בעית במחשב OUTPUT
אז אני מבין שהגענו למנוחה ולנחלה? גם אני עובד רק עם ASIO למוזיקה ואז הוולים של הנגן אוטומטית על מקסימום. אתה עדיין שומע הבדל בין MIX ל MONITOR ?dany75 כתב:עידכון
הסשן עם ההגדרות שלך זהה בעוצמה שלו להגדרות של הסשן שלי ללא הגדרות של ה ASIO והוא מדהים.
בעיקרון זה איכותי ביותר כמו שלי עם ה ASIO....
כל יום לומדים משהו חדש
כן
אבל תלוי בהגדרות.ואני אגיד לך גם למה.
במצב MIX התוכנה נותנת לך הגברה נוספת
במצב מוניטור אתה עובד דרך התוכנה של חלונות ואז ההגברה היא דרך וינדוס.....שלכל הדעות ממש לא משהו.
אצל הסשן שהגדרתי על ההנחיות שלך במצב מוניטור שומעים מעולה.והכי מוזר (אני כרגע עובד איתו) שאני מעביר למצב MIX אין שום שינוי.
בסשן שלי שאני הגדרתי שאני מעביר בין מוניטור ל MIX העוצמה קופצת.
יכול להיות שגם בגלל שאצלי ה ASIO מוגדר.
אבל תלוי בהגדרות.ואני אגיד לך גם למה.
במצב MIX התוכנה נותנת לך הגברה נוספת
במצב מוניטור אתה עובד דרך התוכנה של חלונות ואז ההגברה היא דרך וינדוס.....שלכל הדעות ממש לא משהו.
אצל הסשן שהגדרתי על ההנחיות שלך במצב מוניטור שומעים מעולה.והכי מוזר (אני כרגע עובד איתו) שאני מעביר למצב MIX אין שום שינוי.
בסשן שלי שאני הגדרתי שאני מעביר בין מוניטור ל MIX העוצמה קופצת.
יכול להיות שגם בגלל שאצלי ה ASIO מוגדר.
כשאתה מנגן איזה INPUT עובד ה WAVE או ASIO?dany75 כתב:כתוב לי ב INPUTS ככה
1 wave L\R
2 asio 31\32
עריכה : איך אני מפעיל אותו ב 96 או 192.שאני מגדיר סשן עם התדרים האלה הוא לא מנגן....
לשאלה השניה תראה שה winamp גם מוגדר לנגן תדרים כאלו. זה לא מגיע בברירת מחדל
כל יום לומדים משהו חדש
אני שיחקתי אם זה קצת רק בשביל לבדוק את הרעיון. הורדתי כמה קבצי הדגמה. ה WINAMP מנגן אותם בלי בעיה אם אני זוכר נכון (לא בבית כרגע) הסשן בכרטיס היה מוגדר על המקסימום 192/24 וזה לא עובר אליו אוטומטית. צריך לצאת מה DSP להכנס ולפתוח את הסשן של ה 192/24. זה עבד חלק אבל כמו שאמרתי לא התעסקתי אם זה יותר מידי.
כל יום לומדים משהו חדש