תתחדש!TZAHI10 כתב:עברתי מהוט לYES אתמול ואני יכול להגיד באופן ודאי שבHD רואים יותר טוב, בהוט בכל ערוצי הHD הייתה לי גם בעיה של הפרעות שהם לא הצליחו לתקן ומישהו לא וידיאופיל היה חושב שככה זה צריך להיות. מבחינתי בHD יש שיפור ניכר. בערוצי SD אני מרגיש שרואים קצת פחות טוב מהוט.
כשאני רואה ערוץ 2 למשל אז הסמל של הערוץ לא לגמרי חד, סביבו יש קווי מתאר נוספים או מן נקודות כאלה.. כולל כתוביות.
אני לא יודע אם בעיית האיכות שהייתה לי בערוצי HD בהוט היא בעיה שיש לכולם או רק באיזור שבו אני גר.
אבל עובדה היא שרוב החנויות שמוכרות LCD משתמשות בYES, אני מניח שיש סיבה לזה. כניראה שהאיכות בHD באמת יותר טובה.
מבחינת התוכן נראה לי שYES יותר טוב, בערוצי הHD למשל יש יותר ערוצי סרטים שמשדרים 24 שעות ביממה.
בהוט ערוץ סרטים אחד שמשדר רק בערב.. גם ערוצי סדרות נראה לי יש יותר.. אין את הערוצים FTV והודו אבל אלה בדיוק הערוצים שאף אחד לא צופה בהם יותר מ10 דקות.
ברוב ערוצי הHD של יס, יש כתוביות באיכות לא טובה וזה גורם לקטעים אפורים קטנים בתוך האותיות.
מה שגורם לזה שבטלויזיות פיליפס האותיות ממש נראות סדוקות וזה מפריע בעין.
אפשר בטלויזיה לשנות למצב תמונה אחר בהיר יותר וזה כמעט מעלים לגמרי את התופעה אבל אני מעדיף מצב תמונה ה"טבעי".
בכל מקרה לדעתי עדיף YES כי איכות התמונה בHD טובה אצלי בהרבה מהוט.
בערוץ NATIONAL GEOGRAPHIC איכות הכתוביות שונה ורואים מעולה....
אפשר לשאול כמה אתה משלם?