מחפש מזרימדיה יציב, אמין, תמיכה בעברית מלאה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #21 

boren

דווקא לפי הפוסט שזיו הוציא, היציבות והאמינות של האקסטרימר לא עולה על זו של הפופקורן...

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #22 

Irus כתב:boren

דווקא לפי הפוסט שזיו הוציא, היציבות והאמינות של האקסטרימר לא עולה על זו של הפופקורן...
...
זה לא מה שאני קראתי. הנה ציטוטים משני משתמשים שונים שבדקו את האקסטרימר מול הפופקורן:
osherov כתב: ה Xtreamer, הפשטני משהו, מנגן ביציבות די מרשימה כמעט כל דבר בלי בעיות, בלי תקלות, בלי איחולים. לעומת ה C-200, שגם הוא מנגן באופן יציב את רוב הדברים אבל ברגע שמשחקים ומאמצים אותו בכל מיני תכני בלוריי, ריפים של DVD וכל מיני קידודי אודיו MPEG1 (שנמצאים אצלי בכל מיני סרטי avi/divX/MKV לילדים) המכשיר לעיתים:
1. מאתחל את עצמו
2. נתקע ודורש איתחול ידני
3. אני מאבד את הסאונד בסרט המנוגן, דבר שדורש ממני לאתחל את המכשיר
...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 81#1116281
nir11 כתב:יש לי את שני המוצרים (XT ו C200).
לא ביצעתי מדידה מדעית כמו שזיו מציע, אני פשוט משתשמש בשניהם באופן יומיומי. ה XT ה-ר-ב-ה יותר יציב, וזה חד משמעי.
הנסוי המעבדתי של זיו נורא נחמד, בפועל משנה הנסיון האמיתי. נכון ב XT יש כיבוי אמיתי, וב C200 בדרך כלל לא מכבים באמת.
בפועל - צורת ההפעלה של ה XT מביאה לכך שהוא יותר יציב. יש לזה מחיר - זמן עליה, שהוא מיידי (בי C200 לא מכבים אותו), אבל התועלת ברורה.

למה הדבר דומה? בפועל, בתנאי מעבדה, ניתן להוציא 57mbps מנתב G. בחיים האמיתיים - לא תצליחו.
מה חשוב- המעבדה או החיים האמיתיים? כל אחד יחליט לעצמו.
...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 56#1116756
nir11 כתב:כבר בדקתי. דוגמה: יש קבצי ISO של DVD שגורמים ת-מ-י-יד לתקיע ב NMT. בXT הם רצו בלי בעיה.
מעבר לכך, אני מבין שאתה הרצת טסטים שהוכיחו ההפך, בתור המומחה של האתר לנושא המזרימדיה, הייתי שמח אם היית מפרסם את התוצאות שלך, כדי שכולנו נוכל ללמוד ולהבין.
...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 49#1116949

Irus, אשמח אם תספר על ההשוואות הישירות שאתה ביצעת בין שני המכשירים ועל מתודולוגיית הבדיקה שבה השתמשת.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #23 

ziv_r כתב:מידי פעם עולים רשמים בפורום כי מזרימדיה מסויים יותר יציב ממזרימדיה אחר.
חשוב מאוד לבדוק את הנושא הזה כאשר המכשירים המדוברים מנגנים אותם תכנים. בנוסף, אם מזרימדיה מסויים מבצע אתחול בכל פעם שהוא עולה, ראוי כי גם המזרימדיה השני יעבור אתחול דומה טרם הבחינה.
השרשור הזה נפתח מכיוון שראיתי הרבה איזכורים כי דגמי ה Xtreamer יציבים יותר מאלו של ה A-200/C-200. בדקתי את נושא היציבות בעצמי לפי 2 הכללים שהזכרתי בתחילת ההודעה, היציבות זהה לחלוטין.
...
אתה יודע, לא חוכמה לבדוק את הפופקורנים עם תוכן שהאקסטרימר בכלל לא יכול להציג...
ziv_r כתב:כפי שנרשם בראש השרשור, יש בסך הכל 2 תנאים שצריך לעמוד בהם כאשר מבצעים השוואה הוגנת.
לא תמיד אנשים עוקבים אחריהם מכיוון שזה נוגד את הנקודה הפרטית שהם רוצים להציג.
...
תרשה לי להתייחס למסקנות של זיו במלוא הרצינות...

אתה יודע, בכל זאת מדובר על מנהל האתר, יש לו את כל הסטרימרים, והוא מבצע את כל הבדיקות והסקירות...

דרך אגב,

כבר אמרתי את זה, את האקסטרימר הנוכחי, בגלל השלט המזעזע, אני לא יכול אפילו לתפעל מהספה מבלי לקום, ככה שלפני שאני מתחיל לבצע בדיקות כלשהן, אני מצפה לנוחות בסיסית...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #24 

boren,
גם אם החבר Irus לא בדק בעצמו, זה לא אומר שהוא לא יכול לחזור על מסקנות של אחרים כפי שהוא עשה. הרי גם אתה נוהג כך בשרשור הזה.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #25 

האמת היא שגם אני בדקתי ודיברתי בעיקר על תכני HD ו-FHD.

אני לא אוהב לצטט את עצמי... :lol:

ובכל מקרה, רציתי להביא ציטוט של גורם מעט יותר מוסמך...

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #26 

אז מה היה לנו?

- ארבעה משתמשים שהשוו את היציבות של האקסטרימר מול של הפופקורן
- שניים אומרים שהיציבות זהה (ziv_r ו-Irus)
- שניים אומרים שלאקסטרימר יש יתרון ביציבות (nir11 ו-osherov)

עם הנתונים האלה, אם אני צריך להמר מי יותר יציב, אני הולך על האקסטרימר. כמובן שהעובדה שגם אצלי הוא מעולם לא הראה ולו רמז לבעיות יציבות רק מחזקת את דעתי שהנושא הזה הוא אחד הצדדים החזקים שלו.

