דף 1 מתוך 1

הפעלת Dolby Digital וDTS במשחקי מחשב.

נשלח: 25/05/2010 22:44
על ידי Shakedd
לפני כמה חודשיים קניתי מערכת ALL IN ONE של סאמסונג, HT-X725.
קנפגתי הכל לפי המדריכים פה בפורום והנחתי שDD וDTS עובדים אוטומטית, עד שחבר הביא לי את הPS3 שלו.
בPS3 הפעלתי את הDOLBY ואחר זה את הDTS, ושמתי לב שאני לא יכול להחליף MODE (מSTERO לCINEMA נגיד, אפשרות כזו ברסיבר) וגם שמעו משמועתית חזק יותר מאשר במחשב על ווליום נמוך יותר.
אז הבנתי שבמחשב הם לא עובדים, אז היום ניסיתי וניסיתי והצלחתי להפעיל אותם בסרטי HD, עוד פעם שמעו הרבה יותר חזק, והרבה יותר טוב. ולא יכלתי להחליף מוד, מכאן אני מבין שהDD והDTS עובדים.
עכשיו במשחקי מחשב הם לא עובדים (ניסתי בBad comapny 2 מקורי שתומך בDD), עקבתי אחרי המדריך בפורום וזה לא עזר, חשבתי שאולי יש שיטה להפעיל את זה במשחקים בנפרד.

בBad Company 2 לא מצאתי אפשרות להשמת מצב DD, שמתי על HOME CINEMA, מה שגם בקבצי הCFG של המשחק אין.
הכרטיס קול הוא Creative Titanium הכבל הוא SPDIF, יכול להיות שלא הגדרתי נכון את המערכת בוינדוס? עקבתי שלב שלב אחרי המדריך באתר.

נשלח: 26/05/2010 20:11
על ידי Shakedd
עזרה משהו?

נשלח: 27/05/2010 8:59
על ידי staticx
לא הבנתי משהו, המחשב מחובר לרסיבר?
איך מחובר הכרטיס? כבל אופטי?

נשלח: 27/05/2010 16:47
על ידי Shakedd
המחשב מחובר לרסיבר של המערכת ALL IN ONE בעזרת כבל SPDIF.
יש לציין שDD וDTS כן עובדים כאשר אני רואה סרטי HD

נשלח: 27/05/2010 17:34
על ידי mp3lll
רגע אין רסיבר? כי לפי המפרט הרמקולים האלה מגיעים עם DVD

נשלח: 27/05/2010 17:49
על ידי Shakedd
זה משולב רסיבר, עוד פעם אני שומע דרך הרמקולים בDD בסרטי HD, והרסיבר תומך בDD ובDTS.
יש סיכוי שפשוט שמשחקים למחשב לא תומכים בDD "אמיתי"? הבנתי מכמה פורומים שיש צורך להפעיל את הENCODER אם יש לי כרטיס קול של קריאטיב, במקרה יש לי כרטיס קול שלהם.
אם התשובה על השאלה היא כן, אז האם הENCODER הזה יפגע בסאונד של סרטי HD? (שבהם הDD עובד באופן "טבעי")

עריכה: משום מה שאני מפעיל את הENCODER הזה על מצב Dolby Digital Live או DTS Connect אין לי שום סאונד במשחק.

נשלח: 28/05/2010 12:16
על ידי Shakedd
שבת שלום.
למשהו יש רעיון?

נשלח: 29/05/2010 15:33
על ידי Shakedd
מקפיץ עוד פעם :wink: