איך אפשר לשנות IP דרך ראוטר ללא חייגן?
כל מי שמכיר את פרוטוקול DHCP יודע שזה ממש לא הזוי. נניח שקיבלת IP סטאטי מספק האינטרנט שלך (שיהיה ברור - זה משהו שבבזק יעלה לך כסף...) איך בדיוק אתה חושב שמזהים מי אתה כשאתה עולה? לפי ה MAC..mp3lll כתב:כל הדיון הזה הוא אי דיוק.
הוא ממציא כתובת MAC בשביל להחליף IP הזוי....
הנציג אמר לי שבכל פעם שאני משנה MAC ומחליף אייפי אחרי כמה ימים או שעות יופיע לי חלון שמבקש שם משתמש וסיסמה במקום החייגן שהראוטר התחבר דרכו כל הזמן ועכשיו בוטל ולא יתן לי לגלוש עד אשר אני אקליד אותם.
האם זה נורמאלי? האם יש דרך לבטל את זה?
האם זה נורמאלי? האם יש דרך לבטל את זה?
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
MAC - כתובת MAC, מספר שקיים בכל רכיב חומרה שמתחבר לרשת. אמור להיות ייחודי אבל ניתן לזיוף בקלות.
IP - כתובת IP כאשר IP=Internet Protocol, כתובת של מחשב או רכיב תקשורת ומאפשרת לזהות אותו ולגשת אליו בתוך הרשת שאליה הוא שייך.
DHCP - שרת Dynamic Host Configuration Protocol, הוא מקצה כתובות IP למחשבים שונים ברשת.
DD-WRT/Tomato - קושחות צד שלישי עבור נתבים.
WAN - לרוב הכוונה לרשת האינטרנט העולמית, Wide area network. כתובת WAN של נתב היא הכתובת שדרכה ניתן לגשת אליו מכל מחשב אחר בעולם שמחובר לאינטרנט.
LAN - רשת ביתית, Local Area Network. כתובת LAN של נתב היא הכתובת שלו בתוך רשת המחשבים שמחוברים אליו ורק הם יכולים לגשת אליו באמצעות כתובת זו.
זהו פחות או יותר, יכול להיות שיש כאן כאלו שמבינים יותר ממני ויוכלו לדייק קצת יותר.
יש עוד משהו שלא הבנת ולא הסברתי?
IP - כתובת IP כאשר IP=Internet Protocol, כתובת של מחשב או רכיב תקשורת ומאפשרת לזהות אותו ולגשת אליו בתוך הרשת שאליה הוא שייך.
DHCP - שרת Dynamic Host Configuration Protocol, הוא מקצה כתובות IP למחשבים שונים ברשת.
DD-WRT/Tomato - קושחות צד שלישי עבור נתבים.
WAN - לרוב הכוונה לרשת האינטרנט העולמית, Wide area network. כתובת WAN של נתב היא הכתובת שדרכה ניתן לגשת אליו מכל מחשב אחר בעולם שמחובר לאינטרנט.
LAN - רשת ביתית, Local Area Network. כתובת LAN של נתב היא הכתובת שלו בתוך רשת המחשבים שמחוברים אליו ורק הם יכולים לגשת אליו באמצעות כתובת זו.
זהו פחות או יותר, יכול להיות שיש כאן כאלו שמבינים יותר ממני ויוכלו לדייק קצת יותר.
יש עוד משהו שלא הבנת ולא הסברתי?