ספורט5HD מול ערוץ 1 HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
inonr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
שם מלא: inonr
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #281 

אדון danlior היקר נראה לי שקצת התבלבלת

זכותנו המלאה להפסיק לשלם על ערוץ "פרימיום" בעונות מתות ולהחזיר אם זה רצוננו בתקופות קצת יותר מעניינות.

באחריות ערוץ הספורט לספק לנו את התכנים ובאיכות HD טובה ולא כפי שלרוב הוצג עד היום ולגרום לנו לא לנתק אותו גם בתקופות של שפל.
הבעיה היא שאין להם תקציב וכסף ובקושי יש להם זכויות שידור (למעט ליגה ספרדתית, צ'מפיונס) שזה מה שבאמת מעניין את כולם. שישקיעו קצת בהפקות, שישקיעו קצת באולפן HD.
כאשר הם היו לבד עם ה HD על מסך היה קצת קשה לבוא אליהם בתלונות, אבל אחרי האיכות של ערוץ 1 HD ובקרוב מאוד גם צ'רלטון יעלו שידורי HD ותאמין לי, להם יש הרבה יותר זכויות שידור ערוץ הספורט יהיה בבעיה ואולי סופסוף הם יפסיקו לרמות אותנו ב SD משודרג ואחרי זה יגידו לכולם שלא היה להם מושג שיש בעיה.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #282 

לא SD משודרג, איכות DVD.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #283 

5HD נותק היום כלאחר כבוד...
הסיבה: איכות שידור נחותה מאד.
הנציגה של YES הייתה דווקא בסדר ושאלה אם אני רוצה לשלוח טכנאי שיבדוק אם יש לי בעיה.
הסברתי לה בקצרה את מה שכתוב ב-19 הדפים של השרשור הזה וגם הפניתי אותה לפה כדי שייראו מה כתוב.
היא אמרה שהיא תעביר את זה הלאה.
לא הייתי בונה על זה יותר מדי, אני בטוח שבערוץ 5 מודעים לכל הבעיות, אבל, הנה, עוד ניתוק שהסיבה היא איכות התמונה...

Danlior, התגובה שלך קצת הזויה....
אנשים מוכנים לשלם וגם שילמו 35 ש"ח לערוץ פרימיום, הבינו שהם משלמים עבור משהו שהם לא מקבלים והתנתקו (כן, גם אם הם ניצלו את העניין כדי לראות את המונדיאל עד סופו, הם עדיין לא גנבו, אלא שילמו על הערוץ עד היום).
אתה מצידך מצפה מהלקוחות לשלם למרות שהשירות זוועתי כי הלקוחות צריכים להציל את ערוץ 5??? או YES???
אולי נארגן מגבית? נקים עמותה להצלת ערוץ 5?
YES, HOT וערוץ 5 הם גופים עסקיים שמטרתם להרוויח כספים, אם הם לא יודעים לעשות את זה, לא אני צריך לשלם את המחיר.
ד"א,
הפתרון הוא די פשוט - תשפרו את איכות השידור, אני מבטיח לך שאנשים ישלמו על זה, תחקרו קצת ותבינו מה גורם לשידור להיות גרוע ותשנו את זה, אם זה פילטר שמשתמשים בו בדרך, לא צריכה להיות בעיה להוריד אותו.

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #284 

danlior כתב:המושג WIN WIN זר לכם לחלוטין. רק לחשוב מה טוב לי ולכיס שלי. איכס!

!
...
זו פשוט אחת התגובות הכי משעשעות שקראתי כאן. כן אדון דן ליאור. זו מהות הצרכנות הנכונה - לחשוב מה טוב לי ולכיס שלי. ולא, לדאוג לאיתנות הפיננסית של תאגידי התקשורת זה לא צרכנות נבונה (אלא אם כן אתה בעל מניות כבד).

אבל תודה שהצחקת אותי בתחילת השבוע. (Y)

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #285 

אנחנו היינו קונים את הערוץ אם רק היה משהו מעניין בו, במהלך המונדיאל לא קנינו אותו כי ממילא אלו רק 9 משחקים מתוך איזה 60.

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #286 

danlior כתב:אתם אנשים קטנים וקטנוניים. מביאים לכם את כל משחקי מכבי ב-HD, לית ווינר, מונדיאל, ווימבלדון וכל זה ב-35 ש"ח בחודש אז כשאתם מוצאים כמה חודשים "מתים" אתם רצים לבטל? בושה! תתבישו לכם.

המושג WIN WIN זר לכם לחלוטין. רק לחשוב מה טוב לי ולכיס שלי. איכס!

מילא אם חברת YES היתה עושה מליונים אבל היא הרי בהפסדים, אז מה אתם רוצים שהיא תעלם ואז נישאר בחסדי HOT כמונופול? איכס בריבוע!
...
עוד לא ברור לי באיזה זכות אתה מרשה לעצמך לקרוא לצרכנים נבונים,אנשים קטנים :@
זה בכלל לא קשור ל-35 ש"ח,אם אין הצדקה אז חבל גם על 1 ש"ח,מה זה פה "שרותרום" ל-YES,מה התחרפנתה לגמרה 8O אני רק יודעה דבר אחד,עסק מפסיד כסף,אין לו הצדקה כלכלית ??!! אז שיסגור....תהיה בטוח,לא ישאר מונופול "הוט" לרגע,טלוויזיה רב ערוצית,זה מעבר ל"כדאיות כלכלית".
רואים שאין לך שמץ של מושג בתמחור,כניראה נוח לך לפספס את הסיבסוד,דרך חבילת בסיס זולה ב-200 ש"ח,שבו אתה באצם דואגים שלא תקבל כלום,לא מבחינת תוכן,וברור שלא מבחינת איכות שידור...להזכירך יש פה אנשים שאחרי כל זה היו מוכנים להוציא עוד כסף,כי הם מעוניינים בהכי טוב,אתה צודק...חוצפה,הם גם מצפים לקבל שידור HD אמיתי.
אז אדון danlior" איש קטן",שב בצד,ולפני שתאשים אותנו,תבדוק את עצמך....

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”