אומרים שב- NOWCOM ה- TIMESHIFTING עובד בצורה מושלמת .markiz כתב:480 זה באמת מוגזם.
תקנה משהו אחר.
אתה בטוח שבממיר אחר יהיה את ה Timeshifting?...
מישהו ניסה את הממיר DVB-T של גרונדיג / GRUNDIG ?
-
dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אפשר להקליט ולהתחיל לצפות תוך כדי?
(כלומר להתחיל להקליט תוכנית ב9 , ואז להתחיל לצפות במה שהוקלט ב9:20 כשזה עוד מקליט)?
אפשר להקליט ישירות מהEPG? עם מרווחים אחרי ולפני התוכנית?
אפשר להקליט 2 ערוצים במקביל?
ליביו
(כלומר להתחיל להקליט תוכנית ב9 , ואז להתחיל לצפות במה שהוקלט ב9:20 כשזה עוד מקליט)?
ליביו
-
dvb-acavish
- חבר ותיק

ב- NEWCOM הנוכחי , אומרים שהוא :liviur כתב:אפשר להקליט ולהתחיל לצפות תוך כדי?
ליביו...
* אתה יכול להשהות את ההקלטה ב- 9 , ולהתחיל לצפות ב- 9:20 בהשהייה.
* אתה לא יכול "להקליט לתמיד" בשעה 9, ולהתחיל לצפות ב- RECORD ב- 9:20, אלא צריך לסיים עם ההקלטה.
* אפשר להקליט מה- EPG.
* כרגע בלי מרווחים לפני ואחרי התוכנית.
* אי אפשר (או אפשר???) להקליט שני ערוצים במקביל.
לפני שמתחילים "לקטול" את הממיר הזה, דעו לכם ששאר הממירים לא יכולים לעשות אפילו את זה, זאת אומרת כרגע הוא הכי טוב בכל התחום הזה.
לגבי ה- GRUNDIG, אפשר רק לעשות RECORD. ואפשר לעשות RECORD פשוט מתוך ה- EPG כנראה, זהו. כל הנ"ל לא אפשרי לפי מה שאומרים.
ב630HD אפשר להקליט ולהתחיל לצפות - גם בהשהייה וגם ב"להקליט תמיד" - הקובץ לא נעול.
אפשר גם להקליט 2 ערוצים וגם לצפות בהקלטה קודמת תוך כדיי ... תעשה מה בא לך - זה עובד (כשזה לא נתקע כן? עדיף לנסות מצבים קיצוניים עם דיסק חיצוני ולא DOK איטי).
מה שכן - אי אפשר להקליט מהEPG , אז לפני שאתה אומר שהוא הכי טוב בתחום - תדייק.... תלוי במה.
אני לא מבין אבל מה הקשר של זה לשאלות שלי לגבי הגרונדינג וניוקום הזה?
ניסית או שאתה מפרש את מה שהבחור ענה? (ולא בטוח ניסה בעצמו את כל המצבים הנ"ל)
את הניו קום לא הייתי קונה ויהי מה וגם אף אחד שאני מכיר לא היה מוכן להתמודד עם הנכויות שלו.
קיצר - זו נבלה וזו טריפה
ליביו
אפשר גם להקליט 2 ערוצים וגם לצפות בהקלטה קודמת תוך כדיי ... תעשה מה בא לך - זה עובד (כשזה לא נתקע כן? עדיף לנסות מצבים קיצוניים עם דיסק חיצוני ולא DOK איטי).
מה שכן - אי אפשר להקליט מהEPG , אז לפני שאתה אומר שהוא הכי טוב בתחום - תדייק.... תלוי במה.
אני לא מבין אבל מה הקשר של זה לשאלות שלי לגבי הגרונדינג וניוקום הזה?
ניסית או שאתה מפרש את מה שהבחור ענה? (ולא בטוח ניסה בעצמו את כל המצבים הנ"ל)
את הניו קום לא הייתי קונה ויהי מה וגם אף אחד שאני מכיר לא היה מוכן להתמודד עם הנכויות שלו.
קיצר - זו נבלה וזו טריפה
ליביו
לגבי כל מה שכתבת, הכל נכון. יש לי את המכשיר כבר 4 חודשים.dvb-acavish כתב:ב- NEWCOM הנוכחי , אומרים שהוא :liviur כתב:אפשר להקליט ולהתחיל לצפות תוך כדי?
ליביו...
* אתה יכול להשהות את ההקלטה ב- 9 , ולהתחיל לצפות ב- 9:20 בהשהייה.
* אתה לא יכול "להקליט לתמיד" בשעה 9, ולהתחיל לצפות ב- RECORD ב- 9:20, אלא צריך לסיים עם ההקלטה.
* אפשר להקליט מה- EPG.
* כרגע בלי מרווחים לפני ואחרי התוכנית.
* אי אפשר (או אפשר???) להקליט שני ערוצים במקביל.
לפני שמתחילים "לקטול" את הממיר הזה, דעו לכם ששאר הממירים לא יכולים לעשות אפילו את זה, זאת אומרת כרגע הוא הכי טוב בכל התחום הזה.
לגבי ה- GRUNDIG, אפשר רק לעשות RECORD. ואפשר לעשות RECORD פשוט מתוך ה- EPG כנראה, זהו. כל הנ"ל לא אפשרי לפי מה שאומרים....
הדבר היחיד הוא שהמכשיר לא יכול להקליט שני ערוצים במקביל.
מעבר לכך חבל שזה המכשיר הכי טוב בשוק כי הוא ברמה ממוצעת מינוס לעומת כל ה-features שיש במכשירים דומים בחו"ל.
חסרה אפשרות להוסיף זמן הקלטה לפני ואחרי בהקלטה מה-EPG, חסרה אפשרות לראות את ההקלטה תוך כדי, אחד הדברים הגרועים הוא שבזמן הקלטה מה-EPG לא נרשמת שם התוכנית למרות שהיא ידועה ולכן אחרי 10 הקלטות אתה מתחיל לאבד את עצמך או לרשום את השמות בעצמך שזו עבודת נמלים.
העובדה שאין מכשירים טובים יותר ואין עדכוני קושחה זמינים בצורה נורמלית (נניח כל שלושה חודשים לתוספות קטנות) רק מראה לנו שמזלזלים במערכת הזו בתור לקוחות שלה.,
-
dvb-acavish
- חבר ותיק

הלוואי וכל החברות היו נותנות ללקוחות את האפשרות לפתח ולהפיץ עידכוני גירסא בעצמם.
אני מניח שלא חסרים בארץ אנשים שישמחו להוציא עידכון גירסא בעצמם .
אני מניח שלא חסרים בארץ אנשים שישמחו להוציא עידכון גירסא בעצמם .
לגבי הטיימשיפט ב-Nowcom, כמה תיקונים והבהרות:
- אכן אפשר לכוון תוכנית להקלטה ולהתחיל לצפות בזמן ההקלטה עוד לפני שההקלטה הסתיימה
- אפשר גם להתחיל "הקלטה לתמיד" (כלומר ללחוץ על Record מיידי אם זו הייתה הכוונה, כולל לכוון לכמה זמן ההקלטה תימשך - שעתיים כברירת המחדל או ערך אחר) ולהתחיל לצפות עוד לפני שההקלטה מסתיימת
- ניתן לצפות בערוץ אחר תוך כדי הקלטה
- לא ניתן לצפות בהקלטה קיימת תוך כדי הקלטת תוכנית אחרת
- בהחלט ניתן להקליט מה-EPG וגם לשנות את זמני ההקלטה בכיוון מתוך ה-EPG, ניתן לשנות ידנית את זמן תחילתה הקלטה ואת משכה בדיוק כמו בכיוון טיימר רגיל
- צודק מי שהזכיר את חסרונה של הכנסת שם התוכנית באופן אוטומאטי בזמן הקלטה מה-EPG
- קיים טיימשיפט אוטומטי קבוע עבור הערוץ הנוכחי גם אם לא הוגדרה הקלטה, כלומר בכל רגע ניתן לעצור/pause/להריץ אחורה גם כמה שעות (בהנחה שמחובר דיסק חיצוני מספיק גדול)
- הטיימשיפט אכן יציב, שנה וחצי שהממיר אצלי ולא זכור לי ולו מקרה אחד של תקיעה
עם זאת, עבור מי ששוקל לקנות את הממיר רצוי לציין שני נושאים עיקריים אשר יכולים להוציא את המשתמש מדעתו ושהחברה לא טורחת לתקן כבר תקופה ארוכה:
1. הפונט בשורת ה-info בעת ניגון הקלטה או בעת טיימשיפט הוא בהיר על גבי בהיר, כלומר בלתי ניתן לקריאה גם בעין מזוינת אלא אם ממש מתקרבים למסך
2. אין פונקציה בסיסית של הרצת הקלטה (או טיימשיפט) לזמן מסויים בהקלטה קדימה או אחורה, בדומה לקיים באחרון נגני ה-DVD ב-100 שקל. המשמעות היא שבעת ניגון הקלטה כדי לעבור למשל שעה קדימה המשתמש נאלץ להריץ ידנית ע"י 120 לחיצות על אותו כפתור שמקפיץ 30 שניות קדימה (כך הוא מוגדר אצלי... כיוון נוח להרצת פרסומות) או דרך כפתור ה-FF הרגיל שגם הוא לא מהווה אפשרות מלבבת.
שני נושאים מתוך כמה וכמה שנשארו בלתי מטופלים כבר הרבה זמן וצריכים להילקח בחשבון ע"י הקונה הפוטנציאלי (אני לא יודע איך מתפקדים ממירים אחרים באותם תחומים)
- אכן אפשר לכוון תוכנית להקלטה ולהתחיל לצפות בזמן ההקלטה עוד לפני שההקלטה הסתיימה
- אפשר גם להתחיל "הקלטה לתמיד" (כלומר ללחוץ על Record מיידי אם זו הייתה הכוונה, כולל לכוון לכמה זמן ההקלטה תימשך - שעתיים כברירת המחדל או ערך אחר) ולהתחיל לצפות עוד לפני שההקלטה מסתיימת
- ניתן לצפות בערוץ אחר תוך כדי הקלטה
- לא ניתן לצפות בהקלטה קיימת תוך כדי הקלטת תוכנית אחרת
- בהחלט ניתן להקליט מה-EPG וגם לשנות את זמני ההקלטה בכיוון מתוך ה-EPG, ניתן לשנות ידנית את זמן תחילתה הקלטה ואת משכה בדיוק כמו בכיוון טיימר רגיל
- צודק מי שהזכיר את חסרונה של הכנסת שם התוכנית באופן אוטומאטי בזמן הקלטה מה-EPG
- קיים טיימשיפט אוטומטי קבוע עבור הערוץ הנוכחי גם אם לא הוגדרה הקלטה, כלומר בכל רגע ניתן לעצור/pause/להריץ אחורה גם כמה שעות (בהנחה שמחובר דיסק חיצוני מספיק גדול)
- הטיימשיפט אכן יציב, שנה וחצי שהממיר אצלי ולא זכור לי ולו מקרה אחד של תקיעה
עם זאת, עבור מי ששוקל לקנות את הממיר רצוי לציין שני נושאים עיקריים אשר יכולים להוציא את המשתמש מדעתו ושהחברה לא טורחת לתקן כבר תקופה ארוכה:
1. הפונט בשורת ה-info בעת ניגון הקלטה או בעת טיימשיפט הוא בהיר על גבי בהיר, כלומר בלתי ניתן לקריאה גם בעין מזוינת אלא אם ממש מתקרבים למסך
2. אין פונקציה בסיסית של הרצת הקלטה (או טיימשיפט) לזמן מסויים בהקלטה קדימה או אחורה, בדומה לקיים באחרון נגני ה-DVD ב-100 שקל. המשמעות היא שבעת ניגון הקלטה כדי לעבור למשל שעה קדימה המשתמש נאלץ להריץ ידנית ע"י 120 לחיצות על אותו כפתור שמקפיץ 30 שניות קדימה (כך הוא מוגדר אצלי... כיוון נוח להרצת פרסומות) או דרך כפתור ה-FF הרגיל שגם הוא לא מהווה אפשרות מלבבת.
שני נושאים מתוך כמה וכמה שנשארו בלתי מטופלים כבר הרבה זמן וצריכים להילקח בחשבון ע"י הקונה הפוטנציאלי (אני לא יודע איך מתפקדים ממירים אחרים באותם תחומים)