לגבי השלט, הוא מאוד כיווני, אבל אני מעדיף את זה על פני מכשיר שלפעמים:

1. מאתחל את עצמו
2. נתקע ודורש אתחול ידני
3. מאבד את הסאונד בסרט המנוגן, דבר שדורש אתחול

מעבר לכך, ב-80 ש"ח אפשר לקנות שלט חלופי (שלי בדרך), ובאפס שקלים ומעט תושיה אפשר לפתור את בעיית הכיווניות (יש הסברים בפורום).

Irus, הבדיקה של nir11 התבצעה עם תכנים ששני הסטרימרים מסוגלים עקרונית לנגן (קבצי ISO של DVD). הבעיה היא שרק האקסטרימר ניגן אותם בצורה אמינה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #27 

boren,
אם מראש דעתך קבועה, מה מטרת הדיון?

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #28 

מטרת הדיון היא לענות לשאלות של פותח הדיון, ורצוי בצורה מנומקת ומפורטת.

אתה מוזמן להגיב נקודתית לעובדות שציינתי בהודעה הקודמת שלי.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #29 

boren,
נראה לי שפותח השרשור קיבל כבר תשובה לשאלתו.
אם אתה רוצה לדון ביציבות של ה C-200 מול ה Xtreamer לפי התצורה בה אתה בחנת אותם, רצוי לעשות זאת בשרשור הייעודי לכך.

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #30 

ziv_r כתב: נראה לי שפותח השרשור קיבל כבר תשובה לשאלתו.
...
כן, אני חושב שבשלב הזה הוא קיבל את כל המידע שהוא צריך.
אם אתה רוצה לדון ביציבות של ה C-200 מול ה Xtreamer לפי התצורה בה אתה בחנת אותם, רצוי לעשות זאת בשרשור הייעודי לכך.
...
מיותר. ההשוואות עד כה נותנות תמונה מספיק ברורה. אם בחלקן הפופקורן היה יציב יותר אז היה אולי צורך בהשוואות נוספות כדי להכריע בשאלה, אבל זה לא המצב.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #31 

boren,
כמו שרשמתי, עדיף להמשיך את הדיון בשרשור הייעודי וזאת מכיוון שאני לא בטוח שההשוואה נעשתה בצורה הוגנת (לפי הנתונים שמסרת).

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #32 

boren כתב:
Irus, הבדיקה של nir11 התבצעה עם תכנים ששני הסטרימרים מסוגלים עקרונית לנגן (קבצי ISO של DVD). הבעיה היא שרק האקסטרימר ניגן אותם בצורה אמינה.
...
זה לא מדוייק, מה שציטטת היה ההשוואה המדויקת היחידה שזכרתי לפרטים, ולכן יכולתי להביא כאן מבלי חשש שאני מטעה משהו. מעבר לכך יש לי מאות שעות של נסיון עם שני המכשירים, ובהתרשמות לא מדעית, אני יכול לומר לה XT פשוט הרבה יותר אמין, אך אינני יכול להביא תוצאה מדעית (כי לא טרחתי לבצע בדיקה מדעית, יש לי חיים, אתה יודע).
זה כמו להשוות טויוטה קורולה לאלפא רומאו - אני לא יכול להביא לך נתונים מדעיים לגבי אמינות, אבל כולנו יודעים את האמת..

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #33 

boren כתב: עם הנתונים האלה, אם אני צריך להמר מי יותר יציב, אני הולך על האקסטרימר. כמובן שהעובדה שגם אצלי הוא מעולם לא הראה ולו רמז לבעיות יציבות רק מחזקת את דעתי שהנושא הזה הוא אחד הצדדים החזקים שלו.
...
מה לגבי העובדה שהפופקורן נבחר במספר אתרים מובילים כסטרימר הטוב ביותר?

גם כשהוא התמודד מול מוצרים שעולים פי 2 ממנו...
[left]CNET UK judgement:

We've awarded the Popcorn Hour C-200 the same score as the older Popcorn Hour A-110. Although the C-200 offers much more functionality, there are currently some issues that need to be fixed before it can reach its full potential. We're pretty sure, though, that the C-200 will be a superb piece of kit in a few months. Even considering the few problems it currently has, it's still the best media streamer on the market by a country mile[/left]
...
[left]Most recommended by MPC on brand/features/price:
01 - PCH A-200
02 - Mede8er MedX500
03 - HDI BD Prime 3.0 (Hybrid)
04 - PCH C-200 (Hybrid)
05 - TviX N1 (No internal HDD)[/left]
...
ziv_r כתב: ברשותי אינספור קבצי MPEG-4 L2/3/5 שלא עובדים על ה Xtreamer (חזרה למסך הראשי או אתחול) וכן עובדים על ה C-200.
...
ziv_r כתב:יש לי גם כמה ריפים של Blu-ray שגורמים לאתחול של ה Xtreamer
...
מסתבר שיש גם תכנים שבכלל לא עולים באקסטרימר, או גורמים לו לאתחול...

בקיצור, תשתדל להציג את התמונה המלאה, ולא רק את הציטוטים שתומכים בדעתך... :roll:

בשורה תחתונה, נכון להיום, אני פותח A200 מהקופסה, נהנה משלט איכותי, נהנה מתמיכה בפורמטים החדשים, ונהנה ממספר פתרונות JB (כולל אחד פנימי), כל אלה לא קיימים באקסטרימר...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”