vs HOT vs YES vs DTT לויין - השוואה רצינית

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #61 

TZAHI10 כתב:עברתי מהוט לYES אתמול ואני יכול להגיד באופן ודאי שבHD רואים יותר טוב, בהוט בכל ערוצי הHD הייתה לי גם בעיה של הפרעות שהם לא הצליחו לתקן ומישהו לא וידיאופיל היה חושב שככה זה צריך להיות. מבחינתי בHD יש שיפור ניכר. בערוצי SD אני מרגיש שרואים קצת פחות טוב מהוט.
כשאני רואה ערוץ 2 למשל אז הסמל של הערוץ לא לגמרי חד, סביבו יש קווי מתאר נוספים או מן נקודות כאלה.. כולל כתוביות.
אני לא יודע אם בעיית האיכות שהייתה לי בערוצי HD בהוט היא בעיה שיש לכולם או רק באיזור שבו אני גר.
אבל עובדה היא שרוב החנויות שמוכרות LCD משתמשות בYES, אני מניח שיש סיבה לזה. כניראה שהאיכות בHD באמת יותר טובה.

מבחינת התוכן נראה לי שYES יותר טוב, בערוצי הHD למשל יש יותר ערוצי סרטים שמשדרים 24 שעות ביממה.
בהוט ערוץ סרטים אחד שמשדר רק בערב.. גם ערוצי סדרות נראה לי יש יותר.. אין את הערוצים FTV והודו אבל אלה בדיוק הערוצים שאף אחד לא צופה בהם יותר מ10 דקות.

ברוב ערוצי הHD של יס, יש כתוביות באיכות לא טובה וזה גורם לקטעים אפורים קטנים בתוך האותיות.
מה שגורם לזה שבטלויזיות פיליפס האותיות ממש נראות סדוקות וזה מפריע בעין.
אפשר בטלויזיה לשנות למצב תמונה אחר בהיר יותר וזה כמעט מעלים לגמרי את התופעה אבל אני מעדיף מצב תמונה ה"טבעי".
בכל מקרה לדעתי עדיף YES כי איכות התמונה בHD טובה אצלי בהרבה מהוט.
בערוץ NATIONAL GEOGRAPHIC איכות הכתוביות שונה ורואים מעולה.
...
תתחדש!
אפשר לשאול כמה אתה משלם?

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #62 

TZAHI10 כתב:עברתי מהוט לYES אתמול ואני יכול להגיד באופן ודאי שבHD רואים יותר טוב, בהוט בכל ערוצי הHD הייתה לי גם בעיה של הפרעות שהם לא הצליחו לתקן ומישהו לא וידיאופיל היה חושב שככה זה צריך להיות.
...
הבעיה הייתה אצלך בטלוויזיה ואינה קשורה להוט ! עובדה שזה לא קרה לאף אחד, מעולם !

נא לציין דברים באופן מלא.

קישור לשרשור שלו שמאמת את הדברים:
http://www.hometheater.co.il/vt115701.% ... 7%9B%D7%9D

נ.ב
שמח שכעת אתה יכול להנות בהתאם מהמסך החדש. (f) לא משנה דרך איזו חברה. (Y)

TZAHI10
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #63 

הבעיה לא הייתה אצלי בטלויזיה, הבעיה הייתה משהו בהוט באיזור שלי. חוץ מזה מאיפה לך לדעת שאני היחידי בעולם שזה קרה לו?
בטוח שיש עוד כמה שפשוט פחות שמים לב לאיכות. אני משלם להם 250 ש"ח על שני ממירים רגילים וממיר אחד HD שהוא גם ממיר מקליט.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”