דגם- WL537
האם מומלץ להגדיר לפי המדריך הבא:
http://www.google.co.il/url?sa=t&source ... Jj1dMqX9Lg
חיבור נתב חדש - 3COM
-
richrach
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2250
-
richrach
-
- חבר ותיק

- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
במדריך הזה מוסבר רק איך להגדיר סיסמא ל-wireless. במידה וזה דבר היחידי שאתה רוצה להגדיר, אז זה בסדר
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
1. תחליף את סיסמת הכניסה לנתב (היכן שבדרך כלל ברירת המחדל היא admin/ admin), לסיסמה קצת יותר מורכבת.
2. במדריך שצירפת מוסבר לקבוע הצפנת WEP לרשת האלחוטית- שאינה מומלצת כלל. זאת ההצפנה הבסיסית ביותר, ומומלץ לבחור במקומה הצפנה מתקדמת יותר כמו WPA2, ולקבוע לה מפתח (סיסמה) ארוך ומורכב.
3. מנסיוני עם נתבים של 3COM הם קלים להגדרה, הממשק מאוד אינטואיטיבי ובכל שלב יש אפשרות להעזר בכפתור Help בצד, שמסביר איך להגדיר.
בהצלחה.
2. במדריך שצירפת מוסבר לקבוע הצפנת WEP לרשת האלחוטית- שאינה מומלצת כלל. זאת ההצפנה הבסיסית ביותר, ומומלץ לבחור במקומה הצפנה מתקדמת יותר כמו WPA2, ולקבוע לה מפתח (סיסמה) ארוך ומורכב.
3. מנסיוני עם נתבים של 3COM הם קלים להגדרה, הממשק מאוד אינטואיטיבי ובכל שלב יש אפשרות להעזר בכפתור Help בצד, שמסביר איך להגדיר.
בהצלחה.
-
richrach
-
- חבר ותיק

תודה רבה, זה פחות או יותר מה ששאלתי, אם מומלץ לקבוע הצפנת WEP או משהו אחר כי אני לא מבין בזה כ"כ.
איזה עוד דברים מומלץ להגדיר ולשנות בנתב מלבד סוג ההצפנה ושינוי סיסמאת כניסה?
איזה עוד דברים מומלץ להגדיר ולשנות בנתב מלבד סוג ההצפנה ושינוי סיסמאת כניסה?
-
richrach
-
- חבר ותיק

נתקלתי במשפט הבא:
WPA2 is generally not compatible with small, standalone devices like game consoles, MP3 players, phones, and cameras.
אם אני מגדיר הצפנת WPA2 אני אוכל להתחבר עם האייפון?
WPA2 is generally not compatible with small, standalone devices like game consoles, MP3 players, phones, and cameras.
אם אני מגדיר הצפנת WPA2 אני אוכל להתחבר עם האייפון?
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
מעולם לא ניסיתי להתחבר לנתב עם מכשיר שהוא לא מחשב נייד / נייח, כך שאיני יודע. יתכן שקיבלת את ההערה הנ"ל משום שמכשירים ניידים כגון אייפון וכו' (כל מה שאינו מחשב), אולי אינם תומכים בפרוטוקול אבטחה/ הצפנה מסוג WPA2.
אם לא תנסה לא תדע, אך להשאר עם הצפנת WEP לא מומלץ בכל מקרה.
אם לא תנסה לא תדע, אך להשאר עם הצפנת WEP לא מומלץ בכל מקרה.