נחשף XBOX360 SLIM
- 242ariel242
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 701
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 21 פעמים
אתם רציניים?..
זה דווקא נראה טוב!...
זה דווקא נראה טוב!...
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
http://www.engadget.com/2010/06/14/kine ... icrosofts/
Kinect, the new Xbox 360, and ESPN: highlights from Microsoft at E3 2010
בלינק הבא תוכלו למצוא ריכוז של הדברים החשובים מההשקה הרישמית שהייתה היום, כולל UNBOXING של המוצר, השוואה ישירה של הישן לחדש ועוד. מומלץ.
מצחיק שסוני עבר מקונסולה שחורה בוהקת לשחור מאט ומכפתורי מגע לכפתורים פיזיים, ועכשיו מיקרוסופט עוברים מלבן לשחור מבהיק ומכפתורים פיזיים לכפתורי מגע. בנוסף - ממש חבל שהשאירו את הספק כח כבלוק חיצוני, מאוד לא אסטטי ונוח.
רק אני חושב ש 300 דולר זה לא מחיר כזה מדהים? מפחיד אותי לחשוב כמה יעלה הבאנדל של זה עם הקינקט
Kinect, the new Xbox 360, and ESPN: highlights from Microsoft at E3 2010
בלינק הבא תוכלו למצוא ריכוז של הדברים החשובים מההשקה הרישמית שהייתה היום, כולל UNBOXING של המוצר, השוואה ישירה של הישן לחדש ועוד. מומלץ.
מצחיק שסוני עבר מקונסולה שחורה בוהקת לשחור מאט ומכפתורי מגע לכפתורים פיזיים, ועכשיו מיקרוסופט עוברים מלבן לשחור מבהיק ומכפתורים פיזיים לכפתורי מגע. בנוסף - ממש חבל שהשאירו את הספק כח כבלוק חיצוני, מאוד לא אסטטי ונוח.
רק אני חושב ש 300 דולר זה לא מחיר כזה מדהים? מפחיד אותי לחשוב כמה יעלה הבאנדל של זה עם הקינקט
מזויות שונות נראה יותר מוצלח (התמונה האיטלקית נראה ממש רע)
באמת מזכיר ALIENWARE. אבל 300 דולר זה הרבה, ועדיין יש בלוק בחוץ.
רק חבל שזה בטח יהיה מגנט אבק.
הנאטל (לא אוהב את השם קינקט) מתומחר גרוע, אם השמועות על 150$ נכונות זה פשוט מוגזם, לא נראה שהוא הולך להיות שווה את זה.
באמת מזכיר ALIENWARE. אבל 300 דולר זה הרבה, ועדיין יש בלוק בחוץ.
רק חבל שזה בטח יהיה מגנט אבק.
הנאטל (לא אוהב את השם קינקט) מתומחר גרוע, אם השמועות על 150$ נכונות זה פשוט מוגזם, לא נראה שהוא הולך להיות שווה את זה.
CHILD OF EDEN נראה טוב והוא משתמש בקינקט (אגב אני היחיד שעדין מוחק נטאל בשביל לרשום קינקט כל הזמן?) בצורה מהממת. הבעיה היא שכשאין כפתורים מאוד מוגבלים במה שאפשר לעשות (גז וברקס אוטומטיים בפורצה, למשל) ואז זה לא משחק, זה דמו של טכנולוגיה.
ממה שהבנתי על המחיר - 300 לגרסה הרגילה (עריכה: ראיתי אנגדג'ט שמדובר על 200 דולר אז כנראה שהכוונה לבאנדל עם הקינקט בנובמבר), 400 לגרסה עם דיסק קשיח ומעכשיו במקום שמות כמו ARCADE וELITE פשוט יהיה רשום כמו נפח יש בדיסק הקשיח. לכל מי שאוהב את המארז בגלל שהוא מזכיר ALIENWARE, מה עם שאר האנשים (הרוב) שחושב שגם המארזים האלה מכוערים בצורה בלתי רגילה? זה משהו ששמים בסלון, הוא צריך להראות טוב. לא שהגרסה הנוכחית נראת טוב (ההפך הגמור).
הובר, זה שהספק חיצוני לא משנה את הנוחות והאסתיקה כי מחברים את הספק פעם אחת ומחביאים אותו. זה סתם מנהג מעצבן לשים את הספק בחוץ. למרות שעם כל בעיות ההתחממות של האקס בוקס, אולי עדיף שישאר בחוץ. עדיף לא להסתכן...
בכלליות כל ההצגה של מיקרוסופט הייתה מחורבנת מ-א ועד ת. לא מבין למה הראו בכלל את הקינקט אם באמת יש עוד ועידה היום רק בשבילו.. פשוט לא היו להם מספיק דברים. אני מקווה שסוני תראה דברים חדשים כי הכיף בE3 זה לראות דברים שלא ידענו שהם קיימים, במקום עוד קצת סרטונים על משהו שאנחנו מכירים.
למרות שאני בספק שגם מסוני נקבל משהו חדש. הם חשפו המון מידע בשבועיים האחרונים, הכריזו על הרבה דברים ולפי ראיון עם דיוויד ג'אפי (או סרטון בלוג שלו, לא זוכר) סוני מעדיפים לא לחשוף את המשחק שלו בE3 כדי שהוא יקבל את מלוא תשומת הלב כשיעשו את זה. אם זה ככה, אני לא מבין מה הטעם בE3 בכלל. לפחות מנינטנדו נקבל משהו חדש (זלדה, 3DS) שלא יודעים עליו כלום.
ממה שהבנתי על המחיר - 300 לגרסה הרגילה (עריכה: ראיתי אנגדג'ט שמדובר על 200 דולר אז כנראה שהכוונה לבאנדל עם הקינקט בנובמבר), 400 לגרסה עם דיסק קשיח ומעכשיו במקום שמות כמו ARCADE וELITE פשוט יהיה רשום כמו נפח יש בדיסק הקשיח. לכל מי שאוהב את המארז בגלל שהוא מזכיר ALIENWARE, מה עם שאר האנשים (הרוב) שחושב שגם המארזים האלה מכוערים בצורה בלתי רגילה? זה משהו ששמים בסלון, הוא צריך להראות טוב. לא שהגרסה הנוכחית נראת טוב (ההפך הגמור).
הובר, זה שהספק חיצוני לא משנה את הנוחות והאסתיקה כי מחברים את הספק פעם אחת ומחביאים אותו. זה סתם מנהג מעצבן לשים את הספק בחוץ. למרות שעם כל בעיות ההתחממות של האקס בוקס, אולי עדיף שישאר בחוץ. עדיף לא להסתכן...
בכלליות כל ההצגה של מיקרוסופט הייתה מחורבנת מ-א ועד ת. לא מבין למה הראו בכלל את הקינקט אם באמת יש עוד ועידה היום רק בשבילו.. פשוט לא היו להם מספיק דברים. אני מקווה שסוני תראה דברים חדשים כי הכיף בE3 זה לראות דברים שלא ידענו שהם קיימים, במקום עוד קצת סרטונים על משהו שאנחנו מכירים.
למרות שאני בספק שגם מסוני נקבל משהו חדש. הם חשפו המון מידע בשבועיים האחרונים, הכריזו על הרבה דברים ולפי ראיון עם דיוויד ג'אפי (או סרטון בלוג שלו, לא זוכר) סוני מעדיפים לא לחשוף את המשחק שלו בE3 כדי שהוא יקבל את מלוא תשומת הלב כשיעשו את זה. אם זה ככה, אני לא מבין מה הטעם בE3 בכלל. לפחות מנינטנדו נקבל משהו חדש (זלדה, 3DS) שלא יודעים עליו כלום.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
או כמו 32Xliviur כתב:מה שאני ראיתי - זה דיבורים על 400 (דליפה מגיימסטופ).
ואמרתי כבר בHW ZONE - אם לא יהיו אפליקציות נורמאליות - זה עוד עלול ליהיות כמו הסגה CD...
Need more cowbell
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_t ... ched_discs
http://www.destructoid.com/e3-10-new-xb ... 6508.phtml
מסתבר שגם בדגם החדש הבעייה של הכונן ששורט דיסקים עדיין קיימת. זו בעייה שהיית הידועה בדגמים הקודמים (ואפילו כמו שתיראו בלינק למעלה יש עליה מאמר שלם בויקי והוגשו מספר תביעות נגד מיקרוסופט לגביה). נראה שהחברה במיקרוסופט לא הפיקו לקחים וגם ב SLIM הדיסק ישרט במידה והמכשיר זז בעת הפעולה:
http://www.destructoid.com/e3-10-new-xb ... 6508.phtml
מסתבר שגם בדגם החדש הבעייה של הכונן ששורט דיסקים עדיין קיימת. זו בעייה שהיית הידועה בדגמים הקודמים (ואפילו כמו שתיראו בלינק למעלה יש עליה מאמר שלם בויקי והוגשו מספר תביעות נגד מיקרוסופט לגביה). נראה שהחברה במיקרוסופט לא הפיקו לקחים וגם ב SLIM הדיסק ישרט במידה והמכשיר זז בעת הפעולה:
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא - נשאלת השאלה למה לחסוך 25 סנט בתהליך הייצור ולא לשים מייצבים כמו שיש בשאר הקונסולות
תקרא את הלינק ששמתי לוויקי ותבין.
תקרא את הלינק ששמתי לוויקי ותבין.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.anandtech.com/show/3774/welc ... x-360-slim
רוצים לראות איך נראה ה XBOX SLIM מבפנים?
בנוסף גילו במאמר המקיף הזה לא מעט דברים חדשים כמו שהחדש צורך 50% פחות חשמל מהדגם המקורי שהושק, שהחדש הרבה יותר שקט ועוד. מומלץ להיכנס ללינק.
ד"א - קצת גאוות יחידה, הקירור של ה XBOX מיוצר ע"י חברת EVERCOOL שמיוצגת ע"י החברה בה אני עובד
רוצים לראות איך נראה ה XBOX SLIM מבפנים?
בנוסף גילו במאמר המקיף הזה לא מעט דברים חדשים כמו שהחדש צורך 50% פחות חשמל מהדגם המקורי שהושק, שהחדש הרבה יותר שקט ועוד. מומלץ להיכנס ללינק.
ד"א - קצת גאוות יחידה, הקירור של ה XBOX מיוצר ע"י חברת EVERCOOL שמיוצגת ע"י החברה בה אני עובד
-
Huber
- חבר במועדון HT

מישהו קרא את המאמר שבתגובה הקודמת שלי? רק עכשיו התפניתי לקרוא אותו במלואו (אתמול קראתי רק את עיקרי הדברים) ופתאום קלטתי איך המאמר מתחיל:
[left]I own a total of five Xbox 360s. Four of them have died. Three because of the Red Ring of Death, all out of warranty. Many have had serial Xbox 360 failures, I had them in parallel.[/left]
[left]I own a total of five Xbox 360s. Four of them have died. Three because of the Red Ring of Death, all out of warranty. Many have had serial Xbox 360 failures, I had them in parallel.[/left]
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... Discovered
האם גם ה SLIM סובל מבעיות התחממות עקב שילוב ה GPU וה CPU תחת אותה מעטפת?
האם גם ה SLIM סובל מבעיות התחממות עקב שילוב ה GPU וה CPU תחת אותה מעטפת?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 22/06/2010 14:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... -12-Months
נראה כי הדגם החדש יכיל 12 חודשי אחריות ולא 3 שנים כמו בדגמים הישנים.
נראה כי הדגם החדש יכיל 12 חודשי אחריות ולא 3 שנים כמו בדגמים הישנים.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אגב, מסתבר שהם לא תיקנו את התקלה של ההתחממות אלא הוסיפו פיצ'ר שמכבה את הקונסולה כשהיא מתקרבת לטמפרטורה קריטית.
נכון שעדיפה קונסולה שמכבה את עצמה פתאום על קונסולה שנשרפת פתאום, אבל עדיפה על שתיהן קונסולה שעובדת כמו שהיא צריכה לעבוד.
נכון שעדיפה קונסולה שמכבה את עצמה פתאום על קונסולה שנשרפת פתאום, אבל עדיפה על שתיהן קונסולה שעובדת כמו שהיא צריכה לעבוד.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אם עדיין ישנה בעיית התחממות, זו פשוט פאדיחה אטומית למיקרוסופט. אחרי כ"כ הרבה רוויזיות ואחרי מעבר ל 45NM ועדיין שתהיה בעיית התחממות?
נקווה שאלו רק שמועות, תכננתי סופסוף להוסיף גם XBOX/קינקט לסלון בשבילי (הבלעדיים שלהם) ובשביל האשה/ילדה (קינקט).
ד"א - הנה השוואה בין ה PS3 SLIM ל XBOX SLIM, נראה שהיתרון המרכזי היחיד שנשאר ל PS3 (מעבר לדברים כמו האפשרות להחליף דיסק קשיח בחופשיות ב PS3 וכו) הוא הכונן בלוריי:
נקווה שאלו רק שמועות, תכננתי סופסוף להוסיף גם XBOX/קינקט לסלון בשבילי (הבלעדיים שלהם) ובשביל האשה/ילדה (קינקט).
ד"א - הנה השוואה בין ה PS3 SLIM ל XBOX SLIM, נראה שהיתרון המרכזי היחיד שנשאר ל PS3 (מעבר לדברים כמו האפשרות להחליף דיסק קשיח בחופשיות ב PS3 וכו) הוא הכונן בלוריי:
-
Huber
- חבר במועדון HT