ממש מוזר שעוצמת השמע נחלשה ב20 אחוז9000es כתב:אצלי ירדה הגרסה החדשה .
1. המעבר בין הערוצים איטי יותר .
2. עוצמת השמע נחלשה .
נקווה שזה יסתיים רק בבעיות האלה ....
במיוחד בערוץ 2.בהשוואה לממיר מקס רגיל.

ממש מוזר שעוצמת השמע נחלשה ב20 אחוז9000es כתב:אצלי ירדה הגרסה החדשה .
1. המעבר בין הערוצים איטי יותר .
2. עוצמת השמע נחלשה .
נקווה שזה יסתיים רק בבעיות האלה ....

כע בעבר כל הזמן אמא שלי עשתה הרצה קדימה או אחורה ואז לפתע זה חזר לנקודה המקורית או שבהרצה לאחור זה הריץ קדימה, נראה שהבעיות האלו חלפו עם הורדת הגרסא הזו.adibek כתב:שמתי לב שזה תיקן את העברה לאחור במהירויות X2 X4 שהיתה קופצת לאותה נקודה,
לי דוקא הממיר מגיב מהר יותר,
השעון של זמן התוכנית חזר לרוץ נורמלי ולא נתקע,
אבל נראה לי שזה מוקדם מידי לשמוח!...

בהגדרות ה-HD תבחר 1080i, גם תקבל איכות מיטבית (יותר טובה מ-576i הרגיל) וההעברה בין ערוצי ה-HD ל-SD היא כמו העברה רגילה (לא דורש זמן שהממיר יעביר את הסיגנל מ-HD ל-SD).טלHD כתב:לא הבחנתי בשום הבדל לטובה, אם כבר, אז לרעה.
התצוגה על המסך כשמעבירים בהילוך מהיר מעל כפול 8, ממש גרועה כאילו עומד להתקע כל רגע...
גם ביצוע הפעולה אפילו יותר איטי ממה שהיה לפני כן. בין הלחיצה לבין הביצוע עובר המוןןןןןןןןןןןןןןן זמן.
בהעברה בין ערוץ SD לערוץ HD עדין מקבלים מסך ירוק לשניה. סתם מעצבן.![]()
האיטיות הכללית של ביצוע פעולות בממיר פשוט מטריפה.
יכולתי לקבל זאת בהתחלה אבל היום אחרי כל כך הרבה עדכוני תוכנה, זה פשוט לא מקובל !...

אצלי על 1080I מרגע שהתקינו את הממיר...UserName כתב:בהגדרות ה-HD תבחר 1080i, גם תקבל איכות מיטבית (יותר טובה מ-576i הרגיל) וההעברה בין ערוצי ה-HD ל-SD היא כמו העברה רגילה (לא דורש זמן שהממיר יעביר את הסיגנל מ-HD ל-SD).טלHD כתב:לא הבחנתי בשום הבדל לטובה, אם כבר, אז לרעה.
התצוגה על המסך כשמעבירים בהילוך מהיר מעל כפול 8, ממש גרועה כאילו עומד להתקע כל רגע...
גם ביצוע הפעולה אפילו יותר איטי ממה שהיה לפני כן. בין הלחיצה לבין הביצוע עובר המוןןןןןןןןןןןןןןן זמן.
בהעברה בין ערוץ SD לערוץ HD עדין מקבלים מסך ירוק לשניה. סתם מעצבן.![]()
האיטיות הכללית של ביצוע פעולות בממיר פשוט מטריפה.
יכולתי לקבל זאת בהתחלה אבל היום אחרי כל כך הרבה עדכוני תוכנה, זה פשוט לא מקובל !......