבר למגבר,המגבר הזה מדהים
תנסה פעם לשמוע אותו אם רמקולים אחרים ואז תבין מה באמת יש לך ביד.
ההמלצה בפורומים היא בדרך כלל לשדך אותו אם B&W.
ד.א מה שינית בכבילה שזה שיפר כל כך את הסאונד של המגבר?
רוני
-
Rino
- חבר מכור קשה

תודהרוניקינג כתב:rinoRino כתב:איזה מצחיקים כולכם , מה שאתם רואים זה נתונים על הנייר,
ה MF נשמע לא פחות ממדהים עם ה Polk וביחוד לאחר שהחלפתי את הכבילה בעזרתו האדיבה של חברי היקר איציק (9000ES)![]()
תודה לכל העוזרים ובמיוחד לאוזניים שלי![]()
שבוע טוב,...
תתחדש![]()
יפה שגילית בכל זאת הבדל בהגברה בין הרסיבר למגבר,המגבר הזה מדהים![]()
תנסה פעם לשמוע אותו אם רמקולים אחרים ואז תבין מה באמת יש לך ביד.
ההמלצה בפורומים היא בדרך כלל לשדך אותו אם B&W.
ד.א מה שינית בכבילה שזה שיפר כל כך את הסאונד של המגבר?...
הכבלים הם של van den hul , השיפור הוא מדהים...
סביר להניח שביום מן הימים אני אבחן רמקולים אחרים אבל כרגע אני ממש לא חושב על זה כי אני מאוד מרוצה מהם לצרכים שלי,
יום טוב,
danlior - לפי מה שאתה אומר, מחיר זו אינדיקציה לרמת ביצועים. תודה לאל שזה לא עובד ככה.
- danlior
- חבר מכור קשה

לא יודע על מה אתה מדבר אבל הסטודיו 100 עולים הרבה, הרבה יותר מ-$400 רמקול. זה שלדעתי הם נישמעים רע למחירם כי בארץ הם מתומחרים באופן לא הוגן, זה נושא אחר לדיוןyarino כתב:danlior
גם על ה Paradigm Studio 100 כתבת בזמנו שמשדכים להם רסיברים של ימאהה כשרבים בעולם משדכים להם מגברים בסדר גודל של ה MF.
יכול מאוד להיות שהמדד שלך זה סטריאו סטאר שעושה כך....
נערך לאחרונה על ידי danlior ב 27/06/2010 14:19, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- danlior
- חבר מכור קשה

עובד, עובד יקירי - התאמת עלות הרכיבים זה לזה ותיקצוב נכון של כל הרכיבים כשבונים מערכת זה השלב הראשון והחשוב ביותר.HazooM כתב:danlior - לפי מה שאתה אומר, מחיר זו אינדיקציה לרמת ביצועים. תודה לאל שזה לא עובד ככה....
לא אכנס שוב לויכוח עתיק היומין רק אומר שלמרות שיש הרבה מאוד מוצרי אודיו יקרים הנישמעים רע למחירם ומוצרי אודיו הנישמעים מעולה למחירם, עדיין אם תמצא את הרכיב שנשמע לך הכי טוב למחירו על מנת למצוא רכיב טוב יותר תאלץ לחפש רכיב יקר יותר ועם עובדה זו לא ניתן להתווכח